Φακοι Led με μπαταριες ΑΑ. Νεα μοντελα, προτασεις, σχολια, κλπ.

26 πήρα τον fenix E12 εδώ Γερμανία, πολύ καλό φακουδακι απο ποιότητα άψογο το μόνο μείον για εμένα που δεν εχει κλιπ, και εχει το λουράκι , σε απόλυτο σκοτάδι ακόμα και στην μικρη σκάλα φέγγει καλά,εχει τρια mode και ξεκινάει πάντα απο το μικρό για εμένα αυτό ειναι σημαντικό. πατώντας το κουμπί ξεκινάει με τη μικρη και μετά με ελαφριά πατήματα ανεβάζει ,εγώ ξεβιδωνω λίγο την κεφαλή για να το σβησω, και όχι απο το κουμπί.

Μικρο και καλο φακουδακι. Μπορεις επισης να αλλαζεις σκαλες αμα στριβεις γρηγορα την κεφαλη.

Εχε υπ'οψη οτι αν σβηνεις συνεχεις τον φακο στριβωντας την κεφαλη, ισως χασει την αδιαβροχοτητα του διοτι φθειρεται το λαστιχακι.
Οι απωλειες της μπαταριας αν σβηνεις τον φακο απο το κουμπι ειναι αμελητεες.

Ειλικρινά δε το ήξερα, μόλις το δοκίμασα το γρήγορο στρίψιμο για να αλλάζει mode, πολύ καλό και δυνατό φακουδακι, ευχαριστώ χιωτης.

Ενδιαφέρομαι για έναν φακό με μια ΑΑ μπαταρία. (μικρός δηλαδή)
Να έχει στάνταρ κλιπ.
Να μην είναι ζουμ.
Να έχει 3 modes. (αν έχει και strobe θα εκτιμηθεί)
Να είναι φθηνός, καλύτερα να πάρω άλλον αν τον χάσω παρά να τον κλαίω.
Να έχει κουμπί (όπου να είναι) και όχι στριφτός.

Δώστε μου τις προτάσεις σας.

Nατος ο bugdet φακος που ζητας, 1χΑΑ, φτηνος, με στανταρντ κλιπ, 3 modes, κουμπι reverse clicky, με XP-G led και strobe!
http://www.fasttech.com/products/0/10007709/1669501-mtm02-1-cree-xp-g-r5-3-mode-200lm-neutral-white

1669501-5.jpg

Μια αλλη προταση (χωρις φυσικα να θελω να υποτιμησω την προταση του Χιωτη) ειναι ο Romisen RC-G2 CREE Q5 με 1ΧΑΑ νομιζω ομως με 1 mode.. http://www.banggood.com/Romisen-RC-G2-CREE-Q5-LED-Flashlight-Silver(1xAA)-p-72050.html
Με κουπονι BGLFC ερχεται στα 7,62ευρω.
Απλα διαβαζα καλα σχολια και καποια στιγμη θα τον παρω!

Last edited:
Κανενα προβλημα! :)
Εβαλα τον συγκεκριμενο 1xAA, επειδη τετοιος φακος με standard κλιπακι που ζητουσε ο jpil, ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει.

Χρηστο καλο φαινεται το μικρο solarstorm και ιδιαιτερα οικονομικο. Oταν με το καλο το παραλαβεις γραψε δυο λογια για την ποιοτητα κατασκευης.

Κωστα, προτεινα το συγκεκριμενο φακουδακι επειδη ο jpil ηθελε, μεταξυ αλλων, κλιπ τσεπης και 3 modes.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Δυστυχώς όμως με φρεσκοφορτισμένες eneloop που δοκίμασα δεν ανάβει. Κρίμα, άντε τώρα να μπλέξεις με επιστροφές. Πάντως το banggood είναι μακράν το πιο γρήγορο κινεζομάγαζο. Προσωπικά με έχει ετντυπωσιάσει.

Για καθαρισε τις επαφες του φακου η/και σφιξε καλα τον φακο η/και τραβα λιγο το ελατηριο (αν εχει ελατηριο) μηπως δεν κανει καλη επαφη η μπαταρια.

Τώρα που έβγαλα το pill και το συνέδεσα με τα κροκοδειλακια απευθείας στην μπαταρία, άναψε. Άρα όντως κάπου δε κάνει επαφή , μαλλον το pill δεν πατάει καλά ή φταίει η ανοδίωση. Θα το λύσω (μ´αρέσει να βάζω χέρι σε όλους τους φακούς μου, αυτός θα αποτελούσε εξαίρεση; ) και θα επιστρέψω με φωτογραφίες.

Δυστυχώς ο ασθενής δε δείχνει σημάδια βελτίωσης. Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί του και θα ζητήσω λύση μέσω paypal. Ελπίζω να μου στείλουν άλλον μιας και το φακουδάκι φαινόταν πολύ συμπαθητικό.

Οι eneloop φταίνε, δοκίμασα μια και μου κάνει τα ίδια κόλπα με τα δικά σου, βάλε του μια απλή αλκαλική να δεις.

O-ring είχε μέσα το κουτί;

Αν δεν παιρνει επαναφορτιζόμενες δεν μου είναι και πολύ χρήσιμο, αν θες το πιτεύεις αλλά δεν έχω καμία απλή στο σπίτι. Αλλά και πάλι όταν χρησιμοποίησα τα κροκοδειλάκια, μια χαρά άναβε με την eneloop. O-ring απ´οτι λένε και αλλοι στο budgetlightforum δεν έχει στη συσκευασία.