Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Ξεχάστηκα έτρεχαν και κάτι άλλα θέματα στο μεταξύ
Λοιπόν επιγραμματικά γιατί είμαι στην δουλειά το μηχάνημα απλά άλλαξε προς το καλύτερο και ως μεμονωμένο streamer και ως dac
Τώρα μου έχουν μπει ιδέες να του βάλω ποιο καλούς ηλεκτρολυτικους στο τροφοδοτικό
Περιττό ίσως αλλά άμα έχεις το μικρόβιο.......
Ωραια, άρα σου αρέσει το νέο τροφοδοτικό..
Δεν χρειάζεται να του αλλάξεις πυκνωτές...

Βρήκα την αιτία του προβλήματος αλλά όχι την λύση στο 100%

Υπάρχει ένα άλμπουμ στο Qobuz που το είχα στην λίστα με τα αγαπημένα ( Sergei Prokofief , Romeo & Juliet από την συμφωνική ορχήστρα του LA) το οποίο άκουγα πολύ συχνά ολόκληρο, αλλά ειδικά ένα τρακ (το 13ο) το είχα ξεσκίσει ..

Κάποια στιγμή σταμάτησε να το παίζει όταν πήγαινα κατευθείαν σε αυτό και όταν άκουγα το άλμπουμ ολόκληρο το έκανε skip.

Αν επέμενα στο τρακ είχα την ένδειξη "περίμενε".. αλλά δεν φόρτωνε με τίποτα.

Και όταν προσπαθούσα να βγω από το "περίμενε" για να πάω σε άλλο άλμπουμ ή να αλλάξω σε Tidal, η συσκευή δεν "φόρτωνε" τις νέες εντολές.. σαν να ήταν μία πλατφόρμα τα Tidal & Qobuz..

Έπρεπε να φύγω από την εφαρμογή της eversolo και να πάω σε άλλη.. η άλλη είναι αυτή του Spotify και έτσι το μηχάνημα ξεκόλλαγε , αρκεί να μην ζητούσα ξανά το 13ο τρακ του άλμπουμ..

Φυσικά δοκίμασα τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα... έβγαλα το άλμπουμ από τα αγαπημένα και απλά βρήκα το ίδιο έργο από την συμφωνική του Λονδίνου στην οποία η εκτέλεση είναι ταυτόσημη και η ποιότητα του ήχου πάλι καρυφαία.

Bug είναι ;;; κάτι άλλο ;;; δεν έχω ιδέα....

@vlad66
Πολύ παράξενο. Το κάνει και από το κινητό; Εννοώ λειτουργώντας το qobuz από την εφαρμογή του κινητού με quobuz connect και όχι απ' ευθείας από την εφαρμογή quobuz του Eversolo.

@vlad66
Πολύ παράξενο. Το κάνει και από το κινητό; Εννοώ λειτουργώντας το qobuz από την εφαρμογή του κινητού με quobuz connect και όχι απ' ευθείας από την εφαρμογή quobuz του Eversolo.

Δεν έχω την εφαρμογή του Qobuz στο κινητό (ούτε του Tidal)

Είπαμε οτι ειναι ενα πρόβλημα του qobuz που αλλαζει servers απο τοπικούς σε cloud και επηρεάζει πλέον κυρίως τρίτες εφαρμογές και προσπαθούν να το λύσουν. Μπορεί να παίζει ενα άλμπουμ και να κολλάει ενα κομμάτι αν πας στο επόμενο παίζει, χθες ηταν λίγο καλύτερα τα πράγματα στο roon αλλα δεν εχει λυθεί το θέμα ακόμη γιατί παρακολουθώ ενα thread στο επίσημο roon community forum

Δεν έχω την εφαρμογή του Qobuz στο κινητό (ούτε του Tidal)
Μα γιατί όχι; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα έχεις.
Άπαξ και είσαι εγγεγραμμένος χρήστης εγκαθιστάς την αντίστοιχη εφαρμογή παντού όπου έχεις διαθέσιμες πηγές. Στο PC/Laptop, στο κινητό (Android/iPhone), στο φορητό Player, στο Streamer, στην TV (πολλές Smart τηλεοράσεις δέχονται εφαρμογές).
Και παίζεις κάθε φορά από όπου σε βολεύει.

Μα γιατί όχι; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα έχεις.
Άπαξ και είσαι εγγεγραμμένος χρήστης εγκαθιστάς την αντίστοιχη εφαρμογή παντού όπου έχεις διαθέσιμες πηγές. Στο PC/Laptop, στο κινητό (Android/iPhone), στο φορητό Player, στο Streamer, στην TV (πολλές Smart τηλεοράσεις δέχονται εφαρμογές).
Και παίζεις κάθε φορά από όπου σε βολεύει.

Διάβασε τα "ψιλά γράμματα" στο gamsgo απ΄όπου αγοράζουμε την συνδρομή........

Μία και μοναδική υπάρχει στο gamsgo.com
Δε νομίζω ότι εμποδίζει να κατεβάζεις την εφαρμογή για τις όλες συσκευές που χρησιμοποιούμε. Τέλος πάντων αυτά θα τα πούμε κατ' ιδίαν.
Αλλά το Tidal που δεν έχει κανένα πρόβλημα;

Δε νομίζω ότι εμποδίζει να κατεβάζεις την εφαρμογή για τις όλες συσκευές που χρησιμοποιούμε. Τέλος πάντων αυτά θα τα πούμε κατ' ιδίαν.

Δεν έχω λόγο να έχω Tidal & Qobuz στα δευτερότριτα συστήματα πέρα από το κανονικό.

Μεγάλα earfun, μικρά earfun και ΒΤ ακουστικά στην δουλειά, μια χαρά τους είναι το Spotify & Youtube.. οι άλλες 2 πλατφόρμες είναι overkill για αυτά.

Το Spotify με λίγα λόγια παίζει παντού, το Youtube είναι αποκλεισμένο από το μεγάλο σύστημα το οποίο έχει τις υπόλοιπες 3 πλατφόρμες.

Το Qobuz δεν κατεβαίνει σε Ελληνικά κινητά από το Play Store επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα η Ελλάδα.

Πρέπει να κατεβάσεις το APK από κάποιο τρίτο site και να το βάλεις "με το ζόρι".

Θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για τα iPhone.

Με οιογενειακο βγαινει φθηνοτερο και χωρις περιορισμους

Δεν υπάρχει οικογενειακό στο gamsgo

To site παίρνει τα οικογενειακά με τις καλύτερες τιμές από διάφορες χώρες που υποστηρίζει νόμιμα το Qobuz και πουλάει τα "μερίδια" σε χώρες όπως η δική μας που το Qobuz τις "αγνοεί" ..

Το "μερίδιο" δεν μπορείς να το "σπάσεις" , ούτε να το κάνεις "βόλτα".. σε προειδοποιεί στην συμφωνία που δέχεσαι και αν σε πιάσει παραβάτη σου κόβει την συνδρομή χωρίς επιστροφή χρημάτων και σε βάζει στην "μαύρη λίστα"

Το κόστος είναι 13-14€ το 2μηνο, άρα είναι σχετικά μια χαρά...

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Δεν έχω λόγο να έχω Tidal & Qobuz στα δευτερότριτα συστήματα πέρα από το κανονικό.

Μεγάλα earfun, μικρά earfun και ΒΤ ακουστικά στην δουλειά, μια χαρά τους είναι το Spotify & Youtube.. οι άλλες 2 πλατφόρμες είναι overkill για αυτά.

Το Spotify με λίγα λόγια παίζει παντού, το Youtube είναι αποκλεισμένο από το μεγάλο σύστημα το οποίο έχει τις υπόλοιπες 3 πλατφόρμες.
Έχω βάλει παντού τα πάντα. Και προσωπικά αυτό με βολεύει.
Όσο για την ποιότητα, επειδή όπως ξέρεις ακούω πολύ με κάθε λογής ακουστικά, δε μου λείπει απολύτως τίποτα. Ίσσ-ίσα το εντελώς αντίθετο.

Ένα μόνο δεν έχω καταφέρει: Να παίζω Youtube από το Streamer. Ώστε να παρακάμπτω το γνωστό πρόβλημα της αναδειγματοληψίας (Resample).
Αλλά που θα μου πάει, θα το λύσω κι' αυτό! 😁

Δεν υπάρχει οικογενειακό στο gamsgo

To site παίρνει τα οικογενειακά με τις καλύτερες τιμές από διάφορες χώρες που υποστηρίζει νόμιμα το Qobuz και πουλάει τα "μερίδια" σε χώρες όπως η δική μας που το Qobuz τις "αγνοεί" ..

Το "μερίδιο" δεν μπορείς να το "σπάσεις" , ούτε να το κάνεις "βόλτα".. σε προειδοποιεί στην συμφωνία που δέχεσαι και αν σε πιάσει παραβάτη σου κόβει την συνδρομή χωρίς επιστροφή χρημάτων και σε βάζει στην "μαύρη λίστα"

Το κόστος είναι 13-14€ το 2μηνο, άρα είναι σχετικά μια χαρά...

Αμαν πανάκριβο είναι ! δηλαδή 78 ευρω το χρόνο όταν για έξι άτομα οικογενειακό μας βγαίνει 32 το χρόνο.... βγαζουν τα υπερδιπλα !

Το Qobuz δεν κατεβαίνει σε Ελληνικά κινητά από το Play Store επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα η Ελλάδα.

Πρέπει να κατεβάσεις το APK από κάποιο τρίτο site και να το βάλεις "με το ζόρι".

Θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για τα iPhone.

Ετσι είναι Δημήτρη στο Android κατεβάζεις APK εγκαθιστας και είσαι οκ, το iphone είναι πιο δύσκολο

Έχω ήδη κάνει Sideload στο Android και ουδέν πρόβλημα. Για iPhone δεν ξέρω.

• Like
Reactions: economides