@vlad66 έχω ένα ανοιχτό Zen Stream, open box, με τιμή στα 199€ ,
Έλα να το πάρεις για μια εβδομάδα και να δεις αν σου κάνει.
Τα προβλήματα που αναφέρει ο @Δημοκηδής έχουν πλέον λυθεί και πάει σφαίρα.
Ειναι απλό , Σπαρτιάτικο αλλά έχει πολύ καλό ήχο , ειδικά για το συγκεκριμένο κομμάτι.
Δεν χάνεις κάτι, δοκιμή δωρεάν επι του πεδίου.
Και δε μου λέτε. Αν θέλουμε να πάμε στη βάση εντελώς της κατηγορίας των streamers, ποια είναι τα πιο οικονομικά που μπορούν να παίξουν Spotify Lossless. Ας πούμε το Wiim mini και το Arylic LP10;
Να έχουν και ψηφιακή έξοδο εννοείται.
πολύ ωραία ερώτηση φίλε Λεωνίδα !!!![]()
Γιααααα κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το nVidia έχει USB out....![]()
Τι είναι αυτό πάλι ;;;
Άσε με να αγιάσω με ένα απλό streamer...![]()
Για να δούμε αν δουλεύει το κόλπο.Φίλε Γιάννη δεν έχω το ψάξει ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου, απλά έκανα την έρευνα στο διαδίκτυο. Οταν το κάνω και βρω λύση θα ενημερώσω άμεσα για να βολευτείτε και εσείς.
Γιατί να δούμε το συγκεκριμένο review;
Καλα δεν ειναι μονο το συγκεκριμενο, ετυχε να κανει μια συγκριση με επιλογες που συζητουνται εδω. Απλως ο τυπος γινεται πολυ περιγραφικος με το πως ακουγεται καθε streamer .Γιατί να δούμε το συγκεκριμένο review;
Και όχι μόνο. Όλη η φασαρία γίνεται για να ξεφορτωθούμε τις οθόνες από τους υπολογιστές και τα laptops. Και κατόπιν αρχίζει η συζήτηση, αν έχει οθόνη το streamer, αν είναι μικρή ή μεγάλη, αν είναι ευκρινής και ευανάγνωστη, αν μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, κλπ. Δηλαδή ξαναγυρίζουμε πίσω και αναζητούμε οθόνη, εκεί που γυρεύαμε να απαλλαγούμε!Το μπέρδεμα προέρχεται από αλλού. Κανονικά ένα Streamer δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας υπολογιστής που που έχει μία και μόνη αποστολή:
Να μεταφέρει το διαδικτυακό σήμα όσο πιο απλά και καθαρά γίνεται, να το αποκωδικοποιεί και να το στέλνει στο DAC. Όμορφα και ωραία!
Έλα όμως που στην πορεία πολλά Streamers αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι και DAC!
Και εκεί αρχίζουν τα μπερδέματα.
To DAC or Not to DAC?![]()
Εγώ τουλάχιστον,δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.Για να δούμε αν δουλεύει το κόλπο.
Τώρα το βρήκα και αύριο θα το δοκιμάσω.
Και όχι μόνο. Όλη η φασαρία γίνεται για να ξεφορτωθούμε τις οθόνες από τους υπολογιστές και τα laptops. Και κατόπιν αρχίζει η συζήτηση, αν έχει οθόνη το streamer, αν είναι μικρή ή μεγάλη, αν είναι ευκρινής και ευανάγνωστη, αν μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, κλπ. Δηλαδή ξαναγυρίζουμε πίσω και αναζητούμε οθόνη, εκεί που γυρεύαμε να απαλλαγούμε!
Κι' ύστερα αρχίζει η άλλη συζήτηση:
Πώς ακούγεται το streamer; Αλλά γιατί να ακούγεται ένα streamer; Δεν είναι η κύρια δουλειά του να μεταφέρει προς το DAC και να αποκωδικοποιεί το διαδικτυακό σήμα;
Κανονικά λοιπόν αυτό το ίδιο δεν πρέπει να ακούγεται. Εάν όμως περιλαμβάνει και DAC, τότε ακούγεται! Και τότε αρχίζουν οι συγκρίσεις:
-Ποιό ακούγεται καλύτερα; Το streamer ή το DAC που ήδη έχουμε;
Η παλιά συζήτηση στο χώρο του Hi-Fi επανέρχεται: Χωριστές συσκευές ή ενιαίες; Όλα χωριστά ή όλα σε ένα;
Θα το ξαναπώ:
Όποιος επιθυμεί να προσθέσει διαδικτυακές πηγές στο σύστημα του, θα προσθεσει streamer. Οτι καλύτερο μπορεί, χωρίς να λαμβάνει υπόψη ενσωματωμένο DAC. Και όποιος επιθυμεί να αναβαθμίσει τον ήχο του θα πάρει όσο καλύτερο DAC μπορεί. Όπως ακριβώς θα έπαιρνε ένα καλύτερο αναλογικό προενισχυτή.
Να μην είμαι τελείως άδικος. Αν κάποιος δεν έχει ήδη ένα καλό ή τουλάχιστον μέτριας ποιότητας DAC και η κύρια μουσική πηγή του είναι κάποια/ες διαδικτυακές πλατφόρμες, τότε ναι, να το σκεφτεί να αγοράσει Streamer με ενσωματωμένο DAC, ότι καλύτερο μπορεί.
Αυτές είναι οι εκδόσεις,αν έχεις όρεξη να ψαχτεις.Φίλε Γιάννη δεν έχω το ψάξει ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου, απλά έκανα την έρευνα στο διαδίκτυο. Οταν το κάνω και βρω λύση θα ενημερώσω άμεσα για να βολευτείτε και εσείς.
Το πρόβλημα το έχει το android.Όχι δεν έχει έξοδο ακουστικών το 14 ultra .. έβαλα τη δωρεάν έκδοση αλλά δε κατάφερα κάτι.
Δεν ξέρω αν απαιτεί την επί πληρωμής έκδοση.
Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
www.cabledo.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.