Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Είπα σήμερα να εκμεταλλευτώ (δικαιολογία στον εαυτό μου) την πτώση της λίρας και παρήγγειλα τον Panasonic 25mm F/1.7. Ελπίζω να είναι καλός στην ποιότητα της εικόνας που θα μου δώσει :ears:
P6230199 by stergioszx, on Flickr
P6230122 by stergioszx, on FlickrΕιναι αστερι ο φακός οπως και ο μικρός αδερφός του ο 12-32, γιαυτο και εγώ τον κράτησα και θυσίασα τον αδιαβροχο 14-150 που ομως ειναι πολυεργαλείο. Το καλο είναι ότι βλεπουμε ότι ο φακός παροτι Panasonic αποδιδει πολυ καλα και σε σωμα OLYMPUS και έδωσε πολυ ωραια χρώματα ακόμη και σε υψηλά ISO και αρκετη λεπτομερεια. Βεβαια δεν μπορει να συνδιάσει τις 2 σταθεροποιησεις αλλα αυτο σε εσενα δεν έδειξε να επηρεαζει το αποτελεσμα, τον δούλεψες με την σταθεροποιηση της μηχανης ή αυτη του φακού (που θελει αλλαγή στα μενου στις default ρυθμισεις)?.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.