Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Αστειεύομαι για να συνεχίσει τα αόρατα quote :--)

Δεν το έχω δει το madre δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Το μόνον δικό του που έχω δει ήταν Que duos NOS perdone που ήταν συμπαθητικό, ενώ περιμένω το beasts ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
To El Reino υπαρχει απο οτι ειδα μολις, στο Ertflix, για οποιον θελει να το βρει ευκολα!
Δυστυχως η ποιοτητα της εικονας ειναι μετριοκακη.

Ψιλοασχετο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει με την ποιοτητα της κοπιας που προβαλλουν στο ερτφλιξ. Καποιες ταινιες δειχνουν κακιστες και καποιες ειναι σαφως καλυτερες. Το περιεργο ειναι οτι και αυτες που παρεχουν σε κακη ποιοτητα, συνηθως στην πρωτη τους προβολη στα καναλια της ερτ εχουν προβληθει με μια χαρα ποιοτητα εικονας...

Ψιλοασχετο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει με την ποιοτητα της κοπιας που προβαλλουν στο ερτφλιξ. Καποιες ταινιες δειχνουν κακιστες και καποιες ειναι σαφως καλυτερες. Το περιεργο ειναι οτι και αυτες που παρεχουν σε κακη ποιοτητα, συνηθως στην πρωτη τους προβολη στα καναλια της ερτ εχουν προβληθει με μια χαρα ποιοτητα εικονας...
πηγα στον Γαλαξια να δω την Ζωνη η εικονα ηταν αθλια αριστερα της οθονης υπηρχε ενα φωτακι που σε τυφλωνε οταν τα ειπα στο υπευθυνο ,γυρισε και μου ειπε - εχετε δικιο θα το διορθωσουμε

πηγα στον Γαλαξια να δω την Ζωνη η εικονα ηταν αθλια αριστερα της οθονης υπηρχε ενα φωτακι που σε τυφλωνε οταν τα ειπα στο υπευθυνο ,γυρισε και μου ειπε - εχετε δικιο θα το διορθωσουμε
Kακη επιλογη.
Γκλ,ειζερ βλεπεις μονο σε Δαναο (που δεν το επαιζε) ή Ταινιοθηκη.
Εγω το ειδα στην Ταινιοθηκη. Απο το πρωτο κιολας πλανο αισθανθηκαμε αποζημιωμενοι!
Αντιθετα, το Λανθιμο πηγα να τον δω σε μικρο περιφερειακο κινηματογραφο και ουτε την οθονη μεετα τα τρειλερ δεν ειχε ρυθμισει σωστα. Αυτα τα σφαλματα πληρωνονται!

τον Λανθιμο θα τον δουμε τελευταιο μονο για ενημερωση
τα εχω δει ολα μενει μονο το ΤΕΡΑΣ του κιτρινοματη και κλεισαμε
σε λιγες μερες το ΤΟΠ 20 τησ χρονιας

Δε θα μπω σε διενεξεις με προβοκατορες και νοσταλγους ακινητων κινηματογραφικων πλανIMG-edcfda1d1379a68dcce810eabbb4b767-V.jpgων.
Θα απαντησω απλα με την επισημη ανακοινωση του συνδεσμου.
Λιτη και περιεκτικη.

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
Ομοιως

αυτο το EXIT μου ειχε βγαλει τα ματια και εμενα .

Η εικονα βεβαια δεν μου φανηκε προβληματικη. Φυσικα ολα ειναι συγκριτικα

δεν υπαρχουν ακινητα κινηματογραφικα πλανα
μονο αργα που τρεχουν περισσοτερο απο τις γρηγορες παπαριες του καιρου μας
οπως τα ονειρα μας

• Like
Reactions: Kosh
τι συνδεσμος ειναι αυτος ? Ρονκρολ ορθογραφιας και καλα ολα ειναι ισωμα ακομα η γλωσσα ?

Θελουν να στηριξουν την τεχνη του Λανθιμου με την ηθελημενη - ελπιζω- ανορθογραφια ?

2023 σχεδον τις ειδα ολες πολυ καλυτερη χρονια απο την περσινή φυσικα χωρις αριστουργημα
εδω ειναι το προσωπικο ΤΟΠ 20 - 2023
.
2023 TOP 20

1. ANATOMIE D’UNE CHUTE

2. ABOUT DRY GRASSES

3. ZONE OF INTEREST

4. FALLEN LIVES

5. THE TEACHERS LOUNG

6. PAST LIVES

7. AS BESTAS

8. SAINT OMER

9. KILLERS OF THE FLOWER MOON

10. QUIET GIRL

11. JOHN WICK 4

12. A FIRE

13. OPENCHEIMER

14. BOTH SIDES OF THE BLADE

15. JOYLAND

16. BEFOR NOW AND THEN

17. SWING UP

18. COUP DE CHANCE

19. NO BEARS

20 . L ULTIMA NOTTE DI AMORE

Το Λάνθιμο δε βλέπω και ανησυχώ...
Δεν τον είδε επίτηδες μέχρι να αλλάξει η χρονιά, για να μην αναγκαστεί να τον βάλει στη λίστα του και εκτεθεί.
Ρισπεκτ πάντως για τη λίστα Στελ, θα ανεβάσω σύντομα και τη δική μου!

2023 τοπ 20
αποκλειστικα ταινιες που ειδα το 23, με ετος παραγωγης 23 ή 22 (καθως ως γνωστον οι εταιρειες διανομης πολλες φορες μας ριχνουν λιγο).
Αν εξαιρεσουμε τις 4 πρωτες, ολες οι αλλες ειναι (στην αξιολογηση μου) παρα πολυ κοντα μεταξυ τους, οπως και πολυ κοντα με καμια 15αρια ακομα που δε μπηκαν τελικα στη λιστα, αλλα θα μπορουσαν ανετα.

Red rooms
HOARD
zone of interest
poor things

GRACE
CONANN
MONSTER
SUBTRACTION
Infinity Pool
Mars Express
DISCO BOY
Embryo Larva Butterfly