Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πάντως εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο σε μηχάνημά μου (αν και συνήθως δεν τα αφήνω συνέχεια ανοιχτά).

Η θεωρία και η λογική λένε ότι από τη στιγμή που το μηχάνημα θα φτάσει στη θερμοκρασία λειτουργίας δεν θα μεταβληθεί ξανά η συμπεριφορά του.

Εκτός αν έχει ανεπαρκές σύστημα ψύξης, και από ένα σημείο και πέρα ξεπερνάει τις ιδανικές θερμοκρασίες. Αλλά δε νομίζω να έχουμε τέτοια περίπτωση εδώ.

Το λεκτικό σου έδωσε την εντύπωση ότι κάνατε δυο ακροάσεις όλοι μαζί.
Εγώ κατάλαβα ότι όλοι το έχουν ακούσει/καταλάβει αυτό που είπε ο Παναγιώτης μέσα από διαφορετικά συστήματα..

• Like
Reactions: Θρησκος
Ερώτηση στους πιο παλιούς κατόχους eversolo..

Το είχα αναμμένο αλλά με pause σε τρακ, σίγουρα ένα 24ωρο.. δηλαδή καμία κίνηση, καμία ενέργεια , καμία εντολή..

Ξαφνικά τώρα άκουσα τον ρελέ του και το μηχάνημα έσβησε..

Να φανταστώ ότι είναι φυσιολογικό ;;

Μη με βάλει κανείς να διαβάσω manual ........
Πιθανά μια στιγμιαία πτώση τάσης. Πριν καμμιά 20αριά μέρες το πάθαινα και εγώ. Ο προ και οι τελικοί δεν έσβυναν, μόνο το streamer και το DAC. Κάτι με τον ρελέ διαφυγής μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι μπορεί να γινόνταν. Τέλος πάντων μου ζήτησε να κατεβάσω το ρελέ και να το ανοίξω ξανά. Εκτοτε δεν είχα ξανά θέμα.

• Like
Reactions: vlad66
Τέλος το τροφοδοτικό στο Α6 μου...

Ήταν σβηστό από τον γενικό διακόπτη του (πίσω στην συσκευή, δίπλα από το iec) εδώ και 2-3 μέρες..

Έφτιαξα συνδρομή Qobuz πριν από λίγο και πάω να ανάψω το Α6 για να του δώσω κωδικούς...

Δεν ανάβει τίποτα.. για να σιγουρευτώ ότι έχει ρεύμα το καλώδιο τροφοδοσίας του , το τσέκαρα με δοκιμαστικό κατσαβίδι.

Τώρα που το πάω για αλλαγή τροφοδοτικού ;;

@Γιώργος ΚΟΨ
Γιώργο, σε σένα που ήσουν ο πωλητής του ;;

ή

@Pleo
Λεωνίδα σε σας στην AVE Α.Ε. που είστε ο νέος αντιπρόσωπος ;;

Η συσκευή είναι ακόμα στην εγγύηση ;;;

Η αγορά της από τον Παναγιώτη ( @Θρησκος ) έγινε στις 15/03/2025 και η απόδειξη υπάρχει φυσικά.

Ήδη σβηστό από τον γενικό διακόπτη του (πίσω στη συσκευή, δίπλα από το iec) εδώ και 2-3 μέρες..

Έφτιαξα συνδρομή Qobuz πριν από λίγο και πάω να ανάψω το Α6 για να του δώσω κωδικούς...

Δεν ανάβει τίποτα.. για να σιγουρευτώ ότι έχει ρεύμα το καλώδιο τροφοδοσίας του , το τσέκαρα με δοκιμαστικό κατσαβίδι.

@Γιώργος ΚΟΨ

ή

[ΧΡΗΣΤΗΣ=8708]@Pleo[/ΧΡΗΣΤΗΣ]

Η αγορά της από τον Παναγιώτη ( @Θρησκος ) έγινε στις 15/03/2025 και η απόδειξη υπάρχει φυσικά.
Κρίμα, κάνει αντικατάσταση τροφοδοτικού τώρα με το γνήσιο (εφ'οσον έχει εγγύηση ακόμα), και μάζεψε λεφτά να βάλεις ένα aftermarket τροφοδοτικό της προκοπής για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..
Το μαμά τροφοδοτικό κάποια στιγμή θα ξανά χαλάσει, βάλε ένα σωστό γραμμικό να ησυχάσεις..

Ήταν σβηστό από τον γενικό διακόπτη του (πίσω στην συσκευή, δίπλα από το iec) εδώ και 2-3 μέρες..

@Γιώργος ΚΟΨ

ή

@Pleo

Είναι γνωστό θέμα με συγκεκριμένη παρτίδα των A6. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Επειδή το αναγνωρίζει η Eversolo, προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση του τροφοδοτικού με νέο γραμμικό για καλύτερη απόδοση (οπότε θα απαιτήσεις γραμμικό!!)

Είναι γνωστό θέμα με συγκεκριμένη παρτίδα των A6. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Επειδή το αναγνωρίζει η Eversolo, προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση του τροφοδοτικού με νέο γραμμικό για καλύτερη απόδοση (οπότε θα απαιτήσεις γραμμικό!!)
Γραμμικό είναι και το υπάρχον στο συγκεκριμένο μοντέλο.Αν όμως το τροφοδοτικό αντικατάστασης είναι βελτιωμένο τότε ακόμη καλύτερα.

Γραμμικό είναι και το υπάρχον στο συγκεκριμένο μοντέλο.Αν όμως το τροφοδοτικό αντικατάστασης είναι βελτιωμένο τότε ακόμη καλύτερα.
Δεν είναι όλο το τροφοδοτικό γραμμικό σε αυτό, έχει και παλμικό και γραμμικό..
Από την στιγμή όμως που η Eversolo κάνει αντικατάσταση με πλήρως γραμμικό όλα κομπλέ..
Εγώ στην θέση του Βλαδίμηρου θα έβαζα το τροφοδοτικό αντικατάστασης που δίνουν στην εγγύηση και μετά θα έπαιρνα ένα πλήρως γραμμικό aftermarket από την Audiophonics πχ, για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση που το γνήσιο ξανά χαλούσε κάποια στιγμή..

• Like
Δεν είναι όλο το τροφοδοτικό γραμμικό σε αυτό, έχει και παλμικό και γραμμικό..
Από την στιγμή όμως που η Eversolo κάνει αντικατάσταση με πλήρως γραμμικό όλα κομπλέ..
Εγώ στην θέση του Βλαδίμηρου θα έβαζα το τροφοδοτικό αντικατάστασης που δίνουν στην εγγύηση και μετά θα έπαιρνα ένα πλήρως γραμμικό aftermarket από την Audiophonics πχ, για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση που το γνήσιο ξανά χαλούσε κάποια στιγμή..
Αυτό εξαρτάται από τους όρους της εγγυησης.Αν η αρχική εγγύηση θα συνεχίσει να ισχύει στο ακέραιο ως την λήξη της(3/27)ύστερα από την αλλαγή του τροφοδοτικού,θα έχει χρόνο ως τότε για aftermarket διατηρώντας την σε ισχύ σε,ω μοι γένοιτο,επανάληψη της βλάβης.
Το καλύτερο σεναριο προβλέπει ανανέωση της εγγύησης(2 ετη)μόνο στο τροφοδοτικο λόγω χρήσης γνήσιου ανταλλακτικού.
Όπως στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

• Like
Πάντως σύμφωνα με την ΧΧΧΧΧ οδηγία της Ε.Ε οταν κάποιο μηχάνημα που είναι αναμμένο και δεν δεχθεί κάποια μεταβολή έντασης ή αλλαγής πηγής ,μεταπίπτει μετα από 2 ώρες σε κατάσταση αναμονής Ακούς ένα ρελέ ξαφνικά και νέκρα -άκρα του τάφου σιωπή Στην αρχή τρομάζεις και λές πάει κάηκε

Τhe 230 V version has an Eco Mode that switches power off after 120 minutes of inactivity.

Πρέπει να είναι καλύτερο, τουλάχιστον ως προς την αξιοπιστία του.
Καμία εταιρία δεν τη συμφέρει να ασχολείται συνέχεια με τον ίδιο πελάτη.
Άσε που χάνει, όχι μόνο αυτόν αλλά και όσους το μαθαίνουν αν δεν τον καλύψει.

Πάντως σύμφωνα με την ΧΧΧΧΧ οδηγία της Ε.Ε οταν κάποιο μηχάνημα που είναι αναμμένο και δεν δεχθεί κάποια μεταβολή έντασης ή αλλαγής πηγής ,μεταπίπτει μετα από 2 ώρες σε κατάσταση αναμονής Ακούς ένα ρελέ ξαφνικά και νέκρα -άκρα του τάφου σιωπή Στην αρχή τρομάζεις και λές πάει κάηκε

Τhe 230 V version has an Eco Mode that switches power off after 120 minutes of inactivity.
Το δικό μου Eversolo δεν σβήνει ποτέ, δεν έχω δει να σβήσει και να μπει σε κατάσταση αναμονής..
Δεν βγάζεις άκρη με τους Κινέζους εύκολα..

• Like
Reactions: petronik and vlad66
Αυτό εξαρτάται από τους όρους της εγγυησης.Αν η αρχική εγγύηση θα συνεχίσει να ισχύει στο ακέραιο ως την λήξη της(3/27)ύστερα από την αλλαγή του τροφοδοτικού,θα έχει χρόνο ως τότε για aftermarket διατηρώντας την σε ισχύ σε,ω μοι γένοιτο,επανάληψη της βλάβης.
Το καλύτερο σεναριο προβλέπει ανανέωση της εγγύησης(2 ετη)μόνο στο τροφοδοτικο λόγω χρήσης γνήσιου ανταλλακτικού.
Όπως στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
Θα δούμε τι θα πουνε στον Βλαδιμηρο..

• Like
Πρέπει να είναι καλύτερο, τουλάχιστον ως προς την αξιοπιστία του.
Καμία εταιρία δεν τη συμφέρει να ασχολείται συνέχεια με τον ίδιο πελάτη.
Άσε που χάνει, όχι μόνο αυτόν αλλά και όσους το μαθαίνουν αν δεν τον καλύψει.
Μακάρι να το έχουν βελτιώσει, δεν γίνεται κάθε 10-12 μήνες να θες τροφοδοτικό..

Το δικό μου Eversolo δεν σβήνει ποτέ, δεν έχω δει να σβήσει και να μπει σε κατάσταση αναμονής..
Δεν βγάζεις άκρη με τους Κινέζους εύκολα..
Ισως αφορα τα ενεργοβόρα π.χ ενισχυτές .
Και σε μένα το Wiim Ultra δεν σβήνει και βέβαια δεν έχει στην ουσία on-off ,απλα το βάζεις σε κατάσταση αναμονής