Δημοκηδής
Μέλος Σωματείου
- 23 June 2006
- 10,338
Anoraειδα την καλυτερη ισως ταινια της χρονιας
εννοειται σε αιθουσα
για να δω ποιος θα την βρει ....ευκολακι
Anoraειδα την καλυτερη ισως ταινια της χρονιας
εννοειται σε αιθουσα
για να δω ποιος θα την βρει ....ευκολακι
Συμφωνώ, το είχα γράψει και αλλού. Το τελευταίο 20άλεπτο καταστρέφει όλη την προσπάθεια.εγω είδα το substance σε αίθουσα ... μια χαμένη ευκαιρία, αντί μια χοντροκομμένη αλληγορία σε body horror στυλ, να έχει προκύψει κάτι πραγματικά καλό ....
Νομίζω ότι αυτό το αριστούργημα ανήκει εδώ. Τι ταινία Θεέ μου! Την είχα δει όταν πρωτοβγήκε (αλήθεια, πήγα 12-13 χρονών στο σινεμά για να δω αυτή την ταινία) και εννοείται ότι λίγα κατάλαβα. Την ξαναείδα πριν λίγες μέρες...τι ερμηνείες, τι σκηνοθεσία, τι σενάριο, τι φωτογραφία, τι σκηνικά! Τα πάντα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, απο το διάλογο, την κάμερα, τα ρούχα, μέχρι τον δερμάτινο καναπέ στο μπαρ που είναι φθαρμένος απο τα χιλιάδες κορμιά που έχουν καθήσει εκεί-έτσι ώστε να μην περνάει ποτέ απο το μυαλό του θεατή ότι βλέπει κάτι που γυρίστηκε σε στούντιο. Δεν υπάρχει ούτε μια περιττή λέξη στο διάλογο, ούτε ένα κάδρο που να πεις "αυτό θα μπορούσε να λείπει". Ξαναλέω: Αριστούργημα!
View attachment 241398
Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει εγώ, πριν ένα μήνα. Αυτό το νήμα δεν είναι για μπούγιο, είναι για να γράφεις μια στις τόσες για ένα αριστούργημα που θα το σκέφτεσαι μήνες μετά. Κάποια άλλα νήματα είναι για μαζική παραγωγή, τι να κάνουμε. Όλα έχουν το λόγο ύπαρξης τους.αγαπητοι φιλοι
επειδη δεν εχει ενδιαφερον αυτη η κατηγορια στο forum
νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχιστει
εγω προσωπικα δεν θα ενοχλησω ξανα
Προσωπικά, πάντα διαβάζω με ενδιαφέρον, τις αναρτήσεις σουαγαπητοι φιλοι
Εγώ θα σε τσικλίσω λίγο, και ελπίζω να βρείς (βρείτε) το παρακάτω ενδιαφέρον..αγαπητοι φιλοι
Και πολύ καλά κάνεις..ihodemon, αφου τσιγκλας εσυ τους αλλους, κατσε να σε τσιγκλησω κι εγω λιγο!
Body horror ειναι οντως, αλλα οχι μονο.Και πολύ καλά κάνεις..
Body horror δείχνει, και ασπρόμαυρα πλάνα,
το βάζω στις αναζητήσεις και αυτό!
Thanks..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.