Δεν πάω καλά ... συμφωνώ με τον πάπα σε 5 σερί θέματα ... κάτι έριξε στο ποτό μου ο κ@ριόλης εκεί που είχαμε πάει ...Yπεροχα ποστερ
φοβερο καστ
αλλα ...
χαρακτηρες χωρις συναισθημα
διαφορετικες ιστοριες με ιδα κρυα αφηγηση
ανοητοι διαλογοι μεταβαλλομενα γραφικα
καδρο 4x3 με ολιγον animation
και μαυροασπρο που δεν θυμιζει vitange
η χειροτερη ταινια του Wes
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
δες την ταινιαρα TITANE και μετα θα μου πεις εδω ηταν ευκολουλιΔεν πάω καλά ... συμφωνώ με τον πάπα σε 5 σερί θέματα ... κάτι έριξε στο ποτό μου ο κ@ριόλης εκεί που είχαμε πάει ...
Ο καλυτερος φισκουλας που περασε απο την ομαδα σας κυριε.ποιος εισαι βρε Σορεντινο
εισαι φαν του Παολο εσυ και το ριχνεις αλλου εε ...μην ντρεπεσαι πεσ τοΟ καλυτερος φισκουλας που περασε απο την ομαδα σας κυριε.
.....
βρε αυτος νομιζει οτι ειναι ο νεος Φελινι
.....
ειμαι ο φοινικας και ειμαι φαν του Σορεντινοεισαι φαν του Παολο εσυ και το ριχνεις αλλου εε ...μην ντρεπεσαι πεσ το
Οχι παρτο πισω δεν μπορει εσυ ο Φοινικας να εισαι φαν του Σορεντινοειμαι ο φοινικας και ειμαι φαν του Σορεντινο
μα η αισθητικη του ειναι και το χειροτερο του πολυ δηνθενιαΔεν την ειδα την τελευταια του, γενικα μου αρεσει δεν ειναι απο αυτους που με τρελαινουν ,μου αρεσει η αισθητικη του.
ΣΩΣΤΟΣ ! ο Σμαραγδης της Ιταλιαςελα βρε συ ,εσυ θα τον πεις Σμαραγδη στο τελος.
δεν την ειχες παλεψει George και καλα εκανες δεν ειναι για τους φιλους της οπερας αυταΛογω Χριστουγεννων ειπαμε να δουμε κατι που να εχει Χριστουγεννα, οποτε βαλαμε το Fanny & Alexandre...
![]()
Θυμαμαι οτι το ειχα προσπαθησει παλιοτερα (πολυ παλιοτερα οταν ημουν ακομα κινηματογραφικα περιεργος) κια δεν την ειχα παλεψει την ταινια...
Ε ουτε και τωρα, βασικα ειναι σε τεσσερα μερη. Ηδη στο πρωτο μερος την παρατησαμε. Βαρεμαρα και δε συμβαινει τιποτα. διαλογοι χωρις καμμια ουσια απο δω και απο κει, γυρω απο ενα τσιμπουσι και κουτσουβελα που κανουν τα δικα τους. Δεν βρηκα τιποτα το ουσιωδες ουτε καν το ενδιαφερον. Οποτε το εγκατελειψα για δευτερη φορα και αρα οριστικα.
Kαι τοσο το καλυτερο ειδαμε μια εξαιρετικη βραδυα οπερας ενα γκαλα απο τη Σκαλα του Μιλανου Ε-κπλη-κτι-κο στο Αρτε.
Αυτο αντιθετα μην το χασετε το βρισκετε στο σαϊτ του Ευρωαϊκου καναλιου θα ειναι ανρτημενο καποιες μερες,
δεν την ειχες παλεψει George και καλα εκανες δεν ειναι για τους φιλους της οπερας αυτα
χρονια πολλα και καλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.