αυτο θα το κανω οταν μεγαλωσω μου εχει πει πως ο ΜικΣτελαρα, ετσι οπως το πας δε θα με εξεπλησσε και ομαδα αιματος αν αλλαζες!
γιατι το εκρυψα εδω βλεπω και Μπουγκονιες σε αιθουσαΥγ. Ωστε βλεπεις και πρωιναδικα ε? Ενα-ενα σου ξεφευγουν!![]()
αυτο θα το κανω οταν μεγαλωσω μου εχει πει πως ο ΜικΣτελαρα, ετσι οπως το πας δε θα με εξεπλησσε και ομαδα αιματος αν αλλαζες!
γιατι το εκρυψα εδω βλεπω και Μπουγκονιες σε αιθουσαΥγ. Ωστε βλεπεις και πρωιναδικα ε? Ενα-ενα σου ξεφευγουν!![]()
αν ο Λ εχει σχεσει με Ελλαδα θα σου απαντουσα εδω ουτε στο τσιμεντο του Παρθενωνα δεν μπορεσε να απλωσει τα πτωματα που ηθελε τον τελειωσε μια Μεδωνη ...χαχαΤελικα αποφασισε ρε φιλε.
Τι ειναι αυτη η χωρα? Η χωρα την οποια θα επρεπε να τιμα ο Λ. γυριζοντας τις ταινιες του εδω και μιλωντας για αυτην, ή η χωρα που δεν εχει την κινηματογραφικη παιδεια και θα επρεπε να πλενει το στομα της πριν πιασει το ιερο και οσιο Ρουμανικο σινεμα?
Δεν εχω καταλαβει πως τη βλεπεις? Ο Λανθιμος πρεπει να την τιμα, αλλα εσυ μπορεις να την κραζεις?
Για καν'το μας ταληρακια...
Μπραβο σου ομως που παιρνεις το μερος το υπουργειου πολιτισμου και της επιτροπης που του το αρνηθηκε.αν ο Λ εχει σχεσει με Ελλαδα θα σου απαντουσα εδω ουτε στο τσιμεντο του Παρθενωνα δεν μπορεσε να απλωσει τα πτωματα που ηθελε
Μπραβο σου ομως που παιρνεις το μερος το υπουργειου πολιτισμου και της επιτροπης που του το αρνηθηκε.
Τους εχει κραξει τοσος κοσμος.
Επιτελους βρεθηκε(ς) και ενας να τους υποστηριξει!
πετυχες διανα βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο , εγω στον Λ αναφερθηκα που συνεχως τον αναφερεις και οχι εγωΜπραβο σου ομως που παιρνεις το μερος το υπουργειου πολιτισμου και της επιτροπης που του το αρνηθηκε.
Ωχου, τι επαθες δολιε!...
εδω βλεπω και Μπουγκονιες σε αιθουσα
μια χαρα περασα ειμαι και λιγο μαζ/ς μ αρεσουν και οι εκπληξεις αν και δεν ηρθε ( δεν το περιμενα ηταν χειροτερο απο το κακιστο poor things )Ωχου, τι επαθες δολιε!
Αλλο κακο να μη σε βρει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.