Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Είναι γιατί έχεις το Gen 1. Στο Gen 2 έβαλαν γραμμικό τροφοδοτικό και αυτό έχει ο Βλαδίμηρος (που είναι και το Master Edition με καλύτερα op-amps και ρολόγια).
Στο gen 2 εχουν αποκαταστησει πλεον το θεμα με το τροφοδοτικο που χαλουσε μετα απο καποιο διαστημα?

Μόλις τους έστειλα email και περιμένω απάντηση..

Αν μου πουν ότι το ΕΑ6 τους μπαίνει "κουτί" στο gen2 , θα το πάρω γιατί μου φαίνεται ότι ο Πολωνός βάζει λίγο καλύτερους πυκνωτές και η διαφορά των ~100€ δεν είναι μικρή...

Άλλωστε κάτι θα ήξερες εσύ για να πάρεις του Πολωνού.... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Στο gen 2 εχουν αποκαταστησει πλεον το θεμα με τα τροφοδοτικο?

Αν εννοείς κάποιες παρτίδες που είχανε πρόβλημα, το failure rate πλέον όπως το βλέπω έχει επιστρέψει στα normal επίπεδα.

• Like
Reactions: steadyshot

Αν μου πουν ότι το ΕΑ6 τους μπαίνει "κουτί" στο gen2 , θα το πάρω γιατί μου φαίνεται ότι ο Πολωνός βάζει λίγο καλύτερους πυκνωτές και η διαφορά των ~100€ δεν είναι μικρή...

Άλλωστε κάτι θα ήξερες εσύ για να πάρεις του Πολωνού.... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Για το Gen 1 έβγαζαν αυτοί.

Σημασια έχει το πληρωτεο ποσο.
Ο Βλαδίμηρος με έπιασε κορόιδο και πήρε το Eversolo σχεδόν τζάμπα.

Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι αγοράζεις και πουλάς πράμα και όλοι στο φόρουμ περιμένουν την επόμενη κίνησή σου...

Στο Τ8 για παράδειγμα με πέτυχες σε κακό οικονομικό φεγγάρι και με πρόλαβε ο Λάκης... στο Ζ10 μία από τα ίδια .... :LOL:

• Wow
Reactions: Θρησκος
Αν εννοείς κάποιες παρτίδες που είχανε πρόβλημα, το failure rate πλέον όπως το βλέπω έχει επιστρέψει στα normal επίπεδα.
Επειδη λενε οτι εντοπιστηκε σε καποιες παρτιδες , δεν ξερω αν εγινε ανακληση απο τους αντιπροσωπους προς την eversolo των προβληματικων παρτιδων βασει serial number ωστε να μην υπαρχει ρισκο καποιος που παει να αγορασει ενα νεο μηχανημα τωρα να τυχει σε στοκ παλιο/προβληματικο.

Επειδη λενε οτι εντοπιστηκε σε καποιες παρτιδες , δεν ξερω αν εγινε ανακληση απο τους αντιπροσωπους προς την eversolo των προβληματικων παρτιδων βασει serial number ωστε να μην υπαρχει ρισκο καποιος που παει να αγορασει ενα νεο μηχανημα τωρα να τυχει σε στοκ παλιο/προβληματικο.
Αν δεν βάλεις εξωτερικό HDD που να τραβάει πολύ ρεύμα καμία παρτίδα δεν έχει πρόβλημα.

Εγώ αυτό έκανα και έστειλα το τροφοδοτικό του αδιάβαστο...

Τώρα που το έμαθα δεν το ξανακάνω με κανένα τροφοδοτικό....

Δεν υπάρχει ρίσκο. Αντικαθίσταται το τροφοδοτικό εντός εγγύησης εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο. Ένας είναι ο αντιπρόσωπος πλέον και δεν υπάρχουν κομμάτια έξω προς πώληση πέραν εκείνου πια.
Φυσικά πάει μέσω serial number, αλλιώς δεν παίρνει RMA.

Αν θες μόνο Transport πας σε Α6ΜΕ με τροφοδοτικό..
Ξεκάθαρα θα παίξει καλύτερα από το RPI...
Ρωτά τον Βλαδίμηρο τι άκουσε από το δικό μου...
Στην θέση σου αυτό θα έκανα...
Αυτό έλειπε, να έχει δεκαπλάσια τιμή και να μην παίζει καλύτερα.

Η απάντηση ήρθε σφαίρα, αλλά θα περιμένω γιατί από σήμερα είναι σε διακοπές :

Auto reply έβαλε γι' αυτό ήρθε αμέσως.
Απολύεται πες του. Έπρεπε να έχει μαζί του το laptop στην άδεια. 😁😅

Απ' όσο ξέρω αυτοί έβγαζαν για το gen 1, και απ' όσο το έψαξα (στο a.i.) ΘΑ βγάλουν κάποια στιγμή για το Gen 2. Βλέπεις δεν πολυχρειάζεται πλέον.

• Like
Reactions: vlad66
Και το Gen2 τον ίδιο ηχητικό χαρακτήρα έχει με μαμά τροφοδοτικό, επίσης στο gen2 δεν είναι πλήρως γραμμικό τροφοδοτικό, είναι dual με παλμικό, προσοχή..

Εννοείται ότι του Πολωνού έχει καλύτερα υλικά στο τροφοδοτικό του, έχει ανώτερο μετασχηματιστή, καλύτερους πυκνωτές, διόδους κλπ..😉

• Like
Reactions: vlad66

Το παραγγειλα και εγω βλαδιμηρε κυριακη μπηκε η παραγγελια αλλα εγω εχω το A6 MA GEN1 και το περιμενω στις 17//3