Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Ειμαι φαν της γαλλιδας ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, ειχε γονεις γιατρους και διαβαζοντας τα ιατρικα βιβλια των γονιων της πολυ μικρη επηρεαστηκε κ το εβγαλε σε δημιουργικο στην τεχνη
ειδες μια ταινια και εγινες φαν επειδη ειχε γονεις γιατρους ( το ΤΙΤΑΝΕ πολυ καλο αλλα η συνεχεια ...... )
θα ευχαριστησω ομως τον κυριο Γιωργο Γκαλεν που μου ειπε οτι το αλφα δεν ειναι για μενα
δεν μπορω να εχω πληρη αποψη αλλα στο λιγο που ειδα βρηκα πολυ κουφιο εντυπωσιασμο ΜΕRRY CHRISTMAS

χειρουργος ηταν ο Πατερας της ?
,

ειδες μια ταινια και εγινες φαν επειδη ειχε γονεις γιατρους ( το ΤΙΤΑΝΕ πολυ καλο αλλα η συνεχεια ...... )
θα ευχαριστησω ομως τον κυριο Γιωργο Γκαλεν που μου ειπε οτι το αλφα δεν ειναι για μενα
δεν μπορω να εχω πληρη αποψη αλλα στο λιγο που ειδα βρηκα πολυ κουφιο εντυπωσιασμο ΜΕRRY CHRISTMAS

χειρουργος ηταν ο Πατερας της ?
,
Θα προσθεσω ομως οτι και το ΤΙΤΑΝΕ δε θεωρω οτι ηταν για σενα.
Ηταν πολυ θετικη εκπληξη που σου αρεσε.
Βεβαια με βαση και αυτα που γραφεις τωρα, απορω ΤΙ σου αρεσε τοτε.
Για ριξε μας μια επεξηγηση μπας και καταλαβουμε.
Γιατι τωρα ψαχνω να βρω τι εχει το Αλφα που δεν σου αρεσε και ΔΕΝ το ειχε το ΤΙΤΑΝΕ.

Θα προσθεσω ομως οτι και το ΤΙΤΑΝΕ δε θεωρω οτι ηταν για σενα.
Ηταν πολυ θετικη εκπληξη που σου αρεσε.
Βεβαια με βαση και αυτα που γραφεις τωρα, απορω ΤΙ σου αρεσε τοτε.
Για ριξε μας μια επεξηγηση μπας και καταλαβουμε.
Γιατι τωρα ψαχνω να βρω τι εχει το Αλφα που δεν σου αρεσε και ΔΕΝ το ειχε το ΤΙΤΑΝΕ.
το ΤΙΤΑΝΕ μ αρεσε γιατι ηταν ενοχλητικο παραξενο τρελλο ασυνηθιστο με υπεροχους χαρακτηρες και ασύλληπτο τελοσ
το ΑΛΦΑ δεν εχω αποψη γιατι το σταματησα λογω του κουφιου εντυπωσιασμου που σου ειπα.....βρε φιλε δεν με πηγε καλα τι να κανω

Στελακο, ενα πραγμα που με τρελαινει ειναι οταν κρινουμε με δυο μετρα και σταθμα. Εχεις βρει αυτο τον "κουφιο εντυπωσιασμο" και τον χρησιμοποιεις σε οποια ταινια θελεις να κραξεις (το ξεκινησες απο το Λανθιμο και το πηρες σκοινι κορδονι), αλλα στην πραγματικοτητα, κουφιο ειναι αυτο που λες... ως κριτικη.
Το Titane ξεκιναει (σχεδον) με μια τυπισσα να πηδιεται με ενα αμαξι! Τι πιο ευκολο απο το να ερθει καποιος και να το χαρακτηρισει αυτο κουφιο εντυπωσιασμο. Η το οτι καθαριζει τους παντες στο διαβα της... Αλλα αυτη τη βρηκες υπεροχο χαρακτηρα!
Απο την αλλη παλι, δε μπορω να φανταστω πολλους που να εχουν δει το Αλφα και να το βρισκουν λογικο και συνηθισμενο!
Πως λοιπον σε αυτο δεν σου αρεσαν τα ιδια πραγματα που σου αρεσαν στο αλλο? (τρελο και ασυνηθιστο)

Πεφτεις σε αντιφασεις! :p
Παρ'το αλλιως και αναφερσου σε πραγματα που δεν ειναι κοινα.
Δεν το λεω για να σου την πω. Σε εκτιμαω και το ξερεις!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψαχνω να βρω το λογο που σου αρεσε το ενα και οχι το αλλο.

διαστρεβλωνεις ολα τα λεγομενα μου με τον τροπο που εσυ θελεις ,,, τι να μου την πεις ....
ναι βρε φιλε η τυπισσα στο Τ μ αρεσε η αλλη μου ηταν αδιαφορη εε δεν θα τα βλεπουμε οπως θελεις εσυ 😛
το κουφιο εντυπωσιασμο δεν το εχω ξαναγραψει ποτε
η ταινια αλφα με το λιγο που ειδα δεν μου εκανε το κλικ να την συνεχισω ειχα αλλα πιο ενδιαφεροντα να κανω
το να πηδιεται μια γυναικα μεσα σε ενα αμαξι αλλοιως θα το γυριζε ο Τζαρμους και αλλοιως ο οικονομιδης
εσενα μπορει ν σ αρεσει του τζαρμουσ εμενα του οικονομιδη
αλλος θελει Μαζω αλλος Πανταζη ο φοινικας Γαυρο
η τζουλια θες να μας πεις οτι εκανε παρομοια ταινια και επρεπε να μου αρεσει ,,, ε μπορει να ηταν καλη λοιπον
και σου ειπα με δυο τρεις λεξεις γιατι το Τ. με ταρακουνησε
ταινιες σαν το Weapons δεν βλεπω αυτο ηταν απο τις καλυτερες τπου ειδα την φετινη χρονια

αγαπαμε ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ με ολα τα επακολουθα
προτιμαμε τον Αλητη απο τον σοβαρο κυριο

Last edited: