Το πως παρουσιάζεται και ο χειρισμός του.
UI=user interface
UI=user interface
Στην λίγη ώρα που είχα στην διάθεση μου μέχρι να φύγω για δουλειά, το Tidal με απογοήτευσε..Το πως παρουσιάζεται και ο χειρισμός του.
UI=user interface
Και δεν κάνετε μια κόντρα μεταξύ Spotify Lossless και Tidal sto Α6 Master Edition του Βλαδίμηρου που θα το φέρει στην έκθεση;
Προλαβαίνετε άνετα να φτιάξετε μια κοινή λίστα κομματιών στο ένα και στο άλλο.
Θα το έκανα εγώ που έχω κοινή λίστα και για τα δύο, αλλά θα παίζω με άλλα μοντέλα streamers εκεί.
Έχεις ένα ζευγάρι ενεργά να μας δανείσεις;;
Ο Sonus Naturalis μένει πολύ μακριά και κανείς απ' ότι βλέπω δεν έχει την όρεξη να πάει Ηλιούπολη πέρα δώθε..
Το Tidal έχει καλύτερο ήχο παντού σε σχέση με το Spotify, το Qobuz έχει καλύτερο ήχο απ' όλες τις πλατφόρμες..Ρε καλέ μου φίλε.
Μπορώ και το λέω σε εσένα ,που έχω το θάρρος.
Ή τα μηχανήματα σου είναι για πέταμα (που δεν είναι) ή έχεις κουφαθει ή πολυ απλά χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις.
Το δικό σου λεκτικό ""ανεπαίσθητες διάφορες""που σημαίνει ότι ΥΠΆΡΧΟΥΝ διαφορές μεν ,αλλά τίποτα ιδιαίτερο δε, μπορεί ο άλλος να το εκφράσει σαν "μαμαει το Tidal "" ""καμμία σχέση το Tidal με το Spotify "" και πολλά άλλα.
Γι'αυτό γίνομαι κουραστικός, γραφικός και ενοχλητικός όταν γράφω ότι ....""θέλω να έχω την δική μου εκτίμηση """
Ίσως να το κρατήσουμε μερικούς μήνες και μετά bye bye.
Και φυσικά το Spotify (για μένα) έχει απαιχτο UI.
Όπως το λες είναι, σε αυτό το κομμάτι το Tidal είναι υποδεέστερο από το Spotify..Στην λίγη ώρα που είχα στην διάθεση μου μέχρι να φύγω για δουλειά, το Tidal με απογοήτευσε..
Δεν φαίνεται να είναι και "έξυπνο" όπως τα YouTube & Spotify που σου προτείνουν αμέσως μουσικές στο ίδιο είδος με αυτό που ζήτησες να ακούσεις..
Αν κάνω λάθος, θα το δω αργότερα.. από αύριο δηλαδή..
Το Spotify φυσικά και δεν είναι για πέταμα..Ας το πω "διαφορετικά" τότε..
Το premium Spotify έχει μεγάλη διαφορά με το απλό.
Το Lossless Spotify με το δικό σου iPhone έχει σεβαστή διαφορά με το δικό μου iPhone που παίζει μέχρι πολύ υψηλή ποιότητα αλλά όχι Lossless.
Εύκολα την καταλαβαίνει ο καθένας στο Α-Β
(Εξαιτίας αυτού του τεστ αποφάσισα να αγοράσω streamer) !
Το (μάλλον Lossless) Spotify από το Α6 με το Tidal έχουν μια διαφορά που όποιος την εντοπίσει χωρίς να ξέρει ποιά πλατφόρμα παίζει, έχει χρυσά αφτιά και μπράβο του!
Το αν θεωρήσει ότι το Spotify σε σχέση με το Tidal είναι για πέταμα , δεν με ενδιαφέρει γιατί είναι θέμα αντίληψης όχι μόνο στην μουσική, αλλά και στην ίδια την ζωή.....
ΥΣ..
Τι είναι το UI ;;;;
Το Tidal έχει καλύτερο ήχο παντού σε σχέση με το Spotify, το Qobuz έχει καλύτερο ήχο απ' όλες τις πλατφόρμες..
Το spotify έχει τα πάντα από μουσική μέσα, σε αυτό είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει..
Όμως όταν έχεις SSD με αρχεία μέσα στο Eversolo θα ακούσεις καλύτερα από όλες τις πλατφόρμες..
Επίσης το Spotify σου προτείνει μουσική σύμφωνα με αυτά που ακούς, αυτό ειναι τέλειο και δεν το φτάνει καμία άλλη πλατφόρμα..
Οι προτάσεις των πλατφορμων σχετίζονται πάντοτε με τις γνώσεις των χρηστών επί της μουσικής που τους αρέσει.Μακράν το καλύτερο σε ποικιλία , χειρισμό και "εξυπνάδα" (*) είναι το youtube.. μάλιστα σε κάποια κομμάτια δεν το θεωρώ για πέταμα σε ποιότητα ήχου.
(*) αρχίζεις να πληκτρολογείς αυτό που θέλεις και ως δια μαγείας καταλαβαίνει τι θέλεις και σε απαλλάσει από τον κόπο να τελειώσεις το γράψιμο.. και το spotify είναι ικανό σε αυτό, ενώ το Tidal είναι εντελώς βλάκας !
Λάθος ένα γράμμα να κάνεις, δεν προβλέπει/μαντεύει με τίποτα αυτό που θες....
Δεν είναι για πέταμα φυσικά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να το χρησιμοποιώ γιατί έχει ωραίο αλγόριθμο και σου κάνει ωραίες λίστες αλλά έχει το γρεζι του ακόμα και όταν έχω συνηθίσει τον ήχο του tidal φαίνεται αισθητά πιο μικρός και πιο τραχύς . Δηλαδή εκεί που το έχω βάλει και παίζει κάποια στιγμή λέω τι έπαθε ο ήχος… και γυρίζω στο tidal.Το Spotify φυσικά και δεν είναι για πέταμα..![]()
Το Spotify έχει μακράν τον καλύτερο αλγόριθμο και έχει τα πάντα από μουσική, σε αυτό δεν παίζεται..Δεν είναι για πέταμα φυσικά και εγώ προσωπικά θα ήθελα να το χρησιμοποιώ γιατί έχει ωραίο αλγόριθμο και σου κάνει ωραίες λίστες αλλά έχει το γρεζι του ακόμα και όταν έχω συνηθίσει τον ήχο του tidal φαίνεται αισθητά πιο μικρός και πιο τραχύς . Δηλαδή εκεί που το έχω βάλει και παίζει κάποια στιγμή λέω τι έπαθε ο ήχος… και γυρίζω στο tidal.
Τώρα ο @vlad66 είναι ακόμα ενθουσιασμένος με το καινούριο του απόκτημα και όλα του φαίνονται καλά . Και έτσι θα είναι . Αλλά δεν είναι θέμα εμμονής , καμία εμμονή δεν είναι καλή , είναι θέμα προτεραιοτήτων και τι κερδίζεις και τι χάνεις στην εμπειρία …
Χρησιμοποιώντας το καιρό και κάνοντας like αυτά που σου αρέσουν και διαβάζοντας το σύστημα πόσο και τι ακούς θα διορθώνει τις προτάσεις του και θα βγαίνουν ακριβέστερες οι προτάσεις του στις προτιμήσεις σου . Θέλει χρόνοΟι προτάσεις των πλατφορμων σχετίζονται πάντοτε με τις γνώσεις των χρηστών επί της μουσικής που τους αρέσει.
Σε μένα,οι πλατφόρμες δεν μπορούν να προτείνουν ούτε έναν δίσκο τον οποίο δεν γνωρίζω ήδη και κάνουν συνεχή και τεράστια λάθη πρτεινοντας άλλα είδη μουσικής.
Σημείωσε τον χρόνο τον οποίο θεωρείς αρκετό κι αν ως τότε ζούμε θα βρεθουμε εδώ για να το διαψεύσουμε.Χρησιμοποιώντας το καιρό και κάνοντας like αυτά που σου αρέσουν και διαβάζοντας το σύστημα πόσο και τι ακούς θα διορθώνει τις προτάσεις του και θα βγαίνουν ακριβέστερες οι προτάσεις του στις προτιμήσεις σου . Θέλει χρόνο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.