Δεν θα χρειαζόταν να πάρεις streamer,γιατί αυτό ΕΊΝΑΙ streamerεκείνο το σπιρτόκουτο της advance που θα μου ήταν χρήσιμο όταν πάρω streamer ;;
όποιο και να είναι αυτό...
Αυτήν την απορία έχω και γω.
Διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού,πόσο απίστευτα παίζει αυτό το πιρπιτσολι των 10 ευρώ της apple,σαν dac.
Το αγόρασα ,αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα να το δοκιμάσω στο iPhone.
Όμως το δοκίμασα στο Xiaomi και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι παίζει αισθητά πιο χαμηλά σε σύγκριση με την έξοδο των ακουστικών.
Είχα κάτι ακουστικά της πλάκας οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για ποιότητα ήχου.
Αν βέβαια εννοούμε το ίδιο πράγμα,που είναι το παρακάτω:
Δεν θα χρειαζόταν να πάρεις streamer,γιατί αυτό ΕΊΝΑΙ streamer
Βέβαια ο Λεώ λέει ότι μπορεί να είχε πρόβλημα με το lossless, αλλά ποτέ δεν θα το μάθουμε!!
Το εχω το μικρουλι το Αdvance εν εξοχη, παιζει πολυ καλα (παρομοια με ενα μικρουλι Yamaha των 150€), αλλα δεν ξερω τι γινεται με το νεο Spotify. Ειναι μια φθηνη και καλη λυση, το δε μικρο στανταρ κενο των rca λυνεται με επι πλεον ενδιαμεσο καλωδιο.Ναι μεν αλλά από τη μία που δεν ξέρουμε αν υποστηρίζει το lossless και από την άλλη έχει μόνο αναλογική έξοδο αυτό. Και με στάνταρ τις διαστάσεις για το κενό μεταξύ των rca.
@vlad66
Ξανακοιτάζοντας το νήμα παρατηρώ ότι το Fiio SR11 είναι επίσης μία πολύ καλή (και οικονομικώτατη) περίπτωση που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου.
Έχει όλες τις ψηφιακές εξόδους που χρειάζεσαι (περιλαμβανομένης της USB). Δεν έχει δικό του DAC, αλλά θα το συνδέσεις με το υπάρχον DAC. Ακριβώς, όπως πρέπει!
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά και αν στο μέλλον αποφασίσεις αναβάθμιση, να μαζέψεις χρήματα για ένα καλύτερο και πολύ ακριβότερο DAC. Που είναι και το κομμάτι από όπου μπορείς να λάβεις τις περισσότερες βελτιώσεις.
Cambridge MXN10 και Wiim παραμένουν στη λίστα.
Υ.Γ. Πολλή -υπερβολικά- η συζήτηση για το Spotify Lossless!
"Ακόμα δεν τον έιδαμε και Γιάννη τόνε λέμε", λέει η παροιμία στο χωριό μου!
Κατά τη γνώμη μου αυτή η εξέλιξη δεν πρέπει διόλου να επιρρεάσει την επιλογή σου. Πάρε ότι είναι να πάρεις και κάποια στιγμή θα ωριμάσουν τα πράγματα. Θα γίνουν οι σχετικές αναβαθμίσεις σε Firmware και Software. Όλες οι εταιρίες εξάλλου για τις οποίες συζητάμε είναι αρκετά σοβαρές.
Η συμβίωση μου με το Wiim Ultra μέχρι στιγμής ειναι πολύ καλή .Βέβαια εχω μπεί στο πειρασμό για το νέο Bluesound Icon ,αλλα αντιστέκομαι στο πειρασμό....
Ούτε ξέρω...από τον Γερμανό τα πήρα.Σωστά απλά δεν ξέρω αν πήρες την αμερικανική έκδοση και πχ την ευρωπαϊκή καθώς για κάποιο λόγο έχουν 1Vrms στην US/int έκδοση και 0.5Vrms στην ευρωπαϊκή.
To Icon είναι σχετικά πιο φρέσκο και πιο "αναβαθμισμένο " εχοντας 2χ 9039Q2m και βγάζοντας και ισορροπημένη εξοδο και φυσικά κοστίζει παραπάνω από τα διπλά χρήματα[1000+]αν δεν αντισταθείς τελικά στον πειρασμό στείλε μου πμ για το Wiim.. ούτως ή άλλως δεν θα κάνω τίποτα αυτόν τον μήνα γιατί με ξεπουπούλιασαν οι οδοντίατροι....
Ούτε ξέρω...από τον Γερμανό τα πήρα.
Ενα c και ένα lighting.
www.blog.wiimhome.com
Ούτε να το σκέφτεσαι,για σένα.φυσικά το θεώρησα πολύ καλή περίπτωση !
δεν διάβασες τι έγραψα παραπάνω ;;;
πως το "κολλάμε" με το κινητό πες μου και πως το κινητό θα πάψει να είναι "streamer" και θα είναι απλά τηλεχειριστήριο ...
ο άλλος στο βίντεο όλο έλεγε ότι είναι user roon και χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα και μου έκανε την καρδιά περιβόλι.....
σαν ηχητική απόδοση κανείς δεν είπε κακά λόγια.
![]()
Lossless on Spotify Premium Available on WiiM
Spotify Premium has officially started rolling out Lossless Audio, delivering studio-quality sound to music lovers across the globe. And for WiiM users, Spotify’s new high-fidelity streaming is fully compatible with WiiM devices through Spotify Connect. When Lossless Audio on Spotify rolls out...www.blog.wiimhome.com

μπορουμε να βρουμε την "κανονικη" εκδοση ?Πήρες την “κουτσή” έκδοση λόγω EU regulation , πάλι όμως κάνει μια χαρά δουλίτσα σε μικρότερη ένταση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 10 ευρώ…
Όντως μεγάλο ποσοστό αστοχίας, σχεδόν 1 στα 2 απο πολλές παρτίδες……Διαβαζω πολλα report για το gen 2 eversolo τοσο το απλο οσο και το master edition , με αναγνωριση του προβληματος για το τροφοδοτικο που καιγεται απο την ιδια την eversolo (το προβλημα εμφανιζεται λενε τους πρωτους 6 μηνες) για την παρτιδα φεβρουαριου 2025, αλλα χρηστες μιλανε και για ιανουριο 2025. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια επισημη ανακληση με βαση serial number...
μπορουμε να βρουμε την "κανονικη" εκδοση ?
Γιατι εχω κι εγω το θεμα με τη χαμηλη ενταση, ειδικα στο αμαξι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.