Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
.................................σε συνέχεια του ποστ .... ενημερώνω πως τώρα ο φακός δεν επηρεάζει το ζύγισμα της μηχανής !!
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον φακό 130 η 150mm με f2.8 φθηνό όμως ; Κάτι σαν αυτόν πχ , που να βγάζει κάπως αξιοπρεπείς φωτογραφίες ;
Χθες αναβάθμισα την Ε-Μ1 μου (firmware 1.4) και σήμερα τέσταρα σε ταχύτητα εστίασης τους 12-60, 14-35, 50-200 SWD. To τελικό αποτέλεσμα με άφησε άναυδο, έχουν σχεδόν την ίδια απόκριση με την Ε-3(!). Οπότε, βρείτε τους και τσιμπήστε τους τώρα πριν τσιμπήσουν οι τιμές τους! Όσοι έχετε Μ1 φυσικά!
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για 40-150 f2.8 για το πότε θα είναι διαθέσιμος / τιμή?
Ευχαριστώ.
2015??? Για Καλοκαίρι 2014 διάβαζα σε άρθρα και μάζευα λεφτά... Κρίμα.
Νίκο προσωπικά τον εχω τεστάρει και ειναι μια χαρά για κιτ φακός αλλα δεν πιάνει σε αποδοςη συνολικά τον 12-32 ειδικά στο ευρυγωνιο, βέβαια μπορεί με αλλες κόπιες να δούμε αλλο αποτέλεσμα,Aν το επιθυμείτε, μπορώ από την πλευρά μου να καταθέσω δείγματα με τον pancake 14-42 EZ της Olympus (τραβηγμένα με Pen E-P3)
Νίκο προσωπικά τον εχω τεστάρει και ειναι μια χαρά για κιτ φακός αλλα δεν πιάνει σε αποδοςη συνολικά τον 12-32 ειδικά στο ευρυγωνιο, βέβαια μπορεί με αλλες κόπιες να δούμε αλλο αποτέλεσμα, Εςυ που τον εχεις λίγο καιρό πως τον βλεπεις σε σύγκριση με τον κλασσικό 14-42 R ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.