φτωχεια καταραμενη
οχι ρε γαμωτο και με ενδιεφερε.λες να μην γινεται με τιποτα να κλεισει το στομιο η να ανοιξει αναλογα το φακο?εντωμεταξυ οι προσπαθειες να κανω φανρακι με κυυτακια απο φιλμ απετυχαν....
Λοιπόν μιας και τον θες για ορειβασία θα σου πρότεινα φακό κεφαλής για ελεύθερα χέρια.Καλώς ήρθες και στην παρέα μας :ernaehrung004:Λοιπόν αυτό που θέλω είναι αρχικά ένα φακό για ορειβασία γιατί πηγαίνω συχνά. Θέλω όμως να είναι μικρός σε μέγεθος γενικά, διότι το Μάιο μπαίνω στρατό :violent-smiley-030: και θέλω να τον χρησιμοποιήσω και εκεί. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολες εποχές και σε τόσο σύντομο διάστημα να πάρω δύο φακούς λίγο δύσκολο το βλέπω. Τα λεφτά που θα διαθέσω είναι 70-100 ευρώ. Ίσως να έδινα και κάτι παραπάνω για κάτι εξαιρετικό (δηλαδή να είναι και καλό και να μου αρέσει κι εμένα).
Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι μέγεθος max παλάμης και καλή απόδοση η δέσμη του με διάφορες σκάλες (min 3 διαβαθμίσεις, χωρίς να με απασχολεί να έχει strobe ή SOS λειτουργία). Δε με ενοχλεί η αυτονομία με αυτονόητη όμως την αντοχή του για καμιά ώρα σε max output. Όχι 10 λεπτά και τέλος.
Από αυτούς που έχω δει σας παραθέτω μιά ενδεικτική λίστα με τις επιλογές μου (κάτι απ' αυτά λέω να πάρω) και συνεχώς μεγαλώνει (επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι μου)
mechang αν καταληξεις στον zebra κοιταξε το εν λογω thread γιατι καλοι χρυσοι κ αγιοι αλλα εχουν εαν drawback που η θα το αγαπησεις η θα το μισησεις....
Τελικά να τον αγοράσω από το site της εταιρείας ή από http://www.hkequipment.net ή από κάπου αλλού; Έχει χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο e-shops κανείς άλλος;
Όπα. Drawback? Τι μου διαφεύγει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.