εγω δεν αναφερω ονοματα ουτε απανταω επι προσωπικουA, δεν ειναι σαν την Ανορα δηλαδη
ο νοων νοειτω
εγω δεν αναφερω ονοματα ουτε απανταω επι προσωπικουA, δεν ειναι σαν την Ανορα δηλαδη
απο περιεργεια ειδα την αρχη και λιγο στο τελοςΠες μου οτι εκατσες και το ειδες (και περιμενες κατι ελπιδοφορο)
ποιο ?μια ταινια που την παρακολουθεις καθηλωμενος ενω δεν ειναι σπουδαια
γινεται ?
ΝΑΙ
γιατι ειναι Σορκιν και Τζεσικα Τσαστειν
----
View attachment 251790
Δύο ενστάσεις είχα σε αυτή την ταινία:μια ταινια που την παρακολουθεις καθηλωμενος ενω δεν ειναι σπουδαια
γινεται ?
ΝΑΙ
γιατι ειναι Σορκιν και Τζεσικα Τσαστειν
----
View attachment 251790
2. Η πραγματική Μόλλυ είναι ακόμη πιο όμορφη.
μας παρουσιαζεις μια ταινια που δεν την ξερει ο σκηνοθετης δεν την ξερει το imbm πως το λενε δεν μπορουμε να την δουμε και δεν μπορεις να μας πεισεις να την δουμε ( οπως λες )H μεγιστη χαρα του να πηγαινει κανεις σε φεστιβαλ ειναι σιγουρα το να ανακαλυπτει τετοια διαμαντια!
![]()
Τι να πρωτοπω για αυτο, και κυριως πού να το βρειτε να το δειτε μετα, ακομη και αν σας πεισω. Κορεατικο θριλερ του 23 που δεν εχει ακομη ουτε καν βαθμολογια στο imdb! Πως γινεται αυτο δεν ξερω...
Δολοφονος μεταφερει μια γυναικα σε ενα απομονωμενο σεξομοτελ. Εκει δουλευουν δυο πιτσιρικαδες για λογαριασμο τυπου που εχει βαλει κρυφες καμερες σε ολα τα δωματια και πουλαει τα βιντεο με τις συνευρεσεις των πελατων σε ατομα με ιδιαιτερα γουστα. Οταν γινουν μαρτυρες του τι θα συμβει θα πρεπει να αποφασισουν αν θα πρεπει να στραφουν στην αστυνομια με κινδυνο να πιαστουν και αυτοι. Αυτη θα ειναι μονο η αρχη.
Αν ο Χιτσκοκ ειχε γεννηθει στην Κορεα , τετοιες ταινιες θα εφτιαχνε! Με σαφη επιδραση απο τη δουλεια του και ενα πραγματικα μηδενικο μπατζετ, ο τυπος εχει κανει παπαδες! Καποιες σκηνες ειναι πραγματικα σκηνες ανθολογιας. Προσθεστε σε αυτα και ενα σαφεστατο σχολιο απο το σκηνοθετη για τη χρηση των καμερων για την παρακολουθηση μας σε καθε εκφανση της ζωης μας και εχετε ισως το καλυτερο θριλερ που δεν εχει δει κανενας!
Δε με προσεχεις (ως συνηθως)μας παρουσιαζεις μια ταινια που δεν την ξερει ο σκηνοθετης δεν την ξερει το imbm πως το λενε δεν μπορουμε να την δουμε και δεν μπορεις να μας πεισεις να την δουμε ( οπως λες )
ουτε ο Λανθιμος δεν τα κανει αυτα
περιμενουμε επιτελους να δουμε ποτε θα μας παρουσιασεις για πρωτη φορα μια καθημερινη ταινια αξια προβολης
μας παρουσιαζεις μια ταινια που δεν την ξερει ο σκηνοθετης
αν δεις στο προσφατο ποστ μου ολοι καταλαβαν την ταινια Mollys game που ανεφερα δεν παρουσιασαΑλλα εσυ που ανεβαζεις μια αφισα και δε μας λες καν τον τιτλο της ταινιας που παρουσιαζεις, γκρινιαζεις οτι δε μπορεις να δεις τις ταινιες που προτεινουν οι αλλοι, χωρις καν να ψαξεις!
Εσυ δηλαδη θες μασημενη τροφη, αλλα εμεις πρεπει να χαλαμε το χρονο μας για να ψαχνουμε σε ποια ταινια αναφερεσαι.
Δεν παει ετσι ομως... Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκράτεις.
Μην απομονώνεις το τελευταίο ποστ σου και γενικευεις μετά.αν δεις στο προσφατο ποστ μου ολοι καταλαβαν την ταινια Mollys game που ανεφερα δεν παρουσιασα
αρα ακυρωνεσαι
επαναλαμβανω περιμενουμε να μας πεις και για μια ταινια που την ειδες και εκτος φεστιβαλ
δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να πηγαινουμε σε φεστιβαλ![]()
Βλέπω καθε ταινία που μου κεντρίζει το ενδιαφέρονΥγ. Είναι ιδέα μου ή παρατησες και τα Κορεατικά? Μόνο ρουμανικά βλέπεις πια;
Η οριτζιναλ Μολυ ειναι σαν τον Μλαντενοβιτς με περουκα καμια σχεση με την Τζεσικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.