Canon RF 24mm f1.4 L Review: Not Done By an Influencer
The Canon RF 24mm f1.4 L lens is a fantastic lens that incorporates beautiful image quality and much more for a good price.

Από ότι βλέπω ξεκίνησε να υπάρχει στο idealo de και ότι θα είναι διαθέσιμος από 28 Μαϊου.![]()
Canon RF 75-300mm f/4-5.6 Announced - Budget Telephoto Zoom for the RF System | CineD
Canon RF 75-300mm f/4-5.6: New budget telephoto zoom brings versatile reach to EOS R cameras for both photo and video work.www.cined.com
Canon RF 75-300mm f/4-5.6 lens review
Christopher Frost
Συμφωνώ και εμένα με χάλασε ο φακός στο review που είδα με το θέμα εστίασης καθώς και το πολύ chromatic aberration. Από sharpness μου φάνηκε μια χαρά.Παρόλο που η Canon δεν είναι γενικά στις επιλογές μου θυμάμαι είχα ενθουσιαστεί με τους 15-30mm f/4.5-6.3 και τον 100-400mm f/5.6-8.0 σαν ενα πολύ οικονομικό σετ, ειδικά για native φακούς, για τοπία συγκεκριμένα αλλά και γενική χρήση εκτός χαμηλού φωτισμού. Οκ ο παραπάνω 75-300mm είναι πιο φωτεινός συνολικά υποθέτω και στα αντίστοιχα εστιακά μήκη ενώ αρχίζει από τα 75mm που για κάποιους ίσως είναι σημαντικό κριτήριο, ωστόσο χωρίς σταθεροποίηση, με χειρότερη εστίαση και κατ΄ εμέ κωμικό σύστημα εστίασης σε ποιον απευθύνεται ;
Ήδη ο 100-400mm είναι οικονομικός, μαζεμένος, ελαφρύς. Εκτός αν αυτό το 1 stop ουσιαστικά είναι τόσο χρήσιμο για κάποιον αλλά και πάλι με τέτοια εστίαση δε φαίνεται αρκετά χρήσιμο.
edit : βλέπω ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον και στα επίσημα καταστήματα ο 100-400mm έχει πέσει και ως τα 690, αρκετά παλιότερα βέβαια. Μεταχειρισμένος σε άριστη κατάσταση υπάρχει και στα 640. Πόσο πιο φθηνός να είναι ο 75-300mm που να αξίζει η αγορά του ;
Στα χρήματα τώρα που λες κοστίζει καινούριος Ελλάδα 329 ευρώ (τα μισά λεφτά και πιο κάτω από τα μισά λεφτά βασικά του 100-400).
Συμφωνώ και εμένα με χάλασε ο φακός στο review που είδα με το θέμα εστίασης καθώς και το πολύ chromatic aberration. Από sharpness μου φάνηκε μια χαρά.
Είχαν πλάκα και τα σχόλια από κάτω στο youtube βίντεο αυτό.
Στα χρήματα τώρα που λες κοστίζει καινούριος Ελλάδα 329 ευρώ (τα μισά λεφτά και πιο κάτω από τα μισά λεφτά βασικά του 100-400).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.