Haagenti
AVClub Fanatic
Woman In The Dunes (1964)Γράψε σε παρακαλώ πολύ τίτλο να επωφεληθούν και άλλοι που πιθανόν να την αγνοούν και δεν ξέρουν τι χάνουν.
Μη μας γίνεις Στέλιος ξαφνικά,αρκετά μας πρήζει![]()
Woman In The Dunes (1964)Γράψε σε παρακαλώ πολύ τίτλο να επωφεληθούν και άλλοι που πιθανόν να την αγνοούν και δεν ξέρουν τι χάνουν.
Μη μας γίνεις Στέλιος ξαφνικά,αρκετά μας πρήζει![]()
Haagenti μην βαζεις τετοιες ταινιες εδω μεσα μπορει να σε μπαναρει ο Ζαγογιαννης εγω εβαλα ταινια του 64 ( PALE FLOWER ) και την ειπε ΠΑΙ'ΔΑΚΙ
Haagenti μην βαζεις τετοιες ταινιες εδω μεσα μπορει να σε μπαναρει ο Ζαγογιαννης εγω εβαλα ταινια του 64 ( PALE FLOWER ) και την ειπε ΠΑΙ'ΔΑΚΙ
και κατι αλλο μια χαρα πηγαινα με το Σαουλ ειχα φθασει στο 4ο και τωρα με αναγκαζεις να το διακοψω για να ξαναδω-θυμηθω αυτη την ταινιαρα
αντε μετα να ξαναγυρισεις στις Σαουλοσειρες
Μια μικρή συμβουλή: όταν φτάσεις στην 5η σεζόν κάνε μια παύση και δες το Breaking Bad. Η 6η σεζόν του BCS περιέχει σπόιλερ για την πλοκή του Breaking Bad, ειδικά για το θρυλικό επεισόδιο Ozymandyas.μια χαρα πηγαινα με το Σαουλ ειχα φθασει στο 4ο
Τόσο καιρό τα λέμε.εχω παραπονα
επρεπε να μου πειτε να δω πρωτα το BB ( εξ Ναθ )
δεν με διορθωσατε Σολ οχι Σαουλ

Αφήστε τα αυτά και πείτε μας τη γνώμη σας για το Χιτσκοκικό επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Breaking Bad.αν εχετε κατι Ρουμανικο Τουρκικο Κορεατικο θα το προτιμουσα
( μεταξυ μας ομως μην μας δει κανενα ματι Ζαγογιαννη Δημοκηδη )
ω ναι ... δεν μπορω να συνελθω ακομη ..και εκει που λεει I my the bad guy ?Πλάκα κανεις...τωρα την πηρες χαμπαρι?
ω ναι ... δεν μπορω να συνελθω ακομη ..και εκει που λεει I my the bad guy ?
και ο Σουμαχερ τον θεωρει κακοω ναι ... δεν μπορω να συνελθω ακομη ..και εκει που λεει I my the bad guy ?
Κι εγώ, και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.Το είχα δει στον κινηματογράφο όταν βγήκε, πρέπει να είναι 25-30 χρόνια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και γω. Πρεπει να ειναι 28 χρονια. Αρχες των 90ς σιγουρα γιατι θυμαμαι το σινεμα αρα και την περιοχη και ποτε ημουν εκει.Το είχα δει στον κινηματογράφο όταν βγήκε, πρέπει να είναι 25-30 χρόνια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.