Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Σιγουρα το Leviathan!
...
Γιώργη το είδα, πάρα πολύ καλή, υψηλού επιπέδου,

ο Κόλια και η Λίλια σε τραβάνε μαζί τους στον κάτω κόσμο, σκηνοθεσία, κάμερα, πορτραίτα, εξαιρετικά.

αλλά, έχω έναν αστερίσκο, ο Λεβιάθαν σίγουρα υπάρχει, αλλά δεν εμφανίζεται τόσο κραυγαλέα...

βρήκα το σενάριο υπερβολικό, λίγο ή πολύ, και πάλι όμως εξαιρετική ταινία στο σύνολο της, αξίζει να τη δείτε όσοι δεν την έχετε δει ακόμα.

• Like
Reactions: Gal'en and superfly
εχεις δικιο..... ειμαστε με την ψυχη στο στομα, φλεβες θα σπασουμε με αυτον τον μαχαιροβγαλτη τον Γκαλεν
Στέλ(λ)ιο, ψυχολογικά θρίλερ βγάζει το ευρωπαικό σινεμά ή μοιράζει μόνο καφέδες σε κηδείες;
Αν ναι πρότεινε μου ένα.

• Haha
Reactions: Gal'en and superfly
ζητας μανιωδως ταινιες για την Ελλαδα

αυτο το ειδες στον υπνο σου
η μπερδευτηκες με κατι αλλο
και αντι να ενοχλεις το νημα που σε φιλοξενει
καλυτερα θα ηταν να προσφερεις κατι
..
Μην ταυτιζεις τον εαυτο σου με το νημα. Δεν ενοχλω το νημα, εσενα ενοχλω μονο.
Ζητας μανιωδως να γυρισουν ταινιες για την Ελλαδα, αυτοι που δεν γυριζουν. Μας εχεις φαει τα αυτια τοσα χρονια οτι ο Λανθιμος δεν κανει ταινιες για την Ελλαδα!
Και οσους γυριζουν ταινιες για την Ελλαδα, τους αγνοεις.
Οποτε, ασε αυτα που ξερεις... Περιμενουμε την κριτικη σου για τον Καποδιστρια!

Μας εχεις φαει τα αυτια τοσα χρονια οτι ο Λανθιμος δεν κανει ταινιες για την Ελλαδα!
παλι με προκαλεις με τον Λ
δεν θα απαντησω αυτη την φορα στις συνεχομενες διαστρευλωσεις προς το ατομο μου σεβομενος το νημα

.. Περιμενουμε την κριτικη σου για τον Καποδιστρια!
δεν καταφερα να μπω το πληθος ηταν τεραστιο γαλαζιες σημαιες παντου

PTA, ειχες τετοια @@ τοσα χρονια και τα εκρυβες??
Respect!!
Tην τελευταια σεκανς με τα αυτοκινητα θα τη χαιρονταν πολλοι, απο τον Λεονε μεχρι τον Χιτσκοκ. Υποδειγματικη!

1766870708507.png

Υ.γ. Mην το δει κανενας που φοβαται μην παρουν την εξουσια τιποτα επαναστατες, γιατι μπορει και να παθει κανενα αλλεργικο σοκ!

• Like
Reactions: superfly
PTA, ειχες τετοια @@ τοσα χρονια και τα εκρυβες??

Δεν νομίζω ότι του έλειπαν ποτέ ή ότι τα έκρυβε...
Αν κάτι δεν κάνει σαφές- κάποιες φορές- είναι οι προθέσεις του, και αυτό όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν έχει καθαρή ιδέα στο πως να μεταφέρει ένα βιβλίο στην οθόνη.
Γιατί τα σενάριά του βασίζονται σε βιβλία.
Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είχε και κανένα καλό σεναριογράφο μαζί του για να του δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Στη συγκεκριμμένη πάντως δεν ισχύει αυτό. Είναι εξαιρετική σε όλα της.
Και - ευτυχώς- μετά από καιρό αφήνει ελεύθερη τη βιρτουοζιτέ του προς δικιά μας τέρψη.
Και δεν είναι μόνο η-εξαιρετική- σεκάνς με τα αυτοκίνητα.
Για μένα το πραγματικό αριστούργημα εκεί μέσα είναι όλη η αλληλουχία στο σπίτι-κρυσφήγετο του Μπενίτσιο Ντελ Τόρο....

Last edited:
  • Like
Reactions: FINIX