Βράδιασε... περιμένουμε νέα...
λοιπόν, θα σας πω για αυτόν που ενδιαφέρεστε, itp A3 eos R5 blue.
Είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των κλασσικών itp, η απόδοσή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη με της πρώτης έκδοσης, δε θυμάμαι διαφορά, δε τους έχω ωστόσο και δίπλα δίπλα για να δω να συγκρίνω, καθότι τον ένα τον maratac τον πούλησα και τον άλλο τον έδωσα σε ένα φίλο. Ωστόσο, θεωρητικά και μόνο πρέπει να είναι 25% πιο φωτεινός.
Επίσης, να ξέρετε, ο ΙΤΡ σε κλειδιά με αρκετή χρήση θα φθαρεί η ανοδείωση και θα φαίνεται το αλουμίνιο, ωστόσο σα κατασκευή είναι μια χαρά γερή!
Φωτογραφίες αύριο, έχω τη φωτογραφική στο αμάξι και μετά από μια πολύ κουραστική μέρα δε τη παλεύω να πάω να τη φέρω! :BDGBDGB53:
Δεν έχω για να συγκρίνω τον preon, έχω mini AA, ωστόσο, να ξέρετε νομίζω πως έχουν παρόμοια ποιότητα κατασκευής με τους ΙΤΡ ,να μη σας πω ότι τους παράγει και το ίδιο εργοστάσιο, απλά έχουν τα hidden modes και αυτό από μόνο του(+το όνομα) τους κάνει πιο ανταγωνιστικούς.
Προσωπικά στα κλειδιά σπιτιού έχω mini cr123 ti και στου αμαξιού θα μπει ο itp A3 R5,που θα τρώει και πιο ελαφριά χρήση, ο mini123 τρώει πολλές γρατζουνιές χτυπήματα!