Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Πραγματικά όμορφος, έψαξα στο ebay και φυσικά δεν τον βρήκα

και η countycom δεν πουλα εjω απο την Αμερικη.
Δοκιμασε σε ενα μεταπωλητη... endtimesreport μου φαινετια οτι ειναι..

εντωμεταξυ τους φακους τους φτιαχνει η olight

Μόλις χτύπησα τον Olight i3S σε μπλε χρωματάκι και ευχαριστώ τον φίλο jpil που μας έδωσε το κουπονάκι στην ενότητα με τις προσφορές απο το Gearbest κόστισε μόνο 18.98 usd with tracking number μια χαρά δηλαδή.
Έχω πάρει και τον Thrunite Ti3 που έχει πολύ καλή φωτεινότητα στα specs λέει ότι βγάζει 130 lumen, δεν νομίζω βέβαια ότι αληθεύει αυτό με μία ΑΑΑ αλλά είναι φωτεινός. Υπάρχει άραγε κανένα ισάξιο φακουδάκι σε φωτεινότητα; Θα ήθελα βέβαια παραπάνω lumen αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται με τέτοια μπαταρία και μου αρέσει πολύ αυτό το μέγεθος για κλειδιά.

Τον παρήγγειλα στις 17/9 , έγινε shipping στις 24/9 και ακόμα τον περιμένω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Πιστεύω ότι η καθυστέρηση οφείλεται περισσότερο στα ΕΛΤΑ που έχουν ξεχαρβαλωθεί παρά στους Κινέζους. Εγώπεριμενα καμμια δεκαριά δεματάκια από Ebay τα οποία είχαν καθυστερήσει πολύ. Μου έρχεται προχθές μια ειδοποίηση για να παραλάβω τρία συστημένα και πάω ταχυδρομείο χθες και μου λέει η κοπελιά έχετε και αλλα δέματα που έχετε καθυστερήσει να παραλάβετε. Είναι εδώ απο 12-10 και της λέω μα δεν έλαβα ειδοποίηση και μου λεει η πρώτη ειδοποίηση στέλνεται απο τα κεντρικά και αν καθυστερήσεται να παραλάβετε σας στέλνουμε εμείς μια αλλη γραμμένη με κόκκινο στυλό. Δεν λειτουργεί τίποτε πια.

σημερα επιτελους παρελαβα τον fenix LD02!!!
εντυπωσιακο φακουδακι,ειδικα το κουμπακι πισω ειναι τρελα!!!

εχει πολυ καλο flood(καλα το λεω???)ανοιχτη δεσμη-για κοντα.

ο thrunite Ti(ΑΑΑ) που εχω επισης εχει πιο συγκεντρωτικη δεσμη(πιο καλο throw???).μαλλον καλυτερος για μακρια..

εχοντας στην κατοχη μου και τους δυο,θεωρω πως ειμαι καλυμμενως πληρως απο φακο ΑΑΑ!!!

βεβαια δεν φευγει και απο το μυαλο μου αυτος που μαλλον ειναι ο πιο δυνατος ΑΑΑ!!!

http://www.thrunite.com/thrunite-ti3/

Kαλοριζικο το καλυτερο, το πιο αξιοπιστο, και πλεον, το πιο λειτουργικο 1χΑΑΑ φακουδακι που κυκλοφορει. Το κουμπι στην ουρα ειναι οντως ολα τα λεφτα!

Βαλε καμμια φωτο να το χαρουμε!

ευχαριστω!!

οριστε και οι φωτο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

sorry για τις φωτο αλλα δεν ειναι και οι καλυτερες...

να επισημανω οτι στην φωτο που ειναι αναμενοι και οι δυο,στο πανω μερος ειναι ο fenix και κατω ο thrunite.να πω την αληθεια οτι του Τι ειναι καλυτερη η δεσμη,τι λετε???φενεται πιο δυνατος..

απο λειτουργικοτητα ειναι μακραν κορυφη ο LD02!!!τον περιμενα λιγο πιο δυνατο ομως,παντα με μετρο συγκρισης που εχω με τον thrunite(90 lumens)..

θελω να τσεκαρω και με μια αλλη μπαταρια ακομα για να βγαλω πιο καλα συμπερασματα.τωρα εχω βαλει αυτη που ειχε η συσκευασια...

Aρχοντας!!
Η δεσμες ετσι πρεπει να ειναι. Ο Fenix εχει αλλο led και ειναι flood φακος, ενω ο thrunite εχει led ΧP-G2 που η δεσμη του ειναι πιο μαζεμενη.
Δεν κρινεται αν ενας φακος ειναι πιο δυνατος απο την δεσμη. O Fenix εχει περισσοτερα λουμενς και ειναι φωτεινοτερος. Μην σε απατα η δεσμη στον τοιχο.

σε σκοτεινο δωματιο που τους δοκιμασα φαινοταν ο thrunite πιο φωτεινος...
παντως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και οι δυο εχου φοβερο φως για τοσο μικρα φακουδακια.

αληθεια το flood που εχει το κανει το led η το γυαλακι μπροστα???

ο LD02 παντως ειναι ενα φακουδακι που θες να τον εχεις συνεχεια πανω σου!!!!!!!!!!!

Πιστεύω οτι φακός αλουμινίου επάνω στα κλειδιά είναι λάθος(κατά την γνώμη μου) είχα αρκετούς στο παρελθόν(εκτος κι'αν δεν σου φαίνεται άσχημο όταν πετάει το χρώμα)
και οταν τα 80 lumens ειναι λιγα,πας εδώ.
http://www.banggood.com/DQG-Cree-XP-G2-R51A-5C-Stainless-Steel-AAA-Mini-LED-Flashlight-p-923740.html
τον δουλεύω αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι σαν καινούργιος.
(όλοι οι αλουμινίου έχουν μπει στο συρτάρι,γιατί δεν είναι για πολλά πολλά)

Last edited:

σε σκοτεινο δωματιο που τους δοκιμασα φαινοταν ο thrunite πιο φωτεινος...
παντως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και οι δυο εχου φοβερο φως για τοσο μικρα φακουδακια.

αληθεια το flood που εχει το κανει το led η το γυαλακι μπροστα???

ο LD02 παντως ειναι ενα φακουδακι που θες να τον εχεις συνεχεια πανω σου!!!!!!!!!!!

Κυριο ρολο για το flood/throw ενος φακου παιζει η κατασκευη της επιφανειας του κατοπτρου, το βαθος του, το υλικο του, το τζαμι μπροστα και μετα το led.
Με λιγα λογια το led παιζει δευτερευοντα ρολο σε ενα φακο αναφορικα με το throw/flood. Toν κυριο ρολο αναλαμβανει το βαθος του κατοπτρου υποβοηθουμενο απο τα παραπανω.

Πιστεύω οτι φακός αλουμινίου επάνω στα κλειδιά είναι λάθος(κατά την γνώμη μου) είχα αρκετούς στο παρελθόν(εκτος κι'αν δεν σου φαίνεται άσχημο όταν πετάει το χρώμα)
και οταν τα 80 lumens ειναι λιγα,πας εδώ.
http://www.banggood.com/DQG-Cree-XP-G2-R51A-5C-Stainless-Steel-AAA-Mini-LED-Flashlight-p-923740.html
τον δουλεύω αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι σαν καινούργιος.
(όλοι οι αλουμινίου έχουν μπει στο συρτάρι,γιατί δεν είναι για πολλά πολλά)

Έχω 3-4 αλουμινίου σε μπρελόκ κλειδιών (Olight, Ultrafire, Trustfire, DQG) και μερικοί θα κλείσουν 2 χρόνια σε λίγο.... Ο ένας δε τα έχει δει όλα στα κλειδιά της μοτοςυκλέτας με την οποία κινούμαι καΘε μέρα. Πρόβλημα μηδέν μέχρι τώρα.... Και αν αποκτήσουν με τον χρόνο και την πατίνα του παλιού , no problem.... μια χαρά :smile:

εντάξει εγώ τον φακό στα κλειδιά τον δουλεύω κάθε μέρα,αλλάζω μπαταριά ανά 2-3 μέρες περίπου και μιλάμε για βιομηχανία απο -40 στους +40,, χτυπήματα,νερά κτλ.
είχα fenix-thrunite και άλλους που όχι ότι χαλάσανε άπλα φεύγει το χρώμα με τον καιρό,και όταν είσαι εκτός δουλειάς φαίνεται άσχημα.
και το φως περισσότερο από τα τα φακουδακια που γράφουν 60-80 lumens.
εάν κάνεις δουλειά γραφείου εντάξει δεν έχεις πρόβλημα και με τα αλουμινίου.
Με 15.5 ευρώ σκέφτομαι να πάρω ακόμη έναν σε 4A Netural White να έχω ..

Παρέλαβα την Δευτέρα τον Olight I3S, σε μπλε χρώμα. Ωραίος είναι... αν και δεν ξεφεύγει από τον γενικό σχεδιασμό των μικρών Olight. Θα τον συγκρίνω προσεχώς με τα άλλα μπρελοφακουδάκια που έχω και θα επανέλθω...
Και επιτέλους μου ήρθε την ίδια μέρα και ο επισκευασμένος Fenix HL10. Μια χαρά...

Εχεις αρχισει να γινεσαι σιγα σιγα μεγαλοσυλλεκτης φακων, μου φαινεται :)

Nα βρουμε κανενα μαγαζακι να αγορασουμε τον Fenix LD02. Δεν πρεπει να λειπει απο τη συλλογη μας το καλυτερο 1χΑΑΑ φακουδακι!!

Μεγαλοσυλλέκτης .... .? μπααα... μάλλον μικροσυλλέκτης θα έλεγα! Από μικρούς καλά πάω, στους μεγαλύτερους έχω πατήσει φρένο... Γιατί τώρα έχουν άλλα προτεραιότητα αφού μπήκαν άλλοι στόχοι, ανανέωση hi-fi και home cinema... Και εκεί το οικονομικά αγριεύουν επικίνδυνα...

Αλλά για έναν LD02 δεν θα έλεγα όχι ... (ρε που έχω μπλέξει...) ο˜†

Edit ! Ώπα! Ποιος είναι ο LD02 ? Μήπως εννοείς τον LD09 ?

Last edited:
χεχε, δεν κανω λαθη Χαρη, αμα προκειται για καλα φακουδακια..

Εννοω τον μικρο Fenix LD02 με 1χΑΑΑ και το κουμπι στην ουρα.

Eδω με τα μεγαλυτερα αδερφακια του, τον LD12 και τον LD09 που λες εσυ.

pOBrVuE.jpg

Απάντηση: Re: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Μεγαλοσυλλέκτης .... .? μπααα... μάλλον μικροσυλλέκτης θα έλεγα! Από μικρούς καλά πάω, στους μεγαλύτερους έχω πατήσει φρένο... Γιατί τώρα έχουν άλλα προτεραιότητα αφού μπήκαν άλλοι στόχοι, ανανέωση hi-fi και home cinema... Και εκεί το οικονομικά αγριεύουν επικίνδυνα...

Αλλά για έναν LD02 δεν θα έλεγα όχι ... (ρε που έχω μπλέξει...) ο˜†

Edit ! Ώπα! Ποιος είναι ο LD02 ? Μήπως εννοείς τον LD09 ?

ωχ,μια απο τα ιδια για tv,home cinema κτλ...το εχω ξαναγραψει νομιζω...αυτο το AV club μας εχει καταστρεψει...!!!χαχαχαχα