Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Όχι απαραίτητα. Φήμες λένε για έναν μοναχό Βουδιστή που στήνει κυκλώματα point to point με smd ενώ αιωρείται.

Περίεργο δεν είναι καθόλου. Αντιθέτως είναι ότι πιο κλασσικό θα δεις σε consumer ηλεκτρονικά.
Όπως και πολλά άλλα στοιχεία του κιλού (πυκνωτές, αντιστάσεις κλπ).

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να απαξιώσεις οτιδήποτε. Μπορείς και να λες σιγά τι παραπάνω έχει αυτό εδώ από το άλλο, ένα op-amp έχει κλπ.

Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να το απαξιώσεις. Το θέμα είναι αν μπορείς με τους ίδιους μαζικούς όρους παραγωγής να έχεις κάτι καλύτερο στο ίδιο price range. Και αυτό δεν το αποφασίζει κανένας άλλος πλην της παγκόσμιας αγοράς.

Όσο για το πρώτο, είσαι σίγουρος ότι είναι βουδιστής μοναχός; Εμένα η αίσθησή μου είναι ότι τερματίζει καλώδια και είναι εδώ μέσα. :p:LOL:

Last edited:
  • Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Κάπου στο χιλιάρικο, αλλά όχι ακόμη...
Αν παίρνει εξωτερικό τροφοδοτικό, να είναι στα 5Α που έχω το Shanti.
Αν έχει εσωτερικό δεν με χαλάει, θα χώσω το Shanti στο router μου.
Yup, το Viablue ep-7 έχω.

Αυτό που με χαλάει λίγο στο Holo red είναι που θα καταλήξω πάλι σε Gentoo player και θα χάσω την ευκολία που δίνουν π.χ. τα eversolo ή streamers σαν αυτά.
Η ευκολια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας. Εγω ακουω spotify κατα το 90% ενω εχω το JPLAY με HRA streaming (που ακουγεται το καλυτερο με διαφορα απο ολα τα services) αλλα και Qobuz. Βεβαια το spotify connect lossless μου αρεσει πλεον παρα πολυ ως ηχος , ειδικα σε classic rock , blues , jazz.

Ο αλλος παραγοντας που θα σκεφτομαι παντα ειναι η αξιοπιστια. Πχ δεν ηταν ωραια η εποχη οταν επαιρνες μια συσκευη και κραταγε για παντα; Οι κινεζοι σταματησαν να βγαζουν κινεζιες? Αλλιως τι νοημα εχει να πληρωνεις σοβαρο ποσο...

Α και οταν βγαινει μια συσκευη να μενει για χρονια ενεργη απο την εταιρεια... Να μην αλλαζει καθε χρονο.

Last edited:
Η ευκολια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας. Εγω ακουω spotify κατα το 90% ενω εχω το JPLAY με HRA streaming (που ακουγεται το καλυτερο με διαφορα απο ολα τα services) αλλα και Qobuz. Βεβαια το spotify connect lossless μου αρεσει πλεον παρα πολυ ως ηχος , ειδικα σε classic rock , blues , jazz.

Ο αλλος παραγοντας που θα σκεφτομαι παντα ειναι η αξιοπιστια. Πχ δεν ηταν ωραια η εποχη οταν επαιρνες μια συσκευη και κραταγε για παντα; Οι κινεζοι σταματησαν να βγαζουν κινεζιες? Αλλιως τι νοημα εχει να πληρωνεις σοβαρο ποσο...

Α και οταν βγαινει μια συσκευη να μενει για χρονια ενεργη απο την εταιρεια... Να μην αλλαζει καθε χρονο.
Οι Κινέζοι έχουν αξιοπιστία τώρα πια στις συσκευές τους, διαφορετικά δεν θα μονοπωλούσαν στην αγορά...
Έχουν βάλει μυαλό και είναι εξαιρετικοί στις αντιγραφές..
Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι βγάζουν συνέχεια νέες συσκευές όπως και στα κινητά τηλέφωνα και χάνεται η μπάλα, τώρα κάνουν το ίδιο και στις μοτοσικλέτες όπως και με τα αυτοκίνητα..
Σε λίγο καιρό όλες οι εταιρείες θα υποφέρουν από τους Κινέζους..
Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους τους τομείς..
(Συγνώμη για το off topic)

Οι κινεζοι σταματησαν να βγαζουν κινεζιες?

Χρόνια τώρα.

Βλέπεις εκτός από την παραγωγή εκεί, μεταφέρθηκε και η τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς. Πλέον έχουν τοποθέτηση προϊόντων με γκάμα και με την απτή ποιότητα που περιμένει κάποιος και το marketing και την νοοτροπία.
Ως προς το ποιος ελέγχει τις θαλάσσιες οδούς είναι το παιχνίδι, γιατί δεν έχουν να ανησυχούν από άλλους, π.χ. τους Ινδούς γιατί οι τελευταίοι δεν έχουν βιομηχανία.

• Like
Reactions: steadyshot
Εύκολα φαίνονται οι διαφορές στα τροφοδοτικά της audiophonics για τα Α6 1ης & 2ης γενιάς

Εδώ το 1ης :

Και εδώ το 2ης :

Στην τοποθέτηση των πυκνωτών είναι η διαφορά, προφανώς στα Α6 2ης γενιάς κάτι ενοχλεί τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό της audiophonics 1ης γενιάς και έπρεπε να αλλάξουν λίγο την θέση τους.

Υπάρχει άλλη πρόταση (σε καλύτερη τιμή) ;;

Εύκολα φαίνονται οι διαφορές στα τροφοδοτικά της audiophonics για τα Α6 1ης & 2ης γενιάς

Εδώ το 1ης :

Και εδώ το 2ης :

Στην τοποθέτηση των πυκνωτών είναι η διαφορά, προφανώς στα Α6 2ης γενιάς κάτι ενοχλεί τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό της audiophonics 1ης γενιάς και έπρεπε να αλλάξουν λίγο την θέση τους.

Απ' ότι βλέπω στο gen2 δεν έχουν αλλάξει κάτι στην τροφοδοσία, και τα δύο έχουν συμμετρική τροφοδοσία με ίδιες τάσεις...

Μια χαρά είναι, ναι είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή αλλά αξίζουν, ψώνισε μην μασάς, θα σε ανταμείψει το ηχητικό αποτέλεσμα..

• Like
Reactions: vlad66

Εδώ το 1ης :

Και εδώ το 2ης :

Μια διευκρίνηση, το δεύτερο λινκ αφορά το A6 ME Gen 2 ή μόνο το απλό A6 Gen 2?
Edit: Τώρα διάβασα ότι καλύπτει και το ΜΕ Gen 2, ευχαριστώ!

• Like

Εδώ το 1ης :

Και εδώ το 2ης :

Βάλε αυτό που άκουσες ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία αν επιλέξεις πιο φθηνό.

Εδώ το 1ης :

Και εδώ το 2ης :

Εμένα όλα αυτά μου γεννούν ορισμένα ερωτήματα:
-Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2 στα 1300 ευρώ περίπου.​
-Έξτρα τροφοδοτικό 300 ευρώ.​
-Σύνολο 1300+300=1600.​
Δηλαδή το μηχάνημα ανεβαίνει κατηγορία στα 1600 ευρώ και λογικά θα έπρεπε να συγκριθεί με άλλα αυτής της κατηγορίας.

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν κι' άλλα ανταγωνιστικά μηχανήματα: Denon, TEAC, Cambridge, κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει κάνει συγκρίσεις;

• Like
Βάλε αυτό που άκουσες ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία αν επιλέξεις πιο φθηνό.

Tου Λευτέρη άκουσα που είναι από Πολωνία , αλλά δεν ξέρουμε αν βγάζει για Α6 2ης γενιάς.

Δεν θυμάμαι και πως λέγεται γμτ για να το ψάξω...

Εμένα όλα αυτά μου γεννούν μερικά ερωτήματα:
-Σύνολο 1300+300=1600.​
Δηλαδή το μηχάνημα ανεβαίνει κατηγορία στα 1600 ευρώ και λογικά θα έπρεπε να συγκριθεί με άλλα αυτής της κατηγορίας.

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν κι' άλλα ανταγωνιστικά μηχανήματα: Denon, TEAC, Cambridge, κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει κάνει συγκρίσεις;
Ειμαι σίγουρος ότι το A6 του Βλαδίμηρου με σωστό τροφοδοτικό σαν αυτά που θέλει να πάρει από την Audiophonics, καταπίνει για πλάκα σε απόδοση τα Streamer που αναφέρεις...
Αν ανοίξεις και δεις πως είναι εσωτερικά ένα Denon η Cambridge θα καταλάβεις τι εννοώ..
Κανένα από αυτά δεν φοράει καλύτερη τροφοδοσία από αυτά τα τροφοδοτικά που λέμε...
+ Ότι το Evesolo έχει καλύτερα clock (αν θυμάμαι καλά), από αυτά που συζητάμε...
Δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός για αποφυγή της αγοράς του τροφοδοτικού, αν το κάνει έκλεισε από πηγή ο Βλαδίμηρος..
Αν δεν το κάνει και ξεκινά τις αναζητήσεις σε άλλες συσκευές μόνο χρήμα που χαλάει και ποτέ δεν ακούει όπως ακούει στο Eversolo με τροφοδοτικό..
Ειναι απλά τα πράγματα..

Tου Λευτέρη άκουσα που είναι από Πολωνία , αλλά δεν ξέρουμε αν βγάζει για Α6 2ης γενιάς.

Δεν θυμάμαι και πως λέγεται γμτ για να το ψάξω...
PD Creative είναι το τροφοδοτικό μου, στείλε τους mail να μάθεις αν έχουν ..

• Like
-Σύνολο 1300+300=1600.​

Ναι αλλα τωρα το εχει αγορασμενο ηδη το eversolo. Δεν μπορει να αγορασει απο την αρχη νεο χωρις χασουρα πουλωντας αυτο που εχει.

Οσο για τον ηχο ειναι υποκειμενικο. Εμενα δε μου αρεσει το α6 το βρισκω πολυ φωτεινο για τα γουστα μου. Ομως εχω ακουσει μονο το α6 το απλο gen 1 αλλα σε ακριβο συστημα.

Ναι αλλα τωρα το εχει αγορασμενο ηδη το eversolo. Δεν μπορει να αγορασει απο την αρχη νεο χωρις χασουρα πουλωντας αυτο που εχει.

Οσο για τον ηχο ειναι υποκειμενικο. Εμενα δε μου αρεσει το α6 το βρισκω πολυ φωτεινο για τα γουστα μου. Ομως εχω ακουσει μονο το α6 το απλο gen 1 αλλα σε ακριβο συστημα.
Ειναι σωστή η κρίση σου για το Α6 αλλά δυστυχώς αυτόν τον χαρακτηρα το κάνει το τροφοδοτικό που έχει μέσα σε μεγάλο ποσοστό, όταν αλλαχτεί το τροφοδοτικό το θέμα αλλάζει..

• Like
-Σύνολο 1300+300=1600.​

Σημασια έχει το πληρωτεο ποσο.
Ο Βλαδίμηρος με έπιασε κορόιδο και πήρε το Eversolo σχεδόν τζάμπα.

• Haha

Είναι γιατί έχεις το Gen 1. Στο Gen 2 έβαλαν γραμμικό τροφοδοτικό και αυτό έχει ο Βλαδίμηρος (που είναι και το Master Edition με καλύτερα op-amps και ρολόγια).

• Like