Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Να επαναλάβω. Αν θέλουμε να παραγγείλουμε από ίντερνετ, υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε αν είναι σταθεροποιημένα ή γραμμικά;

Εννοώ τροφοδοτικά για τα switch.
Και σίγουρα όχι της Audiophonics των 70-80 ευρώ που αναφέρθηκαν πιο πάνω...

Πρέπει να γράφει ότι είναι με μετασχηματιστή και σταθεροποιημένο.

Να επαναλάβω. Αν θέλουμε να παραγγείλουμε από ίντερνετ, υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε αν είναι σταθεροποιημένα ή γραμμικά;

Εννοώ τροφοδοτικά για τα switch.
Και σίγουρα όχι της Audiophonics των 70-80 ευρώ που αναφέρθηκαν πιο πάνω...
Έκανα λάθος που ανέφερα αυτά της Audiophonics;

Έκανα λάθος που ανέφερα αυτά της Audiophonics;
Φυσικά όχι, αλλά αν πρόκειται για switch, για μένα είναι ακριβά. Σκέψου ότι σ' ένα σπίτι μπορεί να χρειαστεί να χρειαστεί να αλλάξουμε 3-4. Και αν υπολογίσεις ότι έχουμε και σπίτι στο χωριό, που έχουμε ή στήνουμε συστήματα όποτε πάμε, το κόστος εκτοξεύεται.

Αν πρόκειται για μία αυτοτελή συσκευή, δεν το συζητώ, βεβαίως ναι.
Για switch δε με παίρνει, απλά.

Γι' αυτό έλεγα μήπως τη "βγάλουμε καθαρή" με τροφοδοτικό σαν του Βλαδίμηρου. Αν όμως οι περιστάσεις είναι τέτοιες που δεν μπορούμε να τρέχουμε εδώ κι' εκεί στα μαγαζιά, πως θα τα αναγνωρίσουμε; Τι πρέπει να γράφει επάνω;

Πρέπει να γράφει ότι είναι με μετασχηματιστή και σταθεροποιημένο.

Φυσικά όχι, αλλά αν πρόκειται για διακόπτη, για μένα είναι ακριβή. Σκέψου ότι σ' ένα σπίτι μπορεί να γίνει να αλλάξουμε 3-4. Και αν υπολογίσεις ότι έχουμε και σπίτι στο χωριό, που έχουμε ή στήνουμε συστήματα όποτε πάμε, το κόστος εκτοξεύεται.

Αν πρόκειται για μία αυτοτελή συσκευή, δεν το συζητώ, βεβαίως ναι.
Για switch δε με παίρνει, απλά.

Γι' αυτό έλεγα μήπως τη "βγάλουμε καθαρή" με τροφοδοτικό σαν του Βλαδίμηρου. Αν όμως οι περιστάσεις είναι τέτοιες που δεν μπορούμε να τρέχουμε εδώ κι' εκεί στα μαγαζιά, πως θα τα αναγνωρίσουμε; Τι πρέπει να γράφει επάνω;
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με γραμμικά τύπου Amarad κλπ για να ξέρω τι γράφουν..
Συνήθως αυτά τα γραμμικά είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος και πιο βαριά σε βάρος, από τα παλμό τροφοδοτικά...
Όταν βρεις εσωτερικά σε κάποιο μαγαζί η σε κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών (όπως ο Φανός, ο Βενιέρης, κλπ), είτε γράφει στη σελίδα τους, είτε παίρνεις ένα τηλέφωνο και τους ρωτάς αν το προϊόν αυτό με τον κωδικό του είναι γραμμικό..
Επειδή βγάζει και η Amarad παλμό τροφοδοτικά θέλει προσοχή, μην γίνει μπέρδεμα..
Αυτό του Βλαδίμηρου πάντως είναι γραμμικό..
Έχω δοκιμάσει τέτοιο σε Switch..

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Τελικά το δοκιμάσαμε; 🤔
Εγώ θυμάμαι ότι δοκιμάσαμε καλώδια USB, interconnect, tidal vs qobuz, το switch, το DAC του Α6 vs το DAC του Δημήτρη...
Πάντως το συμπέρασμα ήταν ότι το qobuz ήρθε ισόπαλο με το κιουνεφέ κατά τη δήλωση του @vlad66

Δεν το δοκιμάσαμε γιατί συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος.

Σωστά ρυθμισμένο το Α6 και συνδεδεμένο με το απίστευτο dac του dim dim, έπαιξε τόσο καλά που προτιμήσαμε να κάνουμε την κόντρα Tidal vs Qobuz με το Α6.

Μετά απλά έπαιξε με το δικό του dac και "πιστοποιήσαμε" πόσο τίμια συσκευή είναι..

Μετά κάναμε την εγγραφή και πάλι πιστοποιήσαμε την χρησιμότητα του switch που περιμένουμε..

Μεταξύ άλλων δοκιμών κάναμε και την κόντρα του δικού μου interconnect vs του δικού σου nordost Heimdall με το δικό σου να κερδίζει καθαρά.
Το Heimdall του @Tzimisce εννοώ

Αργότερα δεν βρήκα χρόνο να κάνω εγγραφή στο Qobuz , ούτε τα πράγματα μου δεν έβγαλα από το κουτί γιατί έπρεπε να κοιμηθώ λίγο πριν φύγω για την τελευταία νυχτερινή βάρδια του έτους..

Ναι η Σία δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση για μία ακόμα συνδρομή ( στο Qobuz που αλλού;; ) αλλά και αυτό θα γίνει αύριο...

Οι φίλοι με τους οποίους έχουμε συνδρομή στο Tidal δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, δεν φεύγω από το Tidal ούτε θα τους κρεμάσω.

Έχω καμιά 17ρια κεφαλές, 4 phono , τυπικά 3 πικάπ, δεν με χαλάει καθόλου να έχω 3 πλατφόρμες.... :LOL:

Last edited:
Δεν το δοκιμάσαμε γιατί συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος.

Σωστά ρυθμισμένο το Α6 και συνδεδεμένο με το απίστευτο dac του dim dim, έπαιξε τόσο καλά που προτιμήσαμε να κάνουμε την κόντρα Tidal vs Qobuz με το Α6.

Μετά απλά έπαιξε με το δικό του dac και "πιστοποιήσαμε" πόσο τίμια συσκευή είναι..

Μετά κάναμε την εγγραφή και πάλι πιστοποιήσαμε την χρησιμότητα του switch που περιμένουμε..

Μεταξύ άλλων δοκιμών κάναμε και την κόντρα του δικού μου interconnect vs του δικού σου nordost Heimdall με το δικό σου να κερδίζει καθαρά.

Αργότερα δεν βρήκα χρόνο να κάνω εγγραφή στο Qobuz , ούτε τα πράγματα μου δεν έβγαλα από το κουτί γιατί έπρεπε να κοιμηθώ λίγο πριν φύγω για την τελευταία νυχτερινή βάρδια του έτους..

Ναι η Σία δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση για μία ακόμα συνδρομή ( στο Qobuz που αλλού;; ) αλλά και αυτό θα γίνει αύριο...

Οι φίλοι με τους οποίους έχουμε συνδρομή στο Tidal δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, δεν φεύγω από το Tidal ούτε θα τους κρεμάσω.

Έχω καμιά 17ρια κεφαλές, 4 phono , τυπικά 3 πικάπ, δεν με χαλάει καθόλου να έχω 3 πλατφόρμες.... :LOL:
Έμπλεξες για τα καλά με τα ψηφιακά..😁

• Like
Reactions: vlad66
Όση διαφορά έχει το tidal με το Spotify, άλλη τόση έχει το Qobuz από το tidal...

Αν είχα δοκιμάσει το Qobuz νωρίτερα, το Tidal μάλλον θα έτρωγε πόρτα....
Γνωρίζω τις διαφορές των πλατφορμών διότι είχα συνδρομές και στις 3...
Και εγώ κατέληξα να έχω 2 Qobuz και Tidal με το Qobuz να έχει ξεκάθαρα τον καλύτερο και πιο ασυμπιεστο ήχο...
Και το Tidal όμως σε κάποιες ηχογραφήσεις τα λέει καλά, γι'αυτό κράτησα αυτές τις δύο..

• Like
Reactions: vlad66
Όση διαφορά έχει το tidal με το Spotify, άλλη τόση έχει το Qobuz από το tidal...

Αν είχα δοκιμάσει το Qobuz νωρίτερα, το Tidal μάλλον θα έτρωγε πόρτα....
Εσένα σε βλέπω να αλλάζεις σύντομα και την υπογραφή σου.

Κάτι σε "χωρίς switch και Qobuz κακά μαντάτα στα ηχεία" :ROFLMAO: :ROFLMAO: 😂