Το συνέδεσε......το συνέδεσε.Α,ενταξει, ειπα και γω, τοσο γρηγορα το συνδεσε;
Μη σου πω ότι ,μέχρι και άκρη για να παίζει lossless βρήκε
Το συνέδεσε......το συνέδεσε.Α,ενταξει, ειπα και γω, τοσο γρηγορα το συνδεσε;
Άσε τα σαπια και πες πως παίζει τώρα![]()
Το μηχάνημα μάλλον δεν θέλει να σε βλέπει γι αυτό η οθόνη σβήνει μετά από 5'.Σε μένα έσβηνε μετά από τουλάχιστον 45' επειδή είμαι ομορφαντρας.Ρε πες ότι μας έφυγε ο κώλος πρώτα........
Οκ, το καταφέραμε και εδώ και λίγη ώρα ακούω αφού έγινε καζάνι το κεφάλι μου...
Ακούω με ξεσκέπαστα ηχεία και με χαλαρή διάθεση.. όχι "κριτική" δηλαδή.
Το μηχανάκι σπέρνει ... άκοπα, αβίαστα, χαλαρά στέλνει το δικό σου iphone (που έχει Lossless) για τσάι, για το δικό μου που δεν έχει, ούτε λόγος.
Δεν έχω πειράξει EQ (ούτε έχω σκοπό), δεν έχω μπει σε ιδιαίτερες ψηφιακές ρυθμίσεις , δεν ψάχνω καν τα audiophiles κομμάτια της πλατφόρμας.. κάτι φανκοτζαζιές παίζει που τις ακούω και τις νύχτες στην δουλειά...
Και που 'σαι... η οθόνη να σβήνει μετά από 5 λεπτά...
Το μηχάνημα μάλλον δεν θέλει να σε βλέπει γι αυτό η οθόνη σβήνει μετά από 5'.Σε μένα έσβηνε μετά από τουλάχιστον 45' επειδή είμαι ομορφαντρας.
Nαι αποσπωμενο είναι και ετσι βρίσκουν την ευκαιρία ,να πουλάνε καλώδια εκατοντάδων η χιλιάδων ευρώ ,που στο τέλος αξίζουν σχεδόν όσο το σύστημα [καθ υπερβολή το γράφω ]
Στην δεκαετία του 70 -80 τα είχαν ενσωματωμένα τουλάχιστον πάνω στους ενισχυτές ,απ όσο θυμάμαι .
Όταν το αγόρασα,αποσφραγίστηκε επί τόπου στο κατάστημα και ρυθμίστηκε όπως επιθυμούσα.Δεν θυμάμαι αν ερωτήθηκα για την οθόνη.Εγω πάντως θέλω να την βλέπω και να την απολαμβάνω.Την ρύθμισα εγώ να σβήνει στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο.. αν είχε λιγότερο θα το επέλεγα.
Δεν υπάρχει λόγος να ανάβει και να τρώει ώρες από την ζωή της..
Μη μου πεις ότι δεν είχες βρει την λειτουργία στις ρυθμίσεις...
Αφού είπαμε θα πάμε μαζί... τώρα ψαρεύεις πελάτες να με απατήσεις ;;;Έχει κανένας διάθεση να κάνουμε ένα οικογενειακό Tidal?
Με 12 ευρώ το μήνα για 6 άτομα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ολόκληρη συνδρομή.
Έχω ξεψιλιαστει σε συνδρομές... κάπου οπα!
12:6 η 12 έκαστος;Έχει κανένας διάθεση να κάνουμε ένα οικογενειακό Tidal?
12€ όλοι μαζί12:6 η 12 έκαστος;
Αν δεν υπάρχει γείωση [πολύ πιθανόν] στο μηχάνημα ,γιατί το καλώδιο είχε 2 αγωγούς ,τότε εσύ τι γειώνεις ;Στα ενσωματωμένα δεν θυμάμαι να υπήρχε γείωση , ήταν δηλαδή πάντα 2πολικά και αυτό δεν ήταν/είναι σωστό.
Ας μς διαφωτίσει κάποιος μήπως δεν τα θυμάμαι καλά.
Ποιοι;Μήπως να ζούμε κοινοβιακα λόγω του οικογενειακού πακέτου;12€ όλοι μαζί
Από 2 φράγκα ο καθένας δλδ
Αλλά υπάρχουν "όροι"...............![]()
Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο με το στρογγυλό φως σε μειωμένη φωτεινότητα και την οθόνη σβηστή.Όταν το αγόρασα,αποσφραγίστηκε επί τόπου στο κατάστημα και ρυθμίστηκε όπως επιθυμούσα.Δεν θυμάμαι αν ερωτήθηκα για την οθόνη.Εγω πάντως θέλω να την βλέπω και να την απολαμβάνω.

Εγώ το ειχα καταπράσινο.Τριφυλλαρα!Οποία καταπτωσις!Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο με το στρογγυλό φως σε μειωμένη φωτεινότητα και την οθόνη σβηστή.
Επειδή είναι δίχρωμο στην ουσία και η αναμμένη οθόνη προσθέτει μια δόση υπερβολής.. αν ήταν μαύρο άλλαζε το θέμα..
Φυσικά αυτά είναι γούστα και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο..
Για τους φίλους που δεν έχουν δει ένα ασημί, οι παρακάτω φωτογραφίες με το κινητό να μην μπορεί να απεικονίσει σωστά το χρώμα στο κουμπί που είναι "πετρόλ"
View attachment 260658
View attachment 260659
Ναι αυτή την στιγμή παίζει μουσική, ενώ φίλος χτυπάει τηλ και άλλος φίλος με βρίζει στο viber.....
Είμαι. Κανόνισε!Έχει κανένας διάθεση να κάνουμε ένα οικογενειακό Tidal?
Πω-πώ! Τι έπαθες!Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο με το στρογγυλό φως σε μειωμένη φωτεινότητα και την οθόνη σβηστή.
Επειδή είναι δίχρωμο στην ουσία και η αναμμένη οθόνη προσθέτει μια δόση υπερβολής.. αν ήταν μαύρο άλλαζε το θέμα..
Για τους φίλους που δεν έχουν δει ένα ασημί, οι παρακάτω φωτογραφίες με το κινητό να μην μπορεί να απεικονίσει σωστά το χρώμα στο κουμπί που είναι "πετρόλ"
View attachment 260658
View attachment 260659
Ναι αυτή την στιγμή παίζει μουσική, ενώ φίλος χτυπάει τηλ και άλλος φίλος με βρίζει στο viber.....
Εγώ το ειχα καταπράσινο.Τριφυλλαρα!Οποία καταπτωσις!
Είμαι. Κανόνισε!
Όταν φτάσεις στα φίλτρα, (που είναι πολύ εύκολο), επέλεξε το Slow Roll-Off (Minimum), είναι το πιο ωραίο ηχητικά σε σχέση με τα υπόλοιπα..Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο με το στρογγυλό φως σε μειωμένη φωτεινότητα και την οθόνη σβηστή.
Για τους φίλους που δεν έχουν δει ένα ασημί, οι παρακάτω φωτογραφίες με το κινητό να μην μπορούν να απεικονίσουν σωστά το χρώμα στο κουμπί που είναι "πετρόλ"
View attachment 260658
View attachment 260659
Ναι αυτή τη στιγμή παίζει μουσική, ενώ φίλος χτυπάει τηλ και άλλος φίλος με βρίζει στο viber.....
Αν δεν υπάρχει γείωση [πολύ πιθανόν] στο μηχάνημα ,γιατί το καλώδιο είχε 2 αγωγούς ,τότε εσύ τι γειώνεις ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.