Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Όταν το ανέφερα πρώτη φορά στο φόρουμ είχαν πέσει οι περισσότεροι να με φάνε..
Θα ήθελα πάντως να μου πείτε τι άλλαξε και τώρα βλέπω προσθήκες Audiophile Ethernet cables..

Δεν άλλαξε κάτι.
Αυτοί που πιστεύουν συνεχίζουν να πιστεύουν, αυτοί που δεν πιστεύουν συνεχίζουν να μην πιστεύουν.
Και ενδιάμεσα η συμμορία κάνει δοκιμές ακόμη και σε πράγματα που δεν πιστεύει ότι θα φέρουν αλλαγές και ακούει με τα αυτάκια της πριν μιλήσει.

Το θέμα είναι να καταλάβουμε αμφότεροι ότι ακόμη και αυτοί που δοκιμάζουν, μπορεί στο σύστημά τους για τον Α ή τον Β λόγο να μην ακούνε διαφορές.
Και φυσικά να μην γινόμαστε αφοριστικοί. "Τα καλώδια δεν αλλάζουν τον ήχο" ή "τα καλώδια σε πάνε από την κόλαση στον παράδεισο".

Το κόκκινο wireworld το είχα δοκιμάσει ξανά στα πεταχτά και δεν είχα διακρίνει κάποια διαφορά.
Η κούραση της στιγμής; Το πήγαινε έλα να αλλάξω καλώδιο; Το υλικό που άκουσα; Απέχει πολύ από το να είσαι ξεκούραστος με την καφεδιά σου και να αλλάζει το καλώδιο σε δευτερόλεπτα.
Ειδικά όταν η διαφορά δεν είναι η μέρα με τη νύχτα.
Στην παρέα το Σάββατο που πέρασε ήταν και φίλος που δεν άκουσε διαφορά ούτε από τα Switch, ούτε από τα τροφοδοτικά ούτε από τα καλώδια.
Ευτυχισμένος άνθρωπος!

Δεν άλλαξε κάτι.
Αυτοί που πιστεύουν συνεχίζουν να πιστεύουν, αυτοί που δεν πιστεύουν συνεχίζουν να μην πιστεύουν.
Και ενδιάμεσα η συμμορία κάνει δοκιμές ακόμη και σε πράγματα που δεν πιστεύει ότι θα φέρουν αλλαγές και ακούει με τα αυτάκια της πριν μιλήσει.

Το θέμα είναι να καταλάβουμε αμφότεροι ότι ακόμη και αυτοί που δοκιμάζουν, μπορεί στο σύστημά τους για τον Α ή τον Β λόγο να μην ακούνε διαφορές.
Και φυσικά να μην γινόμαστε αφοριστικοί. "Τα καλώδια δεν αλλάζουν τον ήχο" ή "τα καλώδια σε πάνε από την κόλαση στον παράδεισο".

Το κόκκινο wireworld το είχα δοκιμάσει ξανά στα πεταχτά και δεν είχα διακρίνει κάποια διαφορά.
Η κούραση της στιγμής; Το πήγαινε έλα να αλλάξω καλώδιο; Το υλικό που άκουσα; Απέχει πολύ από το να είσαι ξεκούραστος με την καφεδιά σου και να αλλάζει το καλώδιο σε δευτερόλεπτα.
Στην παρέα το Σάββατο που πέρασε ήταν και φίλος που δεν άκουσε διαφορά ούτε από τα Switch, ούτε από τα τροφοδοτικά ούτε από τα καλώδια.
Ευτυχισμένος άνθρωπος!

Ποιός ήταν αυτός ο "ευτυχισμένος" άνθρωπος το Σάββατο που μας πέρασε ;;

Έφυγε πριν να έρθω εγώ ;;

Εκεί ήμουν αλλά είχες αφοσιωθεί στον 50cent (In Da Club) :p:ROFLMAO:

Καλά.. πραγματικά δεν άκουγες διαφορές στις δοκιμές , ή δεν τις θεωρούσες σημαντικές ;;;
Δεν μου έδωσες τέτοια εντύπωση θέλω να πω...

Πλάκα πλάκα το " In da Club" είναι τρελό τέστ !!

Τα δυναμικά του "ξελιγώνουν" τα ενισχυτικά και η "κόντρα" κιθάρα από πίσω "δείχνει" το πόσο αποκαλυπτικό είναι το σύστημα στα "ζόρια"....

Δεν άλλαξε κάτι.

Ευτυχισμένος άνθρωπος!
Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις..

Καλά.. πραγματικά δεν άκουγες διαφορές στις δοκιμές , ή δεν τις θεωρούσες σημαντικές ;;;
Δεν μου έδωσες τέτοια εντύπωση θέλω να πω...

Πλάκα πλάκα το " In da Club" είναι τρελό τέστ !!

Τα δυναμικά του "ξελιγώνουν" τα ενισχυτικά και η "κόντρα" κιθάρα από πίσω "δείχνει" το πόσο αποκαλυπτικό είναι το σύστημα στα "ζόρια"....
Ας μείνουμε καλύτερα στο γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούνε διαφορές ιδίως στα ψηφιακά accessories.
Πάντως, μιας και μιλάμε για το In da Club και δεν έχει να κάνει με το ίδιο το τραγούδι, ήταν η χαμηλή ποιότητα της ηχογράφησης του συγκεκριμένου κομματιού σε σχέση με τα υπόλοιπα που ακούγαμε. ;)

Ας μείνουμε καλύτερα στο γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούνε διαφορές ιδίως στα ψηφιακά accessories.
Πάντως, μιας και μιλάμε για το In da Club και δεν έχει να κάνει με το ίδιο το τραγούδι, ήταν η χαμηλή ποιότητα της ηχογράφησης του συγκεκριμένου κομματιού σε σχέση με τα υπόλοιπα που ακούγαμε. ;)
Μα γι'αυτό το έβαλα.. για την χαμηλή του ποιότητα ;)

Εσείς που έχετε τα eversolo μπορείτε να ακούσετε Apple Music Lossless. Εγώ παρόλο που το έβαλα lossless και στελνει aac μέσω AirPlay 2 μου αρέσει πολύ ο ήχος του.

Εγώ είμαι με Qobuz πια...

Για να καταλάβετε την διαφορά Qobuz vs Tidal θα σας δώσω ένα σημερινό παράδειγμα..

Αγόρασα το κόκκινο καλώδιο Ethernet της Wireworld και έκανα (σήμερα) την σύγκριση με το Startech που έχω..

Με το Tidal η διαφορά τους ήταν του τύπου "χμ... σαν να υπάρχει κάποια διαφορά..."

Με το Qobuz η διαφορά τους μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα, χωρίς υπερβολή !!

Και ακόμα switch της προκοπής δεν έχω......

ΥΣ..
Μιλάμε μόνο για το τελευταίο μέτρο , αυτό από το switch προς το streamer... από το router προς το switch έχω το startech μήκους 3 μέτρων και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να αλλάξω στον κόκκινο διάολο της Wireworld...

Εγώ πιστεύω ότι τα master που χρησιμοποιεί η Apple είναι από άλλο πλανήτη και έχω το Qobuz connect από την native εφαρμογή. Αλλά στην τελική γούστα είναι αυτά .

Εγώ πιστεύω ότι τα master που χρησιμοποιεί η Apple είναι από άλλο πλανήτη και έχω το Qobuz connect από την native εφαρμογή. Αλλά στην τελική γούστα είναι αυτά .

Apple music δεν έχω ακούσει σε καλό σύστημα.. μόνο από ακουστικά και από κινητά ( μέχρι 17pro ) συναδέρφων, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την πλατφόρμα.

• Like
Reactions: steadyshot
Είμαι με Qobuz πια...

Για να καταλάβετε τη διαφορά Qobuz vs Tidal που θα σας δώσω ένα σημερινό παράδειγμα..

Αγόρασα το κόκκινο καλώδιο Ethernet της Wireworld και έκανα (σήμερα) τη σύγκριση με το Startech που έχω..

Με το Tidal η διαφορά τους ήταν του τύπου "χμ... σαν να υπάρχει κάποια διαφορά..."

Με το Qobuz η διαφορά τους έριξε το σαγόνι στο πάτωμα, χωρίς υπερβολή !!

Και ακόμα διακόπτης της προκοπής δεν έχω......

ΥΣ..
Μιλάμε μόνο για το τελευταίο μέτρο , αυτό από το switch προς το streamer... από το router προς το switch έχω το startech μήκους 3 μέτρων και αυτό δεν άλλαξε ποτέ γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να αλλάξω στον κόκκινο διάολο της Wireworld...
Η Audioquest έχει καλώδιο Ethernet που πουλάει με το μέτρο ατερματιστο...
Επισης εχει και βυσματα..
Από τη στιγμή που δουλεύεις το κολλητήρι πάρε 3-4 μέτρα από αυτό, (έχει και με 10 ευρώ το μέτρο), τερμάτισε και θα έχεις ένα αξιόλογο καλώδιο, βγάλε αυτό το Startech..
Δεν αξίζει να έχεις αυτο το καλώδιο από την στιγμή που μπορείς να φτιάξεις κάτι πιο σωστό από το Startech..