Aυτό είδα εγώ και τρόμαξα. "Είναι ήδη εδώ" και το link να έχει κατάληξη Kamlan 28mm f/1.4, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο kickstarter.

Αξίζουν Κώστα για αγορά, ας πούμε ο 35 f1.8 βγαίνει 90 ευρώ περίπου από amazon Αμερικής όλα πληρωμένα.
Ο 25αρης f1.8 έρχεται με 65 ευρώ στην πόρτα σου από το Βέλγιο.
https://m.ebay.co.uk/itm/BW-7artisa...538432?hash=item5d7deb6940:g:KVMAAOSwmudaQv4q
Tην προσληψη φωτος λογικο ειναι μιας και το οπτικο στοιχειο ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να εστιαζει το ειστερχομενο φως πιο αποδοτικα αλλα για την οξυτητα θα μου επιτρεψεις να εχω σοβαρες αμφιβολιες....
Καλά κάνει και σοβαρεύει το πράγμα, χρειαζονται και οι Τούρμπο φακοί σε φωτεινότητα - ποιότητα για να ανεβαίνει σε prestige ένα σύστημα, το κόστος δεν είναι πρόβλημα γιαυτους που τους θέλουν για τη δουλειά τους. Για εμένα το πρόβλημα είναι οτι ανεβαίνει το βάρος επικυνδυνα, γεμάτα 800plus γρ. ο 8-16/2.8 και 2.25 κιλά ο 200/2 χωρίς το TC. Μπήκαμε στα χωράφια του FF και με τα δυο πόδια.
Έχω τον 150/2 στα 4/3 που είναι 1600γρ. με το κολλαρο τριποδιου και ξέρω πολύ καλά οτι δεν είναι φακός για πολύωρη χρήση στο χερι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.