takis
Supreme Member
το εστειλαν εχω και tracking number με fedex ,ταξιδευει πος ελλαδαΑν στο έστειλαν χτες Δευτέρα είσαι τυχερός !
Αλλιώς πας για 17/3 αποστολή από την Πολωνία.. είδες τι μου έγραψαν στο email ....
το εστειλαν εχω και tracking number με fedex ,ταξιδευει πος ελλαδαΑν στο έστειλαν χτες Δευτέρα είσαι τυχερός !
Αλλιώς πας για 17/3 αποστολή από την Πολωνία.. είδες τι μου έγραψαν στο email ....
Βλαδίμηρε πόσο το έχουν τώρα. το τροφοδοτικό, πόσο έχει πάει;Η απάντηση ήρθε σφαίρα, αλλά θα περιμένω γιατί από σήμερα είναι σε διακοπές :
View attachment 268204
Πόσο έχει πάει τώρα το τροφοδοτικό;το εστειλαν εχω και tracking number με fedex ,ταξιδευει πος ελλαδα
226 ευρω με τα μεταφορικα και φπαΠόσο έχει πάει τώρα το τροφοδοτικό;
Μια χαρά, τσάμπα είναι , ρώτησα για να δω αν το έχουν ανεβάσει από τότε που πήρα το δικό μου..226 ευρω με τα μεταφορικα και φπα
Ρε μπελά που βρήκαμε.226 ευρω με τα μεταφορικα και φπα
Άναψε λίγο τα αίματα ρε συ, θα τον ράψεις πες του...![]()
ιδια τιμη κανει και για τα δυο gen1Ρε μπελά που βρήκαμε.
Πλάκα πλάκα θα με κάνετε να πάρω και γω .
Αλήθεια πόσο κάνει για το απλό Α6 gen1 ?
Τι ντακ εχεις;ιδια τιμη κανει και για τα δυο gen1
Compatible with devices:
θα το τεσταρω το eversolo και ως streamer που ετσι το χρησιμοποιω αλλωστε αλλα και ως dac να δω τι θα παρει παραπανω ως dac
- EVERSOLO DMP-A6 Standard
- EVERSOLO DMP-A6 Master Edition
Εμένα με ενδιαφέρει το όλονιδια τιμη κανει και για τα δυο gen1
Compatible with devices:
θα το τεσταρω το eversolo και ως streamer που ετσι το χρησιμοποιω αλλωστε αλλα και ως dac να δω τι θα παρει παραπανω ως dac
- EVERSOLO DMP-A6 Standard
- EVERSOLO DMP-A6 Master Edition
Ελευθεριε,Μια χαρά, τσάμπα είναι , ρώτησα για να δω αν το έχουν ανεβάσει από τότε που πήρα το δικό μου..
Τίμιος ο Πολωνός..
Metronome le dac 2Τι ντακ εχεις;
To gen 1 έχεις;Ελευθεριε,
Το τροφοδοτικό του δικού σου, μπαίνει στο δικό μου??
(υποθέτω ότι το ΜΕ έχει πιο καλύτερο τροφοδοτικό από το απλό δικό μου)
Τα ίδια λεφτά έχει, το ίδιο μπαίνει και σε εσένα..Ρε μπελά που βρήκαμε.
Πλάκα πλάκα θα με κάνεις να πάρω και γω .
Αλήθεια πόσο κάνει για το απλό Α6 gen1 ?
Πλάκα κάνω, σου είπα ότι μου αρέσει το Holo, έχει ενδιαφέρον σαν Player...Ευκαιρία θα είναι να πάω στο Holo red ή κάτι ανάλογο.
Χλωμό με βλέπω να φεύγω από Linux player.![]()
Ναι, είναι το ίδιο, μπαίνει κανονικά..Ελευθερία,
Το τροφοδοτικό του δικού σου, μπαίνει στο δικό μου;;
(υποθέτω ότι το ΜΕ έχει το καλύτερο τροφοδοτικό από το δικό μου απλό)
Το Α6 gen1 το απλό με το A6 ME gen1 έχουν ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό.Κάτσε λίγο.
Το δικό σου από μαμά,δεν είχε καλύτερο τροφοδοτικό;
Αν ναι , αν βάλω το τροφοδοτικό του μαμά ME στο δικό μου απλό,δεν θα παίξεις καλύτερα;
Όχι εξ" ολοκλήρου γραμμικό όπως ανέφερε πριν το μεσημέρι ο κ.Λεωνίδας..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.