Ευρωπαϊκά ή Γιαπωνέζικα

νομίζω η Luxman ανήκει πλέον σε κινέζους και συγκεκριμένα στην IAG

Δεν το νομίζω. Τα μηχανήματά της είναι όλα made in Japan. Τώρα Κινέζος να κατασκευάζει στην Ιαπωνία λίγο δύσκολο.

πάντως οι κινέζοι την έχουν στην ιστοσελίδα τους και μάλλον την αγοράσαν το 2009 αν και δεν το πολυδιαφημίζουνε για προφανείς λόγους.

Οι γραμμές παραγωγής πιθανώς δε συμφέρει να μεταφερθούν. Όσον αφορά μοντέλα που θα βγουν στο μέλλον ο χρόνος θα δείξει.

πάντως οι κινέζοι την έχουν στην ιστοσελίδα τους και μάλλον την αγοράσαν το 2009 αν και δεν το πολυδιαφημίζουνε για προφανείς λόγους.

Οι γραμμές παραγωγής πιθανώς δε συμφέρει να μεταφερθούν. Όσον αφορά μοντέλα που θα βγουν στο μέλλον ο χρόνος θα δείξει.

http://www.internationalaudiogroup.com/luxman.php

@christos
ευχαριστώ (μου πήρε μισή ώρα να στείλω το παραπάνω, χάθηκε αυτό που έγραψα στην αρχή, είμαι σε ξενοδοχείο και το ίντερνετ δουλέυει όποτε θέλει και με διακοπές)

Μάλιστα...Εκπλήσσομαι ομολογώ.

Οντως !!!!!

Ισως η συμφωνια να προβλεπεο καποια ακριβα μηχανηματα να συνεχισουν να κατασκευαζονται στην Ιαπωνια;

Ποιος ξερει???

Οντως !!!!!

Ισως η συμφωνια να προβλεπεο καποια ακριβα μηχανηματα να συνεχισουν να κατασκευαζονται στην Ιαπωνια;

Ποιος ξερει???

Αφού η παραπάνω ανακοίνωση κάνει σαφή αναφορά στην ιαπωνική αγορά, να δεις που οι γιαπωνέζοι θα διατηρήσουν το προνόμιο να αγοράζουν τα αυθεντικά και οι υπόλοιποι είτε θα βολευτούν με τα κινέζικα είτε θα χρυσοπληρώνουν τα γιαπωνέζικα.
Πάντως μου φαίνεται λάθος κίνηση ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις περιπέτειες που είχε η εταιρεία κατά το παρελθόν όταν πούλησε το brand name και την πρόσκαιρη ανυποληψία στην οποία περιέπεσε. Κρίμα...

Πάντως μου φαίνεται λάθος κίνηση ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις περιπέτειες που είχε η εταιρεία κατά το παρελθόν όταν πούλησε το brand name και την πρόσκαιρη ανυποληψία στην οποία περιέπεσε. Κρίμα...[/FONT]

Δεν υπάρχει λάθος κίνηση @karavan.Τα προιόντα της Luxman είναι όλα made in Japan.Δεν άλλαξαν οι εγκαταστάσεις

επί Ιαπωνικού εδάφους,το marketing πέρασε στον Κινέζικο κολοσσό.

Και φυσικά ούτε λόγος για ανυποληψία για τα προιόντα της κατά την διάρκεια της απουσίας της

Luxman από την αγορά..Πάντα γινόταν ο κακός χαμός για την απόκτηση των μοντέλων της μεταξύ των συλλεκτών.

Τα προιόντα της Luxman είναι όλα made in Japan.Δεν άλλαξαν οι εγκαταστάσεις

επί Ιαπωνικού εδάφους,το marketing πέρασε στον Κινέζικο κολοσσό.

Δηλαδή σχεδιάζει ο Κινέζος με ότι συνεπάγεται αυτό ακουστικά και παράγει ο Ιάπωνας ?

Μαλλον δεν αλλαξε τιποτα απολυτως εκτος το ονομα του ιδιοκτητη της εταιρειας

Δηλαδή σχεδιάζει ο Κινέζος με ότι συνεπάγεται αυτό ακουστικά και παράγει ο Ιάπωνας ?

Οχι βέβαια!..Σχεδιάζει και κατασκευάζει ο Ιάπωνας και προωθεί ο Κινέζος.

Ορισμένα πράγματα είναι ιερά και δεν τ´αγγίζει κινέζου χέρι!

τι μενει ιδιο τελικα; και τι αλλαζεί; γιατί αν μπει κινεζικο χερι θα το παρουμε χαμπαρι;

Η ποιοτητα των υλικων ειναι θεμα της τελικης τιμης που θελουν να εχει το προιον.

Η συναρμολογηση δεν νομιζω να ειναι προβλημα για κανεναν.

Οχι βέβαια!..Σχεδιάζει και κατασκευάζει ο Ιάπωνας και προωθεί ο Κινέζος.

Καπταιν,να το πουμε και να το δουμε στην ισως πραγματικη του διασταση;

Μηπως πλεον αρχισαμε να εχουμε Ιαπωνες που δουλευουν για λογαριασμο Κινεζων;

Παντως κοντα ειμαστε ειδικα για σχετικα "μικρες" Ιαπωνικες εταιρειες.Η τακτικη του να αγοραζουν το ονομα ειναι το τελευταιο σταδιο του "σχεδιου"...................

Καπταιν,να το πουμε και να το δουμε στην ισως πραγματικη του διασταση;

Μηπως πλεον αρχισαμε να εχουμε Ιαπωνες που δουλευουν για λογαριασμο Κινεζων;

Παντως κοντα ειμαστε ειδικα για σχετικα "μικρες" Ιαπωνικες εταιρειες.Η τακτικη του να αγοραζουν το ονομα ειναι το τελευταιο σταδιο του "σχεδιου"...................

Δεν ξέρω αν είναι η πραγματική του διάσταση, ή σε ποιές εταιρείες αναφέρεσαι, πάντως στην Lux ισχύει
ότι έχουμε πεί.

Από την άλλη πάλι είναι πολύ πιθανό το σενάριο να σχεδιάζουν Ιάπωνες για λογαριασμό
κινέζικων brand names..Δεν είναι κατ´ανάγκην κακό..

Δεν ξέρω αν είναι η πραγματική του διάσταση, ή σε ποιές εταιρείες αναφέρεσαι, πάντως στην Lux ισχύει
ότι έχουμε πεί.

Από την άλλη πάλι είναι πολύ πιθανό το σενάριο να σχεδιάζουν Ιάπωνες για λογαριασμό
κινέζικων brand names..Δεν είναι κατ´ανάγκην κακό..

Δεν αναφερομουν στην LUX.

Και σιγουρα αν το αλλο σεναριο που αναφερεις ισχυει,τοτε οχι μονον δεν ειναι κακο,μαλλον καλο θα ειναι τελικα :ernaehrung004: