Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Άφησα για αργότερα το σχόλιο για το παρόν (*) σύστημα του dim dim ..

Είναι από τα συστήματα που ακούς και κάνεις προσπάθεια να κρατήσεις τα δάκρυα σου...
Τόσο απλά.....

(*) Το "παρόν" σημαίνει ότι αύριο θα είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικό ήταν και αυτό που άκουσα σχετικά πρόσφατα...
Το "under construction" είναι μόνιμο σε κάποιους..... :LOL:

• Haha
Reactions: Λάκης
Πάντως εμένα θα με φάει η περιέργεια,πως παίζει σε ένα άλλο streamer το Spotify.
Έχω την εντύπωση ότι στο Eversolo θάβεται!

Πάντως το συμπέρασμα ήταν ότι το qobuz ήρθε ισόπαλο με το κιουνεφέ κατά τη δήλωση του @vlad66
κιουνεφέ???????
Κιουνεφέ?
Kanafeh_Nabulsieh.jpg

Κιουνεφέ της Αργυρώς

kiounefe-kantaifi-960x960.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vlad66
Πάντως εμένα θα με φάει η περιέργεια,πως παίζει σε ένα άλλο streamer το Spotify.
Έχω την εντύπωση ότι στο Eversolo θάβεται!
Αφού δεν κρατήθηκα και άλλαξα από RK**** σε DMP A6 ....

Να ξέρεις πάντως ότι δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Qobuz....

Έχω φτιάξει μια μικρή (ως τώρα) λίστα στο tidal που την ονομάζω "medium quality tracks" και βάζω μέσα τραγούδια που μου αρέσουν πολύ αλλά δεν μου προσφέρουν συγκίνηση λόγω μέτριας ηχογράφησης..

Βάζουμε ένα από αυτά στο σύστημα του dim dim (με το Α6) και λέμε οκ, δεν είναι κακό..

Το βάζουμε στο Qobuz και κρατήθηκα για να μην κλάψω.....

Ίδια εκτέλεση, ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όποιος θέλει "χτυπάει "
Jocelyn pook, Dionysus
Λινκ τώρα δεν μπορώ να βάλω.

Φυσικά ακούσαμε και ένα σωρό άλλα..

Που να κατεβάσετε την εφαρμογή JPLAY σε iOS σε συσκευές , ρυθμίσετε το update time σε 12000sec και παίξετε μετά tidal ή Qobuz …

Κινέζικα αυτά για μένα...
Ουσιαστικά είναι μια εφαρμογή που μεταξύ άλλων κάνει σύνδεση μέσω upnp στον streamer και τον φορτώνει πολύ λιγότερο με αποτέλεσμα καλύτερο ήχο. Η ρύθμιση του update time σε 12000 sec αναφέρεται στην ελαχιστοποίηση της επικοινωνίας μέσω network του endpoint streamer με την εφαρμογή

• Like
Reactions: vlad66
Αφού δεν κρατήθηκα και άλλαξα από RK**** σε DMP A6 ....

Να ξέρεις πάντως ότι δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Qobuz....

Έχω φτιάξει μια μικρή (ως τώρα) λίστα στο tidal που την ονομάζω "medium quality tracks" και βάζω μέσα τραγούδια που μου αρέσουν πολύ αλλά δεν μου προσφέρουν συγκίνηση λόγω μέτριας ηχογράφησης..

Βάζουμε ένα από αυτά στο σύστημα του dim dim (με το Α6) και λέμε οκ, δεν είναι κακό..

Το βάζουμε στο Qobuz και κρατήθηκα για να μην κλάψω.....

Ίδια εκτέλεση, ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όποιος θέλει "χτυπάει "
Jocelyn pook, Dionysus
Λινκ τώρα δεν μπορώ να βάλω.

Φυσικά ακούσαμε και ένα σωρό άλλα..
Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε...
άκουσα αυτό το υπέροχο σε περιεχόμενο, αλλά και ηχογράφηση, κομάτι σε Losseless Spotify vs Tidal και δεν άκουσα καμμιά διαφορά! Τώρα για το Qobuz δεν ξέρω αλλά αν στριμάρει την ίδια ηχογράφηση χωρίς να έχει επέμβει με διάφορα φίλτρα 'η EQ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ακούγεται διαφορετικά!

Δεν υπάρχει λόγος για ομαδική συνδρομή, στην ουσία βγαίνει ότι και ο καθένας μόνος του.

Το Qobuz δεν είναι tidal σε αυτόν τον τομέα....

το ετήσιο family plan στο qobuz εχει 200 usd δηλαδη γυρω στα 170 ευρω, οπότε με 6 ατομα βγαίνει σχεδόν 30 ευρω το χρόνο ..... (τουλαχιστον στο δικό μας family)

Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε...
άκουσα αυτό το υπέροχο σε περιεχόμενο, αλλά και ηχογράφηση, κομάτι σε Losseless Spotify vs Tidal και δεν άκουσα καμμιά διαφορά! Τώρα για το Qobuz δεν ξέρω αλλά αν στριμάρει την ίδια ηχογράφηση χωρίς να έχει επέμβει με διάφορα φίλτρα 'η EQ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ακούγεται διαφορετικά!

Είναι γενικά γνωστό ότι τόσο το Spotify όσο και το Tidal επεμβαίνουν στο υλικό που παίρνουν από τις δισκογραφικές.

Το μόνο streaming service που δεν επεμβαίνει είναι το Qobuz, και αυτό ακούγεται.

Είναι γενικά γνωστό ότι τόσο το Spotify όσο και το Tidal επεμβαίνουν στο υλικό που παίρνουν από τις δισκογραφικές.

Το μόνο streaming service που δεν επεμβαίνει είναι το Qobuz, και αυτό ακούγεται.
γενικά γνωστό; Από που ακριβώς το βλέπουμε;

Για αρχή το Spotify και το Tidal έχουν mastering guidelines όσο αφορά τα επιθυμητά LUFs του υλικού που τους ανεβάζουν. Οπότε τα περισσότερα studios βγάζουν διαφορετικά masters για την κάθε πλατφόρμα. Το Qobuz είναι το μόνο που δεν έχει τέτοια guidelines, και μάλιστα απαιτεί να του δίνουν το πιο καθαρό υλικό. Δεν έχει καν επιλογές για normalization στα διάφορα clients του.

Αλλά η τελική απόδειξη είναι το πως ακούγεται το υλικό του σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες.

Δεν υπάρχει άνθρωπος (με απαιτήσεις) που να το άκουσε και να είπε "θα μείνω στο Tidal".

Έχω το Qobuz με 6 ευρώ το χρόνο όμως δεν το έχω συνδέσει ακόμη.Λόγος απόρριψης του,το ποσοστο διαθεσιμοτητας της μουσικής μου.
Ας είναι καλά το μελος-προξενητρα.

το ετήσιο family plan στο qobuz εχει 200 usd δηλαδη γυρω στα 170 ευρω, οπότε με 6 ατομα βγαίνει σχεδόν 30 ευρω το χρόνο ..... (τουλαχιστον στο δικό μας family)
Πώς το κανουμε αυτο Ανδρεα;
Πώς ξεπερναμε δηλαδη τους γεωγραφικους περιορισμους;

Πώς ξεπερναμε δηλαδη τους γεωγραφικους περιορισμους;

δεν τους ξεπερνάμε, δεν γίνεται.
Πρέπει να πληρώσει το ετήσιο family πακέτο κάποιος που έχει μια πιστωτική κάρτα εξωτερικού. Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιείς το Qobuz σε όποια χώρα θέλεις χωρίς περιορισμούς και νόμιμα.

• Like
Reactions: Λάκης
δεν τους ξεπερνάμε, δεν γίνεται.
Πρέπει να πληρώσει το ετήσιο family πακέτο κάποιος που έχει μια πιστωτική κάρτα εξωτερικού. Από εκεί και πέρα, χρησιμοποιείς το Qobuz σε όποια χώρα θέλεις χωρίς περιορισμούς και νόμιμα.
σωστα

• Sad
Reactions: Sonus Naturalis