Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

2ημερη αποβολη
επρεπε να το ειχες δει πριν 20 χρονια

δεν μου αρεσε ο ηθοποιος πριγιοβιτς ηταν αργος (ισως αρεσει στον αυτια) και αργοστροφος ,το cinematic score θα ηταν πιο μεγαλο
στην αλλη ταινια εχει αιγυπτιο σαινι-σαιτα ομως...

Καλο ηταν, αλλα φανταζομαι θα μου ειχε φανει πολυ καλυτερο αν δεν υπηρχαν στο δικτυο ατομα με τοσο φουσκωμενο εγω (στα ορια της σοσιοπαθειας), που φροντιζουν να μαθεις ΟΛΗ την ταινια πριν πας στην αιθουσα.
Οσο να'χει, η (οποια) εκπληξη παιζει μεγαλο ρολο σε τετοιες ταινιες.
Οποτε δε μπορω δυστυχως να το κρινω αντικειμενικα. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι pure fun.
Για οποιον ειναι αρκετα απενοχοποιημενος λοιπον συνισταται ανεπιφυλακτα.

Μην μπαινεις σε θρεντ αν δεν εχεις δει την ταινια...Γλιτωνεις πολλα...
Ειμαι παθως και μαθως...

Μωρε παλιοτερα ημουν πιο προσεκτικος, αλλα μαλλον καλομαθα εδω μεσα που σεβομαστε ο ενας τον αλλο και πιστευα οτι θα συνεβαινε και παραεξω.
Το παθημα μου εγινε μαθημα κι εμενα!

Δεν το γράφω για τον φίλο Γάλεν (γνωρίζω ότι βλέπει και άλλα) αλλά για ένα γενικότερο πλαίσιο.

Τι ωραία εύρημα, οι λέξεις απενοχοποιηση, pure fun, cult, guilty pleasure...

ε να το ομολογώ ότι βλέπω λίγο Survivor, power of love, eurovision, λίγο χάζεμα στα social media κτλ και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο.

Άσε που τώρα είμαι και κουρασμένος από την δουλειά.. (η εργασία έχει και ευχαρίστηση για αυτό που κάνουμε και έτσι δεν είναι τόσο κουραστικη)

Κάτι σαν την εξομολόγηση, όπου δημιουργήθηκε για να ελαφρώνει τον "αμαρτωλό" για να ξανακάνει τα ίδια αμάρτημα. Πολιτισμός!

Αρε μπάοκ μας στεναχωρησες τον Στελαρα και τον κρατάς εκτός γηπέδου.. δεν μπορεί να δει ταινία από την ντροπή.
-bye-

Δεν το γράφω για τον φίλο Γάλεν (γνωρίζω ότι βλέπει και άλλα) αλλά για ένα γενικότερο πλαίσιο.

Τι ωραία εύρημα, οι λέξεις απενοχοποιηση, pure fun, cult, guilty pleasure...

ε να το ομολογώ ότι βλέπω λίγο Survivor, power of love, eurovision, λίγο χάζεμα στα social media κτλ και τελικά δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο.

Άσε που τώρα είμαι και κουρασμένος από την δουλειά.. (η εργασία έχει και ευχαρίστηση για αυτό που κάνουμε και έτσι δεν είναι τόσο κουραστικη)

Κάτι σαν την εξομολόγηση, όπου δημιουργήθηκε για να ελαφρώνει τον "αμαρτωλό" για να ξανακάνει τα ίδια αμάρτημα. Πολιτισμός!

Αρε μπάοκ μας στεναχωρησες τον Στελαρα και τον κρατάς εκτός γηπέδου.. δεν μπορεί να δει ταινία από την ντροπή.
-bye-

To cult δεν κολλάει με τις υπόλοιπες λέξεις.

.....μόνο Οζου λέμε......για οτιδήποτε άλλο....... μόνο ντροπή και μετάνοια. :flipout:

To cult*, δεν κολλάει με τις υπόλοιπες λέξεις.

.....μόνο Οζου λέμε......για οτιδήποτε άλλο....... μόνο ντροπή και μετάνοια. :flipout:

Και αυτομαστίγωμα... Και μόνο μέταλ..
:flipout:

*με την έννοια του φανατισμού.

Δυστυχώς και ο Δάσκαλος, αν και το νήμα γράφει Ευρωπαϊκό σινεμά και όχι μόνο...
κατοικεί αποκλειστικά Ευρώπη και Αμερική...Αντέ και λίγο Ιαπωνία, λόγο του Σαιξπηρικου Kurosawa.

Πάω να γυρίσω μερικές φορές γύρω από το τετράγωνο, είναι ώρα προσευχής.

...ξες τι χρειάζεσαι ε......να κάνεις παρέα με σκυλάδες που ταυτόχρονα είναι φανατικοί οπαδοί ποδοσφαίρου.....για ένα μήνα ανά χρόνο τουλάχιστον...κατά προτιμήση αμέσως μετά την εποχή των φεστιβάλ....έτσι για να θυμάσαι που και που ποιος είναι ο μέσος όρος και να προσγειώνεσαι. :Banane0:

God of War 4 επος..
συνισταται ανεπιφυλακτα..σε παλαβους με παιχνιδοκονσολα..

...ξες τι χρειάζεσαι ε......να κάνεις παρέα με σκυλάδες που ταυτόχρονα είναι φανατικοί οπαδοί ποδοσφαίρου.....για ένα μήνα ανά χρόνο τουλάχιστον...κατά προτιμήση αμέσως μετά την εποχή των φεστιβάλ....έτσι για να θυμάσαι που και που ποιος είναι ο μέσος όρος και να προσγειώνεσαι. :Banane0:

ασε τα μεταμοντέρνα the disappearance of eleonr (σαχλαμαριτσα) και A Bigger Splash (ενδιαφέρον αλλα μέτριο) και πάνε στα σίγουρα...
High and Low και Ikiru απο Kurosawa, ή αν προτιμάς αστείρευτο στυλιζαρισμένο και κομψό/λεπτό χιουμορ, Yojimbo.

ειμαι κάτω απο τον μεσο όρο.

μερικοί σκυλάδες και οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορει να ειναι πιο δεκτικοί και να εχουν αστείρευτο, ωμό χιουμορ, απο τους σοβαροφανείς φεστιβαλικούς και τις αρχιτεκτόνισες που πανε στα μπαρ με τσάντες απο biennale, ARTE, φεστιβαλ κινηματογράφου, φεστιβαλ ντοκιμαντέρ... ή τα clean cut boys

Χθες ηταν η γιορτή της μητέρας, κάνατε κανα δώρο;
έστω να βάλετε μια ζακέτα.. και να φάτε κάτι..

ασε τα μεταμοντέρνα the disappearance of eleonr (σαχλαμαριτσα) και A Bigger Splash (ενδιαφέρον αλλα μέτριο) και πάνε στα σίγουρα...
High and Low και Ikiru απο Kurosawa, ή αν προτιμάς αστείρευτο στυλιζαρισμένο και κομψό/λεπτό χιουμορ, Yojimbo.

ειμαι κάτω απο τον μεσο όρο.

μερικοί σκυλάδες και οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορει να ειναι πιο δεκτικοί και να εχουν αστείρευτο, ωμό χιουμορ, απο τους σοβαροφανείς φεστιβαλικούς και τις αρχιτεκτόνισες που πανε στα μπαρ με τσάντες απο biennale, ARTE, φεστιβαλ κινηματογράφου, φεστιβαλ ντοκιμαντέρ... ή τα clean cut boys

Χθες ηταν η γιορτή της μητέρας, κάνατε κανα δώρο;
έστω να βάλετε μια ζακέτα.. και να φάτε κάτι..

Yojimbo εχω να το δω από το 2001....θα δοκιμάσω με high and low.

Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Yojimbo εχω να το δω από το 2001....θα δοκιμάσω με high and low.

Κακως...τα'χει βγαλει η Κριτεριον σε εκδοσεις μουρλια (ολα του Κουροσαβα).
Στα γνωστα στεκια βρισκονται ανετα...

Εγω τελευταια ξαναειδα την Καγκεμουσα....δες την αν δεν την εχεις δει...