Δεν προλαβα να μιλησω καν, ο φουκαριαρηςΠΡΟΣΕΧΕ
αλλα τα γουστα του Γκαλεν αλλα του Rangen αλλα του Ζαγογιαννη ....
πεσ μας τι διαλεξες να μαθουμε και εμεις
Γράψε Γιώργο κανα δυο αν θες, η όσες θες τελος πάντωνΔεν προλαβα να μιλησω καν, ο φουκαριαρης
Εγω θα προτεινω στον συνονοματο ερτφλιξ, που φαγωθηκατε ολοι με τις συνδρομητικες πλατφορμες.
Εχει ταινιες πολυ σπουδαιες, που τις εχω αναφερει κατα καιρους

Επισης αξιζει ΠΑΡΑ πολυ το Les Miserables στο Ερτφλιξ.Γράψε Γιώργο κανα δυο αν θες, η όσες θες τελος πάντων
όντως πάρα πολύ καλήΕπισης αξιζει ΠΑΡΑ πολυ το Les Miserables στο Ερτφλιξ.
Παρα πολυ καλη ταινια!
Αν θες να δεις κατι που θα σε κρατησει με αριστοτεχνικο τροπο στην τσιτα σε ολη τη διαρκεια του και που εχει να πει και πραγματα, μην το χασεις!!!
Εριχνα ξανα μια ματια στο Ερτφλιξ... Εχει μπολικες εξαιρετικες ταινιες
κουφαλα τωρα που γυρισε την μπιφτεκα ο Νικολιτς το θυμηθηκες·
σκεφτωμαι να ξαναγυρίσω.. αξιζει ?
βρε ποιος Νικολιτς.... το πνευμα της Αεκ το γυρισεκουφαλα τωρα που γυρισε την μπιφτεκα ο Νικολιτς το θυμηθηκες
μπα γυρνα πισω στα γενοφασκια σου ξαναγινε γαβρος

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Και μόνο από αυτά που γράφεις αξίζει να το ψάξω.Ξέχασα να πω...
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η εικόνα ενός μέγιστου δημιουργού, παντρεύεται με τη μουσική ενός άλλου τιτανα και αυτό που παράγεται είναι πέρα για πέρα μαγικο.
Έγινε οταν ο Κιούμπρικ πάντρεψε την εικόνα του με τις νότες του Στραους.
Έγινε όταν ο Λιντς έβαλε στους τίτλους αρχής του τη φωνή του Μπάουι.
Και γίνεται τώρα που η Ντικουρνο χρησιμοποιει την ερμηνεία του Νίκου του Σπηλιά στο Mercy Seat.
Αποτέλεσμα; Καθαρός ηλεκτρισμός και μια από τις πιο αξιομνημόνευτες σεκάνς που έχω δει στη ζωή μου!
Βαθιά υπόκλιση
Δύσκολο το βρίσκω να σου αρέσει το καινούριο της...νεαρε Γκαλεν μας αναψες οχι γιατι σε εμπιστευομαι
αλλα γιατι η Τζουλια εχει κανει ενα ΤΙΤΑΝΕ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.