Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Όπως τα περιμενα τα αποτελεσμάτα...

Η μεγαλύτερη αποχή απο ότι λένε τα κανάλια, ever...

Το ΚΚΕ δυναμωμενο αρκετά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πολλους πόντους..

Το ΛΑΟΣ οπως προβλεπόταν για έναν εξαθλιωμένο οικονομικά, απαίδευτο λαό, με αύξηση στα ποσοστά του, που φτάνει το 6%.....τι να πω.

Φυσιολογικά αποτελέσματα και με μεγάλη αποχή.
Οπως και στάς Ευρώπας.Βεβαια στην Ευρώπη η συντηρητική στροφή ήταν συντριπτική.
Μερικοί ας πρόσεχαν..
Οταν τά γκάλοπ τούς εδειχναν στά 16-17 % η Αλαζονεία τους έφτασε στον Ουρανό..
Απο εκεί που θα τούς κοιτάζει ο Μιχάλης ο Παπαγιαννάκης και θα κουνάει λυπημένος το κεφάλι του.......................

Last edited:
Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Το ΛΑΟΣ οπως προβλεπόταν για έναν εξαθλιωμένο οικονομικά, απαίδευτο λαό, με αύξηση στα ποσοστά του, που φτάνει το 6%.....τι να πω.

Αιμίλιε μην ξεχνάς πώς οι ´καλλιεργημένοι´Γάλλοι δινανε 20% στον Λεπέν και οι Ιταλοί κυβερνωνται απο τους Μπερλουσκόνι-Φινι.
Δεν φταιει πάντα ο κόσμος.
Φταίνει και αυτοί που ´κοιτάζουν´τον Κοσμο αφ´υψηλού,βεβαιοι για τις ´αλήθειές´τους .
Οταν χαρακτηρίζουν συλλήβδην τον κόσμο ως ´ρατσιστές´ χωρίς να αναλαμβάνουν πρωτοβουλιες να εξηγήσουν διάφορα φαινόμενα ,θα βλέπουμε και τέτοια.
Παντως με συνεντευξεις στο Downtown και Lifestyle το παιχνίδι χάνεται.
Δυστυχως ένας Χώρος πού άλλα κάποτε πρέσβευε έχασε την φυσιογνωμία του..

Για τον Τσιπρα τα ειχα(με) πει οταν τον εκαναν αρχηγο. Φανταστειτε να μην ειχε και τον Αλαβανο διπλα του...

Για τον Καρατζαφερη να πω μονο το εξης. Χαρηκα για τον τροπο που χειριστηκε τις (στημενες) δημοσκοπησεις των γνωστων εταιριων. Καποιες απο αυτες του εδιναν 3% και αυτος τις απαξιωνε δημοσιως. Δειχνει μαγκια να τα βαζεις με αυτες τις εταιριες.

Πολυ καλα τα πηγε και το ΚΚΕ και αρκετα καλα το ΠΑΣΟΚ.

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Απο εκεί που θα τούς κοιτάζει ο Μιχάλης ο Παπαγιαννάκης και θα κουνάει λυπημένος το κεφάλι του.......................

Noμίζω ότι το κεφάλι λυπημένος το κουνούσε κι από τότε που ήταν εδώ.... και τον "έφτυσαν" θέλοντας να τον βάλουν σε ουσιαστικά μη εκλέξιμη θέση στο ψηφοδέλτιο. Τελικά μας άφησε χρόνους....και τους εβγαλε απ'τη δύσκολη θέση.

Τώρα δε νομίζω πως για την επικράτηση ΛΑΟΣ έναντι Σύριζα φταίει ο απαίδευτος λαός. Θεωρώ αναμενόμενη τη διαφορά, όπως και θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι στις επόμενες βουλευτικές το ΛΑΟΣ θα είναι πίσω. Ο λόγος πολύ απλός. Σε ένα ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο κοσμάκης (το υποκοριστικό δηλώνει όλη τη φτώχεια και την εξαθλίωση που σωστά ανέφερε ο Αιμίλιος) αν κάνει το μεγάλο βήμα να μην ψηφίσει τα δύο τέρατα, προτιμά κάποιον που δε θα ντρέπεται να αναφέρει τη λέξη Ελλάδα.... βέβαια ο ρόλος αυτός αντιστρέφεται στις βουλευτικές γιατί ο "εθνικισμός" εκεί δεν έχει νόημα.

Κατά τα άλλα ο Τσίπρας πληρώνει σίγουρα εκτός των άλλων το "λάθος" με το γήπεδο του ΠΑΟ. Αν και σωστότατη ως κίνηση από ηθικής σκοπιάς, ήταν μέγα foul από πολιτικής άποψης. Και σε μια χώρα που μετράει το φαίνεσθαι, το υπόγειο θάψιμο και το μπλαμπλα, τέτοια λάθη δε συγχωρούνται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Τώρα δε νομίζω πως για την επικράτηση ΛΑΟΣ έναντι Σύριζα φταίει ο απαίδευτος λαός. Θεωρώ αναμενόμενη τη διαφορά, όπως και θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι στις επόμενες βουλευτικές το ΛΑΟΣ θα είναι πίσω. Ο λόγος πολύ απλός. Σε ένα ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο κοσμάκης (το υποκοριστικό δηλώνει όλη τη φτώχεια και την εξαθλίωση που σωστά ανέφερε ο Αιμίλιος) αν κάνει το μεγάλο βήμα να μην ψηφίσει τα δύο τέρατα, προτιμά κάποιον που δε θα ντρέπεται να αναφέρει τη λέξη Ελλάδα.... βέβαια ο ρόλος αυτός αντιστρέφεται στις βουλευτικές γιατί ο "εθνικισμός" εκεί δεν έχει νόημα.
Δεν θα συμφωνήσω.
Το ΛΑΟΣ δέν εκφράζει τόν καλώς εννοούμενο Πατριωτισμό,αλλά αντιθέτως εκμεταλλεύεται την ανεπάρκεια άλλων Κομμάτων.
Για μενα ειναι σαφές,ως προσωπική άποψη φυσικά,πώς πρόκειται για κόμμα πατριδοκάπηλο.
Και απο τέτοιους χορτάσαμε ...Μιλάνε για Ελλάδα και στα δύσκολα ειναι οι πρώτοι που την εγκαταλείπουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δεν θα συμφωνήσω.
Το ΛΑΟΣ δέν εκφράζει τόν καλώς εννοούμενο Πατριωτισμό,αλλά αντιθέτως εκμεταλλεύεται την ανεπάρκεια άλλων Κομμάτων.
Για μενα ειναι σαφές,ως προσωπική άποψη φυσικά,πώς πρόκειται για κόμμα πατριδοκάπηλο.
Και απο τέτοιους χορτάσαμε ...Μιλάνε για Ελλάδα και στα δύσκολα ειναι οι πρώτοι που την εγκαταλείπουν.

Δε διαφωνώ.... γι'αυτό μίλησα και για απεγνωσμένη κίνηση, και γι'αυτό άλλωστε παρόλη την απέχθειά μου προς τον "αντίλογο" στην παρούσα μορφή του, δε σκέφτηκα ούτε στιγμή να τους ψηφίσω.

Αλλά μη νομίζεις ότι ο μέσος ψηφοφόρος βλέπει πολύ πιο μπροστά από τη βιτρίνα...

Last edited:
Αναμφισβήτητα όμως έχει μερίδιο και ο κοσμάκης, για την αύξηση του ΛΑΟΣ, που προσωπικά το βλέπω ενισχυμένο και στις ΕΘΝΙΚΕΣ....

Η πρώην μικροαστική τάξη έχει φοβηθεί απο τις παγκόσμιες εξελίξεις και στον Καρατζαφύρερ βλέπουν ένα τσαμπουκά και μια μαγκιά.

Βλέπουν τον χοντρό να κάθεται και να απολαμβάνει και τον Γιωργάκη να τα λέει χωρίς πάθος, σαν να μην τα εννοεί.

Αρα έμεινε ο φύρερ να αναλάβει δράση με πάθος και τσαμπουκα πολιτικό...

Δεν λέω ότι θα κυβερνήσει, αλλά αυτη η μερίδα των 5-7% με ανησυχεί λίγο.
Μακάρι να κάνω λάθος...

Όσο για την Γαλλία και Ιταλία, Σπύρο έχεις δίκιο, για αυτό φοβάμαι την απαίδευτη Ελλάδα πιο πολύ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δε διαφωνώ.... γι'αυτό μίλησα και για απεγνωσμένη κίνηση, και γι'αυτό άλλωστε παρόλη την απέχθειά μου προς τον "αντίλογο" στην παρούσα μορφή του, δε σκέφτηκα ούτε στιγμή να τους ψηφίσω.

Αλλά μη νομίζεις ότι ο μέσος ψηφοφόρος βλέπει πολύ πιο μπροστά από τη βιτρίνα...

Μα αυτό ανέφερα στον Αιμίλιο..
Πως οι Δυνάμεις εκείνες πού θα όφειλαν να ενημερώσουν ουσιαστικά τον Κόσμο τον κοίταζαν ´αφ´υψηλού´καί απλά τον χαρακτήριζαν
Τετοια λάθη πληρώνονται.

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Αναμφισβήτητα όμως έχει μερίδιο και ο κοσμάκης, για την αύξηση του ΛΑΟΣ, που προσωπικά το βλέπω ενισχυμένο και στις ΕΘΝΙΚΕΣ....

Η πρώην μικροαστική τάξη έχει φοβηθεί απο τις παγκόσμιες εξελίξεις και στον Καρατζαφύρερ βλέπουν ένα τσαμπουκά και μια μαγκιά.

Βλέπουν τον χοντρό να κάθεται και να απολαμβάνει και τον Γιωργάκη να τα λέει χωρίς πάθος, σαν να μην τα εννοεί.

Αρα έμεινε ο φύρερ να αναλάβει δράση με πάθος και τσαμπουκα πολιτικό...

Δεν λέω ότι θα κυβερνήσει, αλλά αυτη η μερίδα των 5-7% με ανησυχεί λίγο.
Μακάρι να κάνω λάθος...

Όσο για την Γαλλία και Ιταλία, Σπύρο έχεις δίκιο, για αυτό φοβάμαι την απαίδευτη Ελλάδα πιο πολύ...

Βρέ σύ στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές,ξέρεις που ειχε ο Καρατζαφέρης το μεγαλύτερο ποσοστό?
Στίς περιοχές τής Β.Ελλάδας με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας...
Αυτό τυχαίο είναι??
Oταν ο κόσμος πεινάει τά ρίχνει στούς μετανάστες και όπου θές.
Πού ήταν ολοι εκείνοι οι ´προοδευτικοί´να ενημερώσουν τούς Πολίτες αυτούς πώς αλλού βρίσκεται ο εχθρός??
Κάπου κλεισμένοι στο Πάντειο και έκαναν συνέδρια γιά τούς Δοσίλογους Τσάμηδες.
Και θυμίσου και αυτό.
Στην Γαλλία ο Λεπέν πήρε πολλούς ψήφους απο τούς Μετανάστες Πρώτης Γενιάς που ήθελαν ´νά φύγουν οι Ξένοι´...
Απίστευτο και όμως αληθινό.

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Βρέ σύ στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές,ξέρεις που ειχε ο Καρατζαφέρης το μεγαλύτερο ποσοστό?
Στίς περιοχές τής Β.Ελλάδας με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας...
Αυτό τυχαίο είναι??
Oταν ο κόσμος πεινάει τά ρίχνει στούς μετανάστες και όπου θές.
Πού ήταν ολοι εκείνοι οι ´προοδευτικοί´να ενημερώσουν τούς Πολίτες αυτούς πώς αλλού βρίσκεται ο εχθρός??
Κάπου κλεισμένοι στο Πάντειο και έκαναν συνέδρια γιά τούς Δοσίλογους Τσάμηδες.
Και θυμίσου και αυτό.
Στην Γαλλία ο Λεπέν πήρε πολλούς ψήφους απο τούς Μετανάστες Πρώτης Γενιάς που ήθελαν ´νά φύγουν οι Ξένοι´...
Απίστευτο και όμως αληθινό.

Βρε αυτό λέω και εγώ...-bye-

Σωστα όσα λές....

Καλησπέρα σε όλους, έτυχε να διαβάσω λίγο το νήμα και έχω να πω οτι με λυπούν κάποια πράγματα που διάβασα ,τα δύο βασικά όμως είναι πρώτον το οτί πολλοί επικροτούν την ΑΠΟΧΗ κάτι που κατ εμέ είναι δικαίωμα τους ΑΛΛΑ ξεχνούν οτι η δημοκρατία δουλεύει καλύτερα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γιατί συγνώμη κιόλας αλλά έχω στο μυαλό μου ανθρώπους να διαδηλώνουν και να βγαίνουν στους δρόμους ( και αυτό ΑΠΟΛΥΤΟΣ σεβαστό ) αλλά όταν είχαν την ευκαιρία να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να αλλάξουν κάτι προτίμησαν τα "μπάνια" .
Σε δεύτερο πλάνο θα ήθελα να τονίσω ( και συγνώμη για τον Αδόκιμο όρο άλλα έτσι μου έρχεται αυτή τη στιγμή ) οτι ορισμένοι ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ έχουν ξεφύγει λίγο και θεωρούν οτι οι ίδιοι και μόνο ,είναι αρκετά μορφωμένοι ( ΠΑΡΑμορφωμένοι θα έλεγα εγώ ) και θεωρούν οτι αν κάποιος πήγε λίγο ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ( άλλος αδόκιμος όρος ...) είναι είτε αμόρφωτος είτε λαουτζίκος . Επειδή είμαι ρομαντικός και θέλώ να πιστεύω οτι ζω σε δημοκρατία θεωρώ οτι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για όσους ψηφίζουν βάσει των δικών τους πιστεύω ή εμπειριών ή θέλησης .

Καλησπέρα σε όλους, έτυχε να διαβάσω λίγο το νήμα και έχω να πω οτι με λυπούν κάποια πράγματα που διάβασα ,τα δύο βασικά όμως είναι πρώτον το οτί πολλοί επικροτούν την ΑΠΟΧΗ κάτι που κατ εμέ είναι δικαίωμα τους ΑΛΛΑ ξεχνούν οτι η δημοκρατία δουλεύει καλύτερα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γιατί συγνώμη κιόλας αλλά έχω στο μυαλό μου ανθρώπους να διαδηλώνουν και να βγαίνουν στους δρόμους ( και αυτό ΑΠΟΛΥΤΟΣ σεβαστό ) αλλά όταν είχαν την ευκαιρία να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να αλλάξουν κάτι προτίμησαν τα "μπάνια" .
Σε δεύτερο πλάνο θα ήθελα να τονίσω ( και συγνώμη για τον Αδόκιμο όρο άλλα έτσι μου έρχεται αυτή τη στιγμή ) οτι ορισμένοι ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ έχουν ξεφύγει λίγο και θεωρούν οτι οι ίδιοι και μόνο ,είναι αρκετά μορφωμένοι ( ΠΑΡΑμορφωμένοι θα έλεγα εγώ ) και θεωρούν οτι αν κάποιος πήγε λίγο ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ( άλλος αδόκιμος όρος ...) είναι είτε αμόρφωτος είτε λαουτζίκος . Επειδή είμαι ρομαντικός και θέλώ να πιστεύω οτι ζω σε δημοκρατία θεωρώ οτι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για όσους ψηφίζουν βάσει των δικών τους πιστεύω ή εμπειριών ή θέλησης .

Βγήκα και Αριστεριστής και Παραμορφωμένος!!!!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, σεβαστή η άποψη σου, αλλά είσαι foul...

Υ.Γ ΑΝ αναφέρεσαι σε εμένα.Φιλικά.