Εγώ ούτε το τρέιλερ!Και να φανταστείς ότι δεν το έχω δει, μόνο το τρέιλερ.
Εγώ ούτε το τρέιλερ!Και να φανταστείς ότι δεν το έχω δει, μόνο το τρέιλερ.
Είναι πολύ ιδιαίτερη και προσωπική ταινία. Ουσιαστικά είναι μια ανοιχτή επιστολή στο γιο του και ταυτόχρονα ένας αποχαιρετισμός στους φίλους της τέχνης του. πρέπει να έχεις γράψει χιλιόμετρα στις ταινίες των Studio Ghibli για να το καταλάβεις. Δες καλύτερα την Πριγκίπισσα Μονονόκε.αμαν πια με τον Migiazaki πως τον λενε
ιαπωνικες αμπελοφιλοσοφιες σεναριο χωρις συνοχη ωραια ζωγραφικη κρυο περιεχομενο
πηρε και Οσκαρ ε και ....
κραταω ακομα το αριστουργημα με το τριο της Μπελβιλ
View attachment 244209
Εχει φιλοσοφιες για ολους ο μπαχτσεςαμαν πια με τον Migiazaki πως τον λενε
ιαπωνικες αμπελοφιλοσοφιες σεναριο χωρις συνοχη ωραια ζωγραφικη κρυο περιεχομενο
πηρε και Οσκαρ ε και ....
κραταω ακομα το αριστουργημα με το τριο της Μπελβιλ
View attachment 244209
Spirited away, Howl's Moving Castle, Kiki΄s Delivery Service (η πιο ανάλαφρη ταινία του), Ponyo (η κόρη μου με έκανε σχεδόν να βάλω τα κλάματα όταν μου περιέγραψε την ταινία "την βλέπεις και αισθάνεσαι όμορφα, να, σα να είσαι στην Ελλάδα").Ο Miyazaki είναι μοναδικός στο είδος του παιδιά. Έχει βγάλει αριστουργήματα. Το spirited away είναι το αγαπημένο μου. Μαζί με τον Satoshi Kon μια σχολή από μόνοι τους.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με χαροποιει αφανταστα να διαβαζω και σε ελληνικο φορουμ αναφορα στον τεραστιο Σατοσι Κον!Ο Miyazaki είναι μοναδικός στο είδος του παιδιά. Έχει βγάλει αριστουργήματα. Το spirited away είναι το αγαπημένο μου. Μαζί με τον Satoshi Kon μια σχολή από μόνοι τους.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παλι ξεφευγειςΕχει φιλοσοφιες για ολους ο μπαχτσες
Αλλοι προτιμανε τις Ρωσικες, αλλοι τις Σουηδικες, αλλοι τις Ελληνικες, αλλοι τις Ιαπωνικες.
Και οποιες δεν τους αρεσουν, τις βαφτιζουν αμπελοφιλοσοφιες.
Καποιες μπορει και να ειναι...
Καλα κανω!παλι ξεφευγεις
πες μας για την συγκεκριμενη ταινια και ασε τους μπαχτσεδες
Πανεμορφη ταινια! Πραγματικα πανεμορφη και ακρως ενδιαφερουσα στο τεχνικο κομματι (εχει χρησιμοποιησει διαφορες τεχνοτροπιες)
Βγηκα απο την αιθουσα (γιατι μονο για κει ειναι τετοιες ταινιες) και αισθανομουν κατι απο τη διαθεση που μου εδιναν οι ταινιες του Μιγιαζακι οταν τις πρωτογνωρισα... φοιτητης ακομα.
Το εχει ακομα ο παππους!
Τον προτιμω χιλιες φορες απο κατι παππουδια καουμποιδες που προτιμας εσυ!![]()
Τι να δεις? Συμφωνα με ολες τις πληροφοριες στο 15λεπτο μαθαινεις τον δολοφονο και μεταδεν προκειται να δω τον καινουριο καουμποι με τιποτα!
μπορεις να πεις οτι θελεις για τον Ακι αλλα οταν λες Καψουρισμακι δειχνει τεραστια ασχετοσυνηΠεριμενοντας πως και πως τις λιστες του 2024 εκατσα και ειδα τον περσινο Καψουρισμακι, που τον ειχε τοσο ψηλα ο Στελαρας.
Ενταξει, πειστηκα... δεν προκειται να δω τον καινουριο καουμποι με τιποτα!
Είναι Φινλανδοί, γι αυτό. Κλαίνε από μέσα τους.μπορεις να πεις οτι θελεις για τον Ακι αλλα οταν λες Καψουρισμακι δειχνει τεραστια ασχετοσυνη
οι losers του Ακι δεν κλαινε ποτε Προσεξετο
Καλά ρε φίλε, δεν τον είπαμε και καμπούρη!μπορεις να πεις οτι θελεις για τον Ακι αλλα οταν λες Καψουρισμακι δειχνει τεραστια ασχετοσυνη
Για την ασχετοσυνη θα συμφωνήσω πάντως.μπορεις να πεις οτι θελεις για τον Ακι αλλα οταν λες Καψουρισμακι δειχνει τεραστια ασχετοσυνη