Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Οκ,got it...:ernaehrung004:

Mια χαρα ηταν οι Μanowar (τουλαχιστον μεχρι ενα σημειο),εντελως αλλο πραγμα οι,μεγαλοι,Theater...
Φοινικα μεταξυ Θεριων και Manowar παντως ,υπαρχουν και οι...ενδιαμεσοι που ηταν και οι πρωτοι διδαξαντες,ασε που τα Θερια τους χρωστανε πολλα - οι Bathory....

Τωρα σε τρωει κι εσενα να τα ακουσεις ε?
Σε τι τους χρωστανε βρε οι Therion? Στα πρωτα τους μονο θα ελεγες οτι υπηρχε καποια επαφη ως προς το ειδος και μονο. Απο πιο πριν ακομη, αλλα κυριως απο το Theli και μετα προχωρησαν σε εντελως αχαρτογραφητα νερα. Πρωτοι ανεδειξαν το ειδος (και το συνεχισαν), πρωτοι (και μονοι) που το πηγαν τοσο μακρια... και ακομη και σημερα σε αχαρτογραφητα νερα συνεχιζουν να πλεουν.
Τωρα αν αναφερεσαι αποκλειστικα στην πρωιμη (και αγουρη αλλα καθολου κακη) black περιοδο τους, δεκτο. Αλλα και παλι εκεινη την εποχη στη Σουηδια ειδικα, black επαιζε και η γιαγια μου.

Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Πρωτοποροι οι bathory,αν παμε σε ποιο dark,μου αρεσουν και οι celtic frost η οι

https://www.youtube.com/watch?v=RPzkYhKAjB8

οι celtic frost ειναι αλλού.. το monotheist δεν ειναι μέταλ δίσκος με την κλασική έννοια και ειναι δισκάρα.
ηταν στα καλύτερα της χρονίας του the wire, που γενικά δεν ασχολείται/αποδέχεται το μεταλ.

παλιότερα έψαχνα πολύ εταιρίες οπως η Southern Lord, Hydra Head και Ipecac.
κυκλοφορούσαν διαμάντια, πλεον τα έχω χάσει.. και ακούω την μάνα μου.
:p

Βελζεβούλις mode on
με τα θερία και τα ονειρικά θέατρα με πιάνει πονόδοντος και διάρροια.

Last edited:
monotheist τρελο αλμπουμ,καθαρο αχανες βαθυ μαυρο μεταλλο:p
ρε συ αφου βλεπεις οτι δεν τσιμπαει ο κυριος Γαλεν..αμα σε πιανει διαρροια φαε :Banane0:

μπορει να μην γράφει αλλα μια κατάρα την πήρα...

εχω δοκιμάσει μπανάνες χωρίς αποτέλεσμα.

να τώρα ακούω δαύτο και νιωθω οτι με καλούν σειρήνες που έπεσαν μέσα στην λεκάνη... α ααα α αα

σας χαιρετώ!
ευχαριστώ για την παρέα!

-bye-

Τωρα σε τρωει κι εσενα να τα ακουσεις ε?
Σε τι τους χρωστανε βρε οι Therion? Στα πρωτα τους μονο θα ελεγες οτι υπηρχε καποια επαφη ως προς το ειδος και μονο. Απο πιο πριν ακομη, αλλα κυριως απο το Theli και μετα προχωρησαν σε εντελως αχαρτογραφητα νερα. Πρωτοι ανεδειξαν το ειδος (και το συνεχισαν), πρωτοι (και μονοι) που το πηγαν τοσο μακρια... και ακομη και σημερα σε αχαρτογραφητα νερα συνεχιζουν να πλεουν.
Τωρα αν αναφερεσαι αποκλειστικα στην πρωιμη (και αγουρη αλλα καθολου κακη) black περιοδο τους, δεκτο. Αλλα και παλι εκεινη την εποχη στη Σουηδια ειδικα, black επαιζε και η γιαγια μου.

Χρωστανε γιατι οχι μονο οταν ξεκινησαν επαιζαν πανω στα μοτιβα των πρωιμων Bathory αλλα και στον τροπο που την...εκαναν γυριστη.
O Quorthon ηταν ο πρωτος διδαξας που απο το ακραιο μπλακ γυρισε σε πιο μελωδικα επικα τοπια...Οι Τherion πηγαν πολυ παραπερα βεβαια και καλα εκαναν (ο Quorthon αλλωστε μας αφησε νωρις)...

Οι Frost Φοινικα ήταν οι...Dream Theater του ακραιου εκει στα τελη των 80'ς.To Into the Pandemonium και το Το Μegatherion ηταν τεραστια αλμπουμ και πρωτοπορα,ιδιαιτερα σε σχεση με τα πρωτα τους.
Το ιδιο και το μεγαλο comeback τους το Monotheist...

Χρωστανε γιατι οχι μονο οταν ξεκινησαν επαιζαν πανω στα μοτιβα των πρωιμων Bathory αλλα και στον τροπο που την...εκαναν γυριστη.
O Quorthon ηταν ο πρωτος διδαξας που απο το ακραιο μπλακ γυρισε σε πιο μελωδικα επικα τοπια...Οι Τherion πηγαν πολυ παραπερα βεβαια και καλα εκαναν (ο Quorthon αλλωστε μας αφησε νωρις)...

Οι Frost Φοινικα ήταν οι...Dream Theater του ακραιου εκει στα τελη των 80'ς.To Into the Pandemonium και το Το Μegatherion ηταν τεραστια αλμπουμ και πρωτοπορα,ιδιαιτερα σε σχεση με τα πρωτα τους.
Το ιδιο και το μεγαλο comeback τους το Monotheist...

Τωρα που το ξανασκεφτομαι οι Frost ηταν οι πρωτοι που απο ακραιο μπλακ (Ηellhammer) το γυρισαν στα πειραματα.Ο Quorthon ακολουθησε...

Καλα μας βλεπω για ομαδικη...αλλαγη σχολικου περιβαλλοντος αν γυρισει ο-τωρα που πηραμε πρωταθλημα θυμηθηκα οτι ειμαι ΑΕΚτζης-Στελλαρας.
Αν εχει χασει και η ΑΕΚ αλλαζουμε φορουμ...

Τωρα που το ξανασκεφτομαι οι Frost ηταν οι πρωτοι που απο ακραιο μπλακ (Ηellhammer) το γυρισαν στα πειραματα.Ο Quorthon ακολουθησε...

Καλα μας βλεπω για ομαδικη...αλλαγη σχολικου περιβαλλοντος αν γυρισει ο-τωρα που πηραμε πρωταθλημα θυμηθηκα οτι ειμαι ΑΕΚτζης-Στελλαρας.
Αν εχει χασει και η ΑΕΚ αλλαζουμε φορουμ...

Αυτο ακριβως σκεφτομουν!
Αν παλι εχουν κερδισει δε θα τρεχει μια.
Μεχρι που θα προβιβασει και το Φοινικα απο τη χαρα του...:afro:

Εβαλα σε βινυλιο το garage days ειχα να το ακουσω χρονια,επαιζε το last caress/green hell(βαζελοι ολου του κοσμου ενωθειτε) μπαινει μεσα η κυρα (τις ειχα πει θα βαλω sepultura και λεει παω για ψωνια:bigcry:)
και μου λεει αυτο δεν ειναι sepultura αυτο ειναι πανκ μου αρεσει:drummer:

Μια και μιλαμε για ταινιες και....πανκ δειτ (αν δεν το'χετε κανει ηδη) το Repo Man (1984) του Αγγλου Alex Cox.
Cult sci-fi διαμαντι με ενα soundtrack τιγκα στο πανκ και στις παραφυαδες του.
Το εχει βγαλει και η Criterion...

Εβαλα σε βινυλιο το garage days ειχα να το ακουσω χρονια,επαιζε το last caress/green hell(βαζελοι ολου του κοσμου ενωθειτε) μπαινει μεσα η κυρα (τις ειχα πει θα βαλω sepultura και λεει παω για ψωνια:bigcry:)

:grinning-smiley-043:ernaehrung004::music-smiley-005:

Μια και μιλαμε για ταινιες και....πανκ δειτ (αν δεν το'χετε κανει ηδη) το Repo Man (1984) του Αγγλου Alex Cox.

My man!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μια και μιλαμε για ταινιες και....πανκ δειτε το Repo Man (1984) του Αγγλου Alex Cox.

Το δρομολογω παραυτα!

Τι μου θυμισες τωρα...
Για οσους αρεσκονται σε κατι πιο goth, υπαρχει το μοναδικο στο ειδος του
Repo the Genetic Opera (2008)
Horror, musical, sci-fi.
Kαρακαλτιλα!!

Τη συμπαθησα ηδη την κυρα σου....

+1

ελπίζουμε να σε αλλαξοπιστήσει (εμφύτευση καλού γούστου), όχι απο τους εξαιρετικούς sepultura
αλλα απο δάυτα τα θεριά και τα τραγικά θέατρα.
:p

μην μου πεις ακουει και My Bloody Valentine, sonic youth, sparklehorse, suicide κτλ
κανα Τομ Περίμενε.. θα τον ακουει σίγουρα..

να την χαίρεσε και να σε χαίρετε!

ευχαριστουμε,τελευταιες ταινιες με θεμα μουσικη ειχα δει το control, το runaways και το gimme danger το doc του jarmusch,ολες καλες λιγο πολυ κανουμε και εκπτωσεις,οταν μας αρεσει η μουσικη..
τα δυο repo μπαινουν σε λιστα.. ευχαριστουμε
υπερμυγα ο Στελιος ειναι ρεαλ στον τελικο τσουλου,οποτε θα φαει καλα..

Βάλε κάτι grande ecstatic

https://youtu.be/iVghMWv0GIo

Μόνο αυτό το κομμάτι όμως..

Μην πάμε σε Boris, lighting bolt, isis, jesu, boredoms και άλλα πολλά.

άσε τους θεατρινισμους και τις όπερες για άλλη μέρα..

ευχαριστουμε,τελευταιες ταινιες με θεμα μουσικη ειχα δει το control, το runaways και το gimme danger το doc του jarmusch,ολες καλες λιγο πολυ κανουμε και εκπτωσεις,οταν μας αρεσει η μουσικη..
τα δυο repo μπαινουν σε λιστα.. ευχαριστουμε
υπερμυγα ο Στελιος ειναι ρεαλ στον τελικο τσουλου,οποτε θα φαει καλα..

Κι εγω Ρεαλ ειμαι, αν και εχω βαρεθει να σηκωνω κουπες...
Οποτε, σιγα μη σκισετε κανα καλτσον, αγγλακια :devil-smiley-029:

Οπου να'ναι θα μπει ο opsim και θα δει το ποστ... και τοτε... :rip:

Το ξερω, γι αυτο περνας τις ταξεις χωρις κοπο.:p.εγω τον Στελιο στην μπαλα πουθενα δεν τον βρισκω
απο ποια ομαδα εχετε χασει τελευταια φορα σε τελικο μερενγκες-μαρενγκιες?
ε απο αυτην παλι...
εαν και ο κλοπ ειναι γκαντεμοχασοκουπης ηρθε η ωρα να την σπασει την καταρα..