Όπου σου αρέσει βάλτο ρε σύ.
Άκουσε τα όλα και αποφάσισε......μετά πες μου και μένα που να το βάλω![]()
Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς ν' ακούσεις διαφορές.Στο "Dac filter characteristics" ποιό επιλέγουμε;;
Κάπου το είχες γράψει Λευτέρη, αλλά δεν το βρίσκω τώρα..
( @lefterakis katemakis )
Το φίλτρο είναι το Slow Roll-Off (Minimum)Στο "Dac filter characteristics" ποιό επιλέγουμε;;
Κάπου το είχες γράψει Λευτέρη, αλλά δεν το βρίσκω τώρα..
( @lefterakis katemakis )
To ποιο ωραίο σε ήχο είναι το Slow Roll-Off (Minimum)Όπου σου αρέσει βάλτο ρε σύ.
Άκουσε τα όλα και αποφάσισε......μετά πες μου και μένα που να το βάλω![]()
Γιατί να μην ακούσει διάφορες;Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς ν' ακούσεις διαφορές.
Πάντως για ενημέρωση διάβασε εδώ:
dCS Filters: Your Questions, Answered
Πώς γύρισε το Tidal σε χαμηλότερη ποιότητα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό..Τις άκουσα όλες στο πεταχτό και δεν κατάλαβα διαφορά.. πρέπει να βάλω κάποιον μπροστά από το μηχανάκι να αλλάζει τα φίλτρα και γω να κάθομαι στην θέση μου...
Ή να ακούσω κάτι που να είναι Hi res στο tidal μπας και....
(Το οποίο tidal είχε γυρίσει σε χαμηλότερη ποιότητα ήχου και το κατάλαβα μετά την δοκιμή στα φίλτρα γιατί κάτι "δεν μου πήγαινε καλά")
Διότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.Γιατί να μην ακούσει διάφορες;
Το κάθε φίλτρο έχει ξεκάθαρα διαφορετικό ήχο..
Οκ, δεν θα έλεγα ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές, ακούγεται διαφορετικά το κάθε φίλτρο, σε δύο διαφορετικά συστήματα το δικό μου και ενός φίλου μου που έχουμε το A6 καταλήξαμε και οι δύο στο Slow Roll-Off (Minimum)..Διότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές.
Δεν τις ακούνε όλοι.
Διότι η σωστή επιλογή εξαρτάται από το είδος της μουσικής που ακούμε, αλλά και από το Sample Rate. Δηλαδή τρέχα-γύρευε, να αλλάζεις ψηφιακό φίλτρο, κάθε φορά που αλλάζει μουσική!
Και γιατί...
... ...Είμαστε και κάποιας ηλικίας!![]()
Πώς γύρισε το Tidal σε χαμηλότερη ποιότητα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό..
Φυσικά η επιλογή του φίλτρου είναι θέμα γούστου.. ο κάθε ακροατής επιλέγει αυτό που του αρέσει σύμφωνα και με το υπόλοιπο setup του..Eγω προσωπικά από τοτε που το πρωτοσεταρα χρησιμοποιώ το πρώτο φίλτρο που προτεινε κ ενας reviewer του πριν το αγοράσω κ δεν το ξαναπειραξα...
View attachment 261120
Προς υπενθυμιση σε ολους μας σχετικα με την επιλογή αυτή :
View attachment 261121
Ένα πρόβλημα είναι ότι κάθε εταιρεία ονομάζει διαφορετικά τα ψηφιακά φίλτρα.Eγω προσωπικά από τοτε που το πρωτοσεταρα χρησιμοποιώ το πρώτο φίλτρο που προτεινε κ ενας reviewer του πριν το αγοράσω κ δεν το ξαναπειραξα...
View attachment 261120
Προς υπενθυμιση σε ολους μας σχετικα με την επιλογή αυτή :
View attachment 261121
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.