Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Woman In The Dunes (1964)

Haagenti μην βαζεις τετοιες ταινιες εδω μεσα μπορει να σε μπαναρει ο Ζαγογιαννης εγω εβαλα ταινια του 64 ( PALE FLOWER ) και την ειπε ΠΑΙ'ΔΑΚΙ
και κατι αλλο μια χαρα πηγαινα με το Σαουλ ειχα φθασει στο 4ο και τωρα με αναγκαζεις να το διακοψω για να ξαναδω-θυμηθω αυτη την ταινιαρα
αντε μετα να ξαναγυρισεις στις Σαουλοσειρες

Haagenti μην βαζεις τετοιες ταινιες εδω μεσα μπορει να σε μπαναρει ο Ζαγογιαννης εγω εβαλα ταινια του 64 ( PALE FLOWER ) και την ειπε ΠΑΙ'ΔΑΚΙ
και κατι αλλο μια χαρα πηγαινα με το Σαουλ ειχα φθασει στο 4ο και τωρα με αναγκαζεις να το διακοψω για να ξαναδω-θυμηθω αυτη την ταινιαρα
αντε μετα να ξαναγυρισεις στις Σαουλοσειρες
😂 Κι από πότε το παϊδάκι είναι υποτιμητικό; μην ξεχνάς ότι μιλάς με Θεσσαλό, τα παϊδάκια τα έχουμε περί πολλού!

μια χαρα πηγαινα με το Σαουλ ειχα φθασει στο 4ο
Μια μικρή συμβουλή: όταν φτάσεις στην 5η σεζόν κάνε μια παύση και δες το Breaking Bad. Η 6η σεζόν του BCS περιέχει σπόιλερ για την πλοκή του Breaking Bad, ειδικά για το θρυλικό επεισόδιο Ozymandyas.

A Second Chance (2014).

Δράμα από τη Δανία με αξιοπρεπέστατες ερμηνείες ,που αφηγείται μια θλιβερή ιστορία με τρόπο απλοϊκό που δεν κουράζει σε καμία στιγμή τον θεατή.
Η κεντρική ιδέα στο βάθος δεν είναι το αλάνθαστο μητρικό ένστικτο όπως ίσως αφήνει να εννοηθεί αλλά το περίφημο ρητό που λέει να μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο...
Η τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.

81OuMY350+L._AC_SL1500_.jpg

Last edited by a moderator:
η εισοδος του κυριου Ηaageti στον ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι μια καλη ειδηση
θα δω συντομα την προτεινομενη ταινια σας

η εισοδος του κυριου Ηaageti στον ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι μια καλη ειδηση
θα δω συντομα την προτεινομενη ταινια σας
Αν σας αρέσουν τα θρίλερ μυστηρίου,μπορείτε να δείτε και την παρακάτω ισπανόφωνη κύριε Στέλιο μας..
Εμένα μου αρέσουν πολύ. 🤗
20220912_110149.jpg

αν εχετε κατι Ρουμανικο Τουρκικο Κορεατικο θα το προτιμουσα
( μεταξυ μας ομως μην μας δει κανενα ματι Ζαγογιαννη Δημοκηδη )

αν εχετε κατι Ρουμανικο Τουρκικο Κορεατικο θα το προτιμουσα
( μεταξυ μας ομως μην μας δει κανενα ματι Ζαγογιαννη Δημοκηδη )
Αφήστε τα αυτά και πείτε μας τη γνώμη σας για το Χιτσκοκικό επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Breaking Bad.

Ω ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ !
που ητανε κρυμμένο τοσα χρονια και δεν το ειχα δει ?
20 χρονια πριν και ο ανθρωπος κανει ταινια σαν να γυριστηκε αυριο
βρε τι βλεπουμε σημερα....... χοκους ποκους fall και φουλ και Νουμερα στο τιβι

Attachments

• michael-douglas-um-dia-de-furia.jpg
    michael-douglas-um-dia-de-furia.jpg
    53.5 KB · Views: 46
υποκλιθειτε στη Ροκαρα αυτη
στο πιο αγαπημενο μου μιουζικαλ
για 4η φορα παντα υπεροχα ομορφο

Attachments

• afcc75b4adcfbefda99d5e1c4275013d.jpg
    afcc75b4adcfbefda99d5e1c4275013d.jpg
    60.5 KB · Views: 29
ω ναι ... δεν μπορω να συνελθω ακομη ..και εκει που λεει I my the bad guy ?
και ο Σουμαχερ τον θεωρει κακο
αφου αντπαραβαλει τον μπατσο
που εχει και αυτος παρομοια προβληματα αλλα επιλεγει να ρισκαρει την ζωη του για την δουλεια του μεχρι το τελευταιο λεπτο
παρα να παρει τον ευκολο δρομο της αυτοκαταστροφης και της αλογιστης βιας χωρις ιχνος ενοχης η μεταμελειας

• Like
Reactions: Stellios papa
Το είχα δει στον κινηματογράφο όταν βγήκε, πρέπει να είναι 25-30 χρόνια...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Και γω. Πρεπει να ειναι 28 χρονια. Αρχες των 90ς σιγουρα γιατι θυμαμαι το σινεμα αρα και την περιοχη και ποτε ημουν εκει.

Φοβερος ηθοποιος !