το δουλεύω σαν transport
τα "καθάρισα" στο μυαλό μου.. το μόνο που θέλω από ένα streamer είναι μια (ψηφιακή) έξοδο USB
όλοι οι άλλοι συνδυασμοί είναι μπλέξιμο χωρίς λόγο.
και πλάκα πλάκα όπως μου στέλνει μήνυμα αυτή την στιγμή ο Μιχάλης (mdvq) , μόνο στο ifi μπορώ να καταλήξω !
δεν έχει dac άρα το smsl μου είναι απαραίτητο, έχει usb out που η ανάλογη in του smsl περιμένει και αφού οι υπόλοιπες είσοδοι στο smsl είναι πιασμένες (optical & coaxial) οι ανάλογες out στο streamer μου είναι άχρηστες .
Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι σαν το Bluesound Node, ή για μερικά ακόμα features το λίγο ακριβότερο Eversolo DMP-A6 Gen 2 (αν θέλεις π.χ. και touchscreen και να βλέπεις και στην οθόνη τα εξώφυλλα κλπ και περισσότερες εισο-εξόδους).
Ναι βέβαια μιλάμε για 600 και 870 αρχικές τιμές, αλλά είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο και θα τα δεις στην πορεία. Ας πούμε και μόνο τα app και πόσο λειτουργικά και εύκολα κατανοητά είναι, παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους.
Α, ναι. Και με αυτά τα δύο θα έχεις και να συνδέσεις την TV με HDMI ARC που είναι ευκολία μεγάλη. Το πρώτο σε PCM υποστηρίζει μέχρι 24/192, που σημαίνει πρακτικά ότι μέχρι tidal είσαι ΟΚ. Αν μπεις σε κανά τριπάκι με μεγαλύτερες δειγματοληψίες από τοπικά αρχεία, τότε δεν είσαι ΟΚ. Αν και δεν νομίζω να έχεις ασχοληθεί με τέτοια, δεν αποκλείεται όμως να έχουν φίλοι και γνωστοί, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει... «εύκολο δανεισμό».