Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Ψαξε το νήμα για το Only Lovers Left Alive.....
το είχε θάψει κι αυτό ; έλεος ...

ευτυχώς που είναι ΑΕΚ ( κατα παγκόσμια πρωτοτυπία, πριν ήταν Ολυμπιακός, αν είναι δυνατόν !!! ) και του απευθύνομαι ακόμη ....

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
Ψαξε το νήμα για το Only Lovers Left Alive.....άλλα έλεγες για τον Τζάρμους τότε και σίγουρα ότι δεν ήταν "δικός" σου....
Δεν με ενοχλείς....απλά είπα να τρολλάρω και γω αλλά τελικά εσύ τρολλάρεις ακόμα και σένα.

Οπότε υποκλίνομαι.....
τρολαρει πιο γρηγορα κ απο την σκια του, τρολαρει ακομα και στον υπνο του, ακομα κ αν του βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο respect στον παπατρολ
εργαρα το olla ωδη στην μποεμικη ζωη...οχι η καλυτερη του αλλα αγαπημενη για εμενα

Last edited:
'Οχι, βασικά τον Κώστα Τουρνά στο UFO που είχε και ένα sci-fi άρωμα.....
Εσενα πρεπει λοιπον να σου αρεσε και ο Ρακιντζης στο s.a.g.a.p.o.

Λογικα πρεπει να αρεσε και στο Στελιο αυτο.
Η πιο τρολικη συμμετοχη που εχουμε στειλει στη γιουροβιζιον!

Επιτελους, βρηκαμε κατι που αρεσει και στους δυο σας!

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
τρολαρει πιο γρηγορα κ απο την σκια του, τρολαρει ακομα και στον υπνο του, ακομα κ αν του βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο respect στον παπατρολ
εργαρα το olla ωδη στην μποεμικη ζωη...οχι η καλυτερη του αλλα αγαπημενη για εμενα
Και δικο μου αγαπημενο.
Με αυτο ειχε ερθει στη Σαλονικη για q&a
Ωραιες εποχες!
Τι Κιτανο ειχαμε δει απο κοντα, τι Τζαρμους
Μετα μας εφαγε η κριση και εγινε το μπατζετ του φεστιβαλ μικροτερο και απο το μπατζετ της Παναθας την εποχη που ειχαμε προπονητη τον Ουζουνιδη :cry:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: superfly
ειστε ανικανοι να γραψετε για μια ταινια ( εκτος απο τα ρομποτικα και τα horror που βλεπετε στα μηχανακια σας )
και καταστρεφετε μια κατηγορια με το να τρολαρετε το εαυτο σας οχι εμενα

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΠΚΟΡΝ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ?

Θα πεθάνω χωρίς να αλλάξω άποψη.
Δεν πρόκειται να φτιάξω ποτέ μια ψηφιακή ταινία.
Ο Κινηματογράφος βασίζεται στο φως. Ο Κινηματογράφος είναι φως. Είμαι σκηνοθέτης, όχι δημιουργός pixel […]
Φυσικά, καταλαβαίνω ότι για τα popcorn ακροατήρια, η εργατική τάξη δεν αποτελεί ένα αισθησιακό ή εμπορικό θέμα.
Δεν θα μπορούσα όμως να γράψω διαλόγους για την μεγαλοαστική τάξη καθώς δεν θα ήξερα τι να πω. Δεν ξέρω για τι πράγματα μιλάνε.
Δεν ξέρω αν μιλάνε καν.
Ίσως απλά ψωνίζουν.

-Άκι Καουρισμάκι (1957) | Φινλανδός σεναριογράφος και σκηνοθέτης

Αυτό ήταν ωμός ρεαλισμός.....ντυμένοι σαν ματατζήδες στα εξάρχεια....
Ναι αλλα ειδες ποσα χρονια μπροστα απο την εποχη του ηταν?
Ολα τα προβλεψε!
και η μελλοντολογια κλαδος του sci fi ειναι ...

• Haha
Για το σκηνοθετη κανενα σχολιο?
Για την πρωταγωνιστρια?
Ρωταω γιατι τους εχω ψηλα και τους δυο!

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, δεδομενου και οτι προερχεται απο αυτον που μας εκραζε οτι δεν κανουμε παρουσιασεις ταινιων, αυτο ηταν ο ορισμος της τεμπελικης παρουσιασης!

• Like
Reactions: BENZINA
Να πω ότι βγαίνει την Πέμπτη στα σινεμά μια από τις καλύτερες ταινίες που είδα πέρσι στη Θεσσαλονίκη. Μαύρη Φάλαινα ο ελληνικός τίτλος.
Ο,τι πιο απόκοσμα ατμοσφαιρικό έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ανερχόμενη ταλενταρα ο σκηνοθέτης. Ο,τι πιο κοντινό έχω δει (οπτικά) στο σινεμά της Χατζιχαλιλοβιτς!

Οπότε Στελαρα, αν όντως ενδιαφέρεσαι να δεις τις προτάσεις μου και δε γκρινιάζεις μόνο για τη γκρίνια, ιδού η ευκαιρία σου.
Αν δεν το δεις, δεν έχεις δικαίωμα να ξαναπαραπονεθείς ότι δε βρίσκεις αυτά που προτείνω.
(Και από την άλλη αν το δεις δε θα σου αρέσει, οπότε win win situation!) 😈

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, δεδομενου και οτι προερχεται απο αυτον που μας εκραζε οτι δεν κανουμε παρουσιασεις ταινιων, αυτο ηταν ο ορισμος της τεμπελικης παρουσιασης!
τι λες ρε εδω μας πεθανε στην παρλα, αλλες φορες βαζει σκηνη χωρις τιτλο σκηνοθετη κ χωρις σχολιο...πρεπει να αποκτησε συνδρομο καρπιαιου σωληνα μετα απο τοσο γραψιμο κ κλικαρισμα..

• Haha
Reactions: superfly and Gal'en
τι λες ρε εδω μας πεθανε στην παρλα, αλλες φορες βαζει σκηνη χωρις τιτλο σκηνοθετη κ χωρις σχολιο...
Απο τοτε που με εκραξε οτι δεν παρουσιαζω ταινιες, ανεβασε τον πηχυ ψηλα και για τον εαυτο του.
Που να ηξερε οτι στο λακκο που εσκαβε, θα πεσει ο ιδιος μεσα!

• Haha