Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Δεν μειώνεται ο χρόνος ζωής των πυκνωτών έτσι ?? Η χειρότερο ειναι το φορτισμα ξεφόρτισμα τους ??
Όχι, δεν μειώνεται ο χρόνος ζωής των πυκνωτών έτσι..
Χειρότερα είναι το φορτισμα-ξεφορτισμα αυτών..

Ο χρονος προθέρμανσης μιας συσκευής πρέπει να ακολουθεί την σχετική σύσταση του κατασκευαστή της.Περαν αυτής,η συσκευή μόνο χειρότερα θα παίξει.
Θα "νερουλιασει" όπως έλεγαν δύο ψυχές.

Παιδες όταν λέτε μόνιμα ανοιχτά 24 ωρες το 24 ωρο τι εννοειτε....ανοιχτα και έτοιμα για μάχη δηλαδή ???

Και αυτό γιατί....???

Εγώ εδω αγχώνομαι από άποψη κατανάλωσης ρευματος όταν ειναι σε stand by τι καινε....φαντάσου να ειχα τελικους και στρεαμερ και προενισχυτες ανοιχτούς....μαλον δεν καταλαβα καλα....
O ενισχυτής μου δεν κλείνει ποτέ. Σύμφωνα με το manual έχει ωριαία κατανάλωση σε standby 10W. Δλδ 240W τη μέρα, ή 87.6 kwh το χρόνο. Αυτό μας δίνει με την ακραία τιμή των 30cent ανα κιλοβατώρα 26 ευρώ το χρόνο. Νομίζω μπορώ να ζήσω με αυτό.

Τι εννοείς;
Ας πάρω τον τελικό ενισχυτή μου.
Η Primare λέει πως είναι σχεδόν έτοιμος μετά από 1 ώρα και πλήρως ετοιμος μετά από 1 ημέρα.Σωστα.
Αν ακούσω ξανα ύστερα από άλλη 1 ημέρα έχοντας τον αφήσει ανοικτό θα παίξει χειρότερα.Αν θα συνεχίσει να μένει ανοικτος θα παίξει ακόμη χειρότερα.

• Wow
Reactions: vlad66
Ας πάρω τον τελικό ενισχυτή μου.
Η Primare λέει πως είναι σχεδόν έτοιμος μετά από 1 ώρα και πλήρως ετοιμος μετά από 1 ημέρα.Σωστα.
Αν ακούσω ξανα ύστερα από άλλη 1 ημέρα έχοντας τον αφήσει ανοικτό θα παίξει χειρότερα.Αν θα συνεχίσει να μένει ανοικτος θα παίξει ακόμη χειρότερα.
Δεν ισχύει αυτό, (πάλι διαφωνούμε) 😂
Όλα τα περίεργα σε ένα συμβαίνουν;

• Like
Reactions: vlad66
Δεν ισχύει αυτό, (πάλι διαφωνούμε) 😂
Όλα τα περίεργα σε ένα συμβαίνουν;
Ο φίλος σου ο Βαγγέλης συμφωνεί μαζί μου διότι έχει παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στο σύστημά του και μου το έχει πει πριν από πολλά χρόνια.Το ίδιο και πελάτες του.
Έχει ενεργά ηχεία.

O ενισχυτής μου δεν κλείνει ποτέ. Σύμφωνα με το manual έχει ωριαία κατανάλωση σε standby 10W. Δλδ 240W τη μέρα, ή 87.6 kwh το χρόνο. Αυτό μας δίνει με την ακραία τιμή των 30cent ανα κιλοβατώρα 26 ευρώ το χρόνο. Νομίζω μπορώ να ζήσω με αυτό.
Δεν τα ειχα βαλει κατω ποτέ να τα υπολογίσω.....μια χαρα!!!👌

Ο φίλος σου ο Βαγγέλης συμφωνεί μαζί μου διότι έχει παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο στο σύστημά του και μου το έχει πει πριν από πολλά χρόνια.Το ίδιο και πελάτες του.
Έχει ενεργά ηχεία.
Ποιος Βαγγέλης;

Συμφωνα με chatGPT:
DAC / Streamer✅ Ναι
Τρανζίστορ ενισχυτής✅ Ναι
Παλαιά μηχανήματα⚠️ Καλύτερα OFF
Λαμπάτος ενισχυτής ❌ ΠΟΤΕ

Προσωπικα θα εκανα "υπομονη" εως 15-20 λεπτα για προθερμανση (ηδη κανω με τις λαμπες) και θα τα ειχα παντα off (που τα εχω). Εκτος κι αν μου ...ελαχε κανενας Primare της μιας ωρας υπομονης😀

• Like
Reactions: petronik
giphy.gif