Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

Καλορύζικα, για δώρο στον εαυτό σου μια χαρά πακετάκια είναι και τα δύο.
Περιμένω την σύγκριση των Jetbeam BA20 (2xAA) με τον Fenix LD20 (2xAA) όταν τους έχεις και τους δύο και βρείς χρόνο.
Ο ΤΚ41 δυνατός φακός αλλά 8 ΑΑ είναι πολλές (για εμένα) και θα είναι βαρύς φακός.

Ηρθε σημερα ο ΒΑ20 απο Manafont. Μια χαρα φακος. Θα τον συγκρινω αναλυτικα με τον fenix LD20 συντομα.
Παντως εκ πρωτης οψεως η διαφορα στην ποιοτητα/κομψοτητα/σχεδιαση ειναι μαλλον εμφανης υπερ του Fenix.

DSC_7599.jpg

Εδω το πληρες σετ Fenix LD20 που θα εξετασω και θα πω εντυπωσεις για τα accessories.
Λειπει το κοκκινο φιλτρο που ακομα δεν εχει ερθει. Το clip ζωνης δεν ειναι στη φωτο αλλα το εχω.

fenix.jpg

Ναι, μια χαρα ειναι και οι δυο. Καποιος παντως αντιγραφει σιγουρα τον αλλον...
Μου κοστισε (ο ΒΑ20) $38 free shipping απο manafont. Ο Fenix LD20 E48 ολα μαζι. Μεγαλουτσικη διαφορα αλλα αξιζει? Θα δουμε.

http://www.manafont.com/advanced_se...&log=&osCsid=2f1b12c951cdc34056fcdf121370f179

Last edited:

Επιτέλους ήρθε, καλορύζικος και αυτός.

Με την ησυχία σου η σύγκριση.

Merci ξανα :)

Για την ακριβεια δεν αργησε καθολου. Ηρθε μεσα σε 9 μερες απο τοτε που τον ταχυδρομησαν! Απλα εγω εκανα την παραγγελια μεσα στην πρωτοχρονια τους..

Ναι, μια χαρα ειναι και οι δυο. Καποιος παντως αντιγραφει σιγουρα τον αλλον...
Μου κοστισε (ο ΒΑ20) $38 free shipping απο manafont. Ο Fenix LD20 E48 ολα μαζι. Μεγαλουτσικη διαφορα αλλα αξιζει? Θα δουμε.

http://www.manafont.com/advanced_se...&log=&osCsid=2f1b12c951cdc34056fcdf121370f179

Αντε κανε κανα συγκριτικο δεσμης, αποστασης και χρωματος ειμαι περιεργος :D

Κι' εγώ μια χαρά τον βρίσκω, να τον χαίρεσαι !!! Όντως το συγκριτικό θα δείξει και το περιμένουμε.
Παρεπιπτόντως και εκτός θέματος, παράγγειλα τον Skyray 3*xml T6 4000 με δύο 18650 και φορτιστή, με τιμή 55 ευρώ !!! Λογικά πρέπει να τον λάβω σε κάνα μήνα όπου θα ακολουθήσει και παρουσίαση.

Απάντηση: Φακοί FENIX

Πω πω..."καηκα"!!
Λοιπον καταληγω να αγορασω αρχικα τους E05 και LD20 ή τον νεο LD22....
Η διαφορα του R4 και R5 led για τις δυο διαφορετικες εκδοσεις του E05 , ποια ειναι?Στην θερμοκρασια του χρωματος?
Και η πιο σημαντικη ερωτηση..απο που αγοραζω??
Στο nkon που ειδα να αναφερεται πιο πριν δεν υπαρχει ο E05...και γενικα δεν εχω βρει πουθενα τον LD22....

Απάντηση: Φακοί FENIX

απ'οτι βλεπω 60$ και 20$ αντιστοιχα...
η ημιμαθεια ειναι κακο πραγμα:smash:
ο νεος E05 εχει XP-E led(R2 ειδα να αναφερεται σε καποιο σαιτ) και ο "παλιος" XP-G R4...ποιον προτιμαω?
Επισης,ο LD22 δεν υπαρχει στο 2παραπανω σαιτ...Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα?

Σιγα σιγα θα παρουσιαζω τις διαφορες του Jetbeam BA20 με τον Φενιξ LD20.

Αρχιζω με το πιο σημαντικο (και ισως μοναδικο) θετικο στοιχειο του ΒΑ20 σε σχεση με τον Φενιξ. (Παντα κατα την αποψη μου). Το momentary ON function.
Δεν μπορω να κρυψω το γεγονος οτι οποτε παω να διαλεξω φακο, παιρνω τον ΒΑ20 λογω αυτου του χαρακτηριστικου. Πατας το κουμπακι και αναβει πριν κανει το κλικ.
Μεγαλη δουλεια και βολικοτατο τελικα το momentary on. Ευτυχως που στον LD 22 προβλεψαν και το εβαλαν. Παντως η ποιοτητα και αισθηση του μπουτον ειναι σαφως καλυτερη στον Φενιξ. Πιο στιβαρη κατασκευη. Το νιωθεις.

DSC_7660k.jpg

Μπορω να φτιαξω σχεδον οτιδηποτε...απλα χρειαζομαι τη διαμετρο της πλακετας που ειναι ο διακοπτης και μια φωτο του εσωτερικου διακοπτη για καλο και για κακο.
Ανταλλακτικη διακοπτες fenix πωλουνται ετσι και αλλιως οποτε βαζει κανεις το σωστο διακοπτακι

Αυτο ειναι καλο να το ξερουμε. Οι εναλλακτικες ειναι παντα χρησιμες. Και να ξερουμε πως/που να τις βρουμε ακομα χρησιμοτερο.
Βεβαια ακομα καλυτερο να παιρνεις κατι ετοιμο, οπως το θες και που να μη χρειαζεται αλλαγες. Εχθρος του καλου...το καλυτερο!