F5T v2 επιτέλους!!!!

Ώ ρε φίλε τι μας έκανες βραδιάτικα.... και δε λέει να στείλει και ο Justin το πακέτο...

ρε ο τύπος είναι ψυχοβγάλτης......Κάνει πολύ δουλειά με τα gb, αλλά αργεί με τις αποστολές.
Τι ψώνισες; Είσαι στη δεύτερη γύρα του φ5;

Τερας φαινεται οδυσσεα..........ευγε!
Και οι λευκες pcb πολυ μουρη.
Για πες τωρα.........ποσο καυτερα επαιξε ο Φ5 απο τον μικρο wire?
Τον ακουω και παιζει.............. ΠΟΛΥ καλα.........
Δεν πορω να φανταστω τι παιζει ο Φ5..............
Μηπως ειναι θεμα ηχειου? .......................γιατι εγω εχω παθει πλακα............(σχετικα με το ποσο κανει βεβαια).

Κοίτα, δεν έχω ακούσει πολλούς ενισχυτές/ηχεία, ελάχιστα θα έλεγα.

Πιτσιρίκος άκουγα από έναν luxman του πατέρα μου, με τα πρώτα ηχεία του ήταν καταπληκτικός. Μετά έβαλε κάτι άλλα(δεν θυμάμαι ποια) που δεν μου άρεσαν καθόλου.
Ο πρώτος δικός μου ενισχυτής εδώ στο Αμστερνταμ, ήταν ένας kenwood mazi me wharfedale ηχεία. Ο ήχος μου έμοιαζε πολύ με τον uxman και τα πρώτα ηχεία.
Μετά έβαλα τον wire και τρόμαξα με την διαφορά. Ηταν λες και ο ήχος απέκτισε εύρος και έγινε πιο καθαρός. Επίσης χάνοταν τα ηχεία από τον χώρο. Εννοώ δεν καταλάβαινα από που έρχοταν ο ήχος.
Με τον φ5 έχω αυτά που περιέγραψα, συν ότι ο ήχος είναι πιο έντονος. Τωρα δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω αυτό. Πιο "δυνατός";

Πάντως να σου πω την αλήθεια, δεν είναι τόσο η μουσική που με τραβάει, όσο το να κατασκευάζω, και αυτό ήταν το βασικό κριτήριο για να κρατήσω τον φ5. Ναι, δεν τον σχεδιασα, αλλά τον ξέρω απ' έξω και πέρα από τις πλακέτες ενίσχυσης τα υπολοιπα είναι δική μου υλοποίηση 100%.

Edit: Και ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Είναι τέρας ο άτιμος, πρέπει να ξεπέρασε τα 30 κιλά!

Για τον F5 ήμουν στην πρώτη γύρα... τότε είχε κάνει περίπου 4 μήνες...
Τώρα είμαι για τον F6... 3μήνες 20 μέρες και μετράμε...
Περισσότερο για τους μετασχηματιστές και τη ματσαρισμένη 8άδα IRF... αλλιώς...

Last edited:
Re: F5 on steroids!

Μιας και δεν υπήρχε ενδιαφέρον, του έκανα μερικές αλλαγές για να τον φέρω στα μέτρα μου και εν τέλει ευτυχώς δεν τον έδωσα γιατί τώρα είμαι πλήρως ευχαριστημένος ακουστικά αλλά και οπτικά.

Πλέον δεν είναι v2 αλλά κάτι λειγότερο, όμως πάνω από v1.
Εχω κρατήσει το κέρδος και την τροφοδοσία του ν2, αλλά έβγαλα ένα ζευγάρι φετ και ένα ζευγάρι διόδους.
Επίσης πλέον έχει ένα μτς και ένα psu.
Οπως θα δείτε η τάσεις έχουν "κάτσει" πολύ καλύτερα απ'ό,τι πριν, σχεδόν ακριβώς. Το dc offset είναι 1,5μV.

Ιδού:

2013-09-21 12.56.55.jpg2013-09-22 17.50.37.jpg2013-09-22 17.51.06.jpg