Πραγματικά όμορφος, έψαξα στο ebay και φυσικά δεν τον βρήκα
Μόλις χτύπησα τον Olight i3S σε μπλε χρωματάκι και ευχαριστώ τον φίλο jpil που μας έδωσε το κουπονάκι στην ενότητα με τις προσφορές απο το Gearbest κόστισε μόνο 18.98 usd with tracking number μια χαρά δηλαδή.
Έχω πάρει και τον Thrunite Ti3 που έχει πολύ καλή φωτεινότητα στα specs λέει ότι βγάζει 130 lumen, δεν νομίζω βέβαια ότι αληθεύει αυτό με μία ΑΑΑ αλλά είναι φωτεινός. Υπάρχει άραγε κανένα ισάξιο φακουδάκι σε φωτεινότητα; Θα ήθελα βέβαια παραπάνω lumen αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται με τέτοια μπαταρία και μου αρέσει πολύ αυτό το μέγεθος για κλειδιά.
Τον παρήγγειλα στις 17/9 , έγινε shipping στις 24/9 και ακόμα τον περιμένω...
Δεν άντεξα το παράγγειλα κι εγώ γιατί έχει αυτό που έψαχνα πάντα σε φακό ΑΑΑ και δεν έβρισκα το κλικ μπουτόν
σε σκοτεινο δωματιο που τους δοκιμασα φαινοταν ο thrunite πιο φωτεινος...
παντως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και οι δυο εχου φοβερο φως για τοσο μικρα φακουδακια.
αληθεια το flood που εχει το κανει το led η το γυαλακι μπροστα???
ο LD02 παντως ειναι ενα φακουδακι που θες να τον εχεις συνεχεια πανω σου!!!!!!!!!!!
Πιστεύω οτι φακός αλουμινίου επάνω στα κλειδιά είναι λάθος(κατά την γνώμη μου) είχα αρκετούς στο παρελθόν(εκτος κι'αν δεν σου φαίνεται άσχημο όταν πετάει το χρώμα)
και οταν τα 80 lumens ειναι λιγα,πας εδώ.
http://www.banggood.com/DQG-Cree-XP-G2-R51A-5C-Stainless-Steel-AAA-Mini-LED-Flashlight-p-923740.html
τον δουλεύω αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι σαν καινούργιος.
(όλοι οι αλουμινίου έχουν μπει στο συρτάρι,γιατί δεν είναι για πολλά πολλά)
Τον παρήγγειλα στις 17/9 , έγινε shipping στις 24/9 και ακόμα τον περιμένω...
Μεγαλοσυλλέκτης .... .? μπααα... μάλλον μικροσυλλέκτης θα έλεγα! Από μικρούς καλά πάω, στους μεγαλύτερους έχω πατήσει φρένο... Γιατί τώρα έχουν άλλα προτεραιότητα αφού μπήκαν άλλοι στόχοι, ανανέωση hi-fi και home cinema... Και εκεί το οικονομικά αγριεύουν επικίνδυνα...
Αλλά για έναν LD02 δεν θα έλεγα όχι ... (ρε που έχω μπλέξει...) ο
Edit ! Ώπα! Ποιος είναι ο LD02 ? Μήπως εννοείς τον LD09 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.