AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,708
Σε καναλι που δουλευα παλαιοτερα , 14 χρονια δεν εκλεισε ποτε η κονσολα , ενισχυτες ....
Όχι, δεν μειώνεται ο χρόνος ζωής των πυκνωτών έτσι..Δεν μειώνεται ο χρόνος ζωής των πυκνωτών έτσι ?? Η χειρότερο ειναι το φορτισμα ξεφόρτισμα τους ??
Τι εννοείς;Ο χρόνος προθέρμανσης μιας συσκευής πρέπει να ακολουθεί τη σχετική σύσταση του κατασκευαστή της.Περάν αυτής, η συσκευή μόνο χειρότερα θα παίξει.
Για τα ενεργά ηχεία τι νομίζεις;Σε καναλι που δουλευα παλαιοτερα , 14 χρονια δεν εκλεισε ποτε η κονσολα , ενισχυτες ....
Τοτε δεν ειχαμε ενεργα ηχεια.Για τα ενεργά ηχεία τι νομίζεις;
O ενισχυτής μου δεν κλείνει ποτέ. Σύμφωνα με το manual έχει ωριαία κατανάλωση σε standby 10W. Δλδ 240W τη μέρα, ή 87.6 kwh το χρόνο. Αυτό μας δίνει με την ακραία τιμή των 30cent ανα κιλοβατώρα 26 ευρώ το χρόνο. Νομίζω μπορώ να ζήσω με αυτό.Παιδες όταν λέτε μόνιμα ανοιχτά 24 ωρες το 24 ωρο τι εννοειτε....ανοιχτα και έτοιμα για μάχη δηλαδή ???
Και αυτό γιατί....???
Εγώ εδω αγχώνομαι από άποψη κατανάλωσης ρευματος όταν ειναι σε stand by τι καινε....φαντάσου να ειχα τελικους και στρεαμερ και προενισχυτες ανοιχτούς....μαλον δεν καταλαβα καλα....
Ας πάρω τον τελικό ενισχυτή μου.Τι εννοείς;
Δεν ισχύει αυτό, (πάλι διαφωνούμε)Ας πάρω τον τελικό ενισχυτή μου.
Η Primare λέει πως είναι σχεδόν έτοιμος μετά από 1 ώρα και πλήρως ετοιμος μετά από 1 ημέρα.Σωστα.
Αν ακούσω ξανα ύστερα από άλλη 1 ημέρα έχοντας τον αφήσει ανοικτό θα παίξει χειρότερα.Αν θα συνεχίσει να μένει ανοικτος θα παίξει ακόμη χειρότερα.
Ο φίλος σου ο Βαγγέλης συμφωνεί μαζί μου διότι έχει παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στο σύστημά του και μου το έχει πει πριν από πολλά χρόνια.Το ίδιο και πελάτες του.Δεν ισχύει αυτό, (πάλι διαφωνούμε)
Όλα τα περίεργα σε ένα συμβαίνουν;
Δεν τα ειχα βαλει κατω ποτέ να τα υπολογίσω.....μια χαρα!!!O ενισχυτής μου δεν κλείνει ποτέ. Σύμφωνα με το manual έχει ωριαία κατανάλωση σε standby 10W. Δλδ 240W τη μέρα, ή 87.6 kwh το χρόνο. Αυτό μας δίνει με την ακραία τιμή των 30cent ανα κιλοβατώρα 26 ευρώ το χρόνο. Νομίζω μπορώ να ζήσω με αυτό.
Ποιος Βαγγέλης;Ο φίλος σου ο Βαγγέλης συμφωνεί μαζί μου διότι έχει παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στο σύστημά του και μου το έχει πει πριν από πολλά χρόνια.Το ίδιο και πελάτες του.
Έχει ενεργά ηχεία.
Ο Βαγγέλης με τα(μεταξύ άλλων) μεγάλα Meridian.Ποιος Βαγγέλης;
Δεν έχει λογική αυτό...Αν η Primare τα λεει οπως τα λες καμια αντιρρηση.
Δεν ειναι ομως και κανονας.
Καθόλου παράξενη η τάξη D..Δεν έχει λογική αυτό...
Η τάξη Δ είναι "παράξενη" ;;;
Η "παραξενια" υφίσταται γενικώς και όχι ειδικώς.Και το ATC "υπακούει" σ' αυτήν.Δεν έχω πειραματιστεί με το Eversolo.Δεν έχει λογική αυτό...
Η τάξη Δ είναι "παράξενη" ;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.