Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Re: Απάντηση: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Χτύπησα έναν 703 χτες μαζί με κάτι AAA λιθίου. Να δω πως θα μου φανούν οι 8 πόντοι μαζί με κλειδιά....
Τελικά πως σου φάνηκε;

Γιατί δεν πήγες στον κατα 1 cm μικρότερο 701;

(Σορρυ αν δεν διάβασα κατι που απαντα στα παραπάνω...)

Παραγγειλα και εγω 2 trust και βλεπουμε.
Αν μου αρεσουν και δεν μου περασει με τους μικρους ,θα παω προς κανα θηριο.
Διαβαζω διαβαζω τοσους μηνες...
Αντε μας αρρωστησατε παλι και με τι , με φακους :flipout:

εχεις ξαναγοράσει φακό λέντ της προκοπής;
Αν όχι, μόλις κόλλησες μια αρρώστια!!
Αν ναι, θα το ήξερες ήδη!:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Μην φοβάσαι πάντως υπάρχει θεραπεία...2 χρόνια κλεισμένος σε σπηλιά μόνο με κεριά...:SFGSFGS5::SFGSFGS5:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Για την φωτεινότητα μιλάω, ποιος από τους δύο είναι φωτεινότερος και έτσι και καλύτερος;

Οι διαστάσεις τους παρόμοιες δεν είναι; :chinscratch:
Μην το θέτετε έτσι δεν ισχύει.Φωτεινότερος στα ίδια κυβικά δεν σημαίνει καλύτερος..

Α ποιοτητα κατασκευης
Β μεγαλυτερη φωτεινοτητα = μικροτερη διαρκεια μπαταριων
Γ το σωστο φως για την σωστη χρηση..αναψε φακο 900 λουμενσ στο σινεμα και θα δεις αστρακια (και απο τις φαπες). ακομα και τα 10 λουμενς ειναι πολλα

Υπαρχει μια αρχη που πλεει οτι στους φακους μπορεις να εχεις το βελτιστο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ απο τα: μεγεθοσ-φωτεινοτητα-διαρκεια

Α ποιοτητα κατασκευης
Γ το σωστο φως για την σωστη χρηση..αναψε φακο 900 λουμενσ στο σινεμα και θα δεις αστρακια (και απο τις φαπες). ακομα και τα 10 λουμενς ειναι πολλα

Υπαρχει μια αρχη που πλεει οτι στους φακους μπορεις να εχεις το βελτιστο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ απο τα: μεγεθοσ-φωτεινοτητα-διαρκεια

Δηλαδή ποιος από τους ΕΟ1 και tank007-703 θα ήταν καλύτερος για φακός μπρελόκ;

Ο ένας έχει αρκετό φως και κρατάει περισσότερο και ο άλλος έχει πολύ δυνατό φως και κρατάει λίγο, η τιμή τους είναι παρόμοια.

Θα μου πείτε εξαρτάται για την χρήση που τον θες.

Πρωτος μου.
Η αληθεια ειναι οτι μπλεκω ευκολα. :bigcry:

Δηλαδή ποιος από τους ΕΟ1 και tank007-703 θα ήταν καλύτερος για φακός μπρελόκ;

Ο ένας έχει αρκετό φως και κρατάει περισσότερο και ο άλλος έχει πολύ δυνατό φως και κρατάει λίγο, η τιμή τους είναι παρόμοια.

Θα μου πείτε εξαρτάται για την χρήση που τον θες.
Όλοι οι Fenix (Ε01, LD01, κλπ.) είναι δοκιμασμένοι στο χρόνο και αξιόπιστοι.
Εγώ πάντως αυτόν που θα πρότεινα είναι ο 4Sevens Revo. Πολύ καλή κατασκευή. Το περισσότερο throw της κατηγορίας (μιλώντας για primaries μπαταρίες πάντα) και καλά levels για να κάνεις και οικονομία. Βγαίνει και σε stainless steel.
Εναλλακτικά και ο απλός Preon. Πανέμορφη floody δέσμη. Όχι τόσο καλή επιλογή για τα κλειδιά όμως, κυρίως λόγο του μικρού attachment ring.

(Και πάλι σόρρυ για την αγγλική ορολογία, δεν είμαι εξοικειωμένος με την ελληνική. :SFGSFGS5:)

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Α ποιοτητα κατασκευης

Έτσι ακριβώς με περισσότερη έμφαση στο Α)

Σιγά σιγά διαβάζω το νήμα.. θα ήθελα να ρωτήσω ποιον φακό, για πρώτη μου αγορά, με τα εξής χαρακτηριστικά;

- Μικρό μέγεθος (ας πούμε σαν αυτούς του μπρελόκ)
- Φθηνός
- να έχει δυνατότητα καλής δέσμης, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σινιάλο ή κατάδειξη (δεν θέλω λέιζερ)
- να δουλεύει και με απλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (ΑΑ, ΑΑΑ)
- η αυτονομία δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, δεν θα έχει συχνή χρήση ή για μεγάλο διάστημα

διαβάζω όσο μπορώ... τι αρρώστια έχετε ρε παιδιά, ελπίζω να την περάσω ελαφρά !

Σιγά σιγά διαβάζω το νήμα.. θα ήθελα να ρωτήσω ποιον φακό, για πρώτη μου αγορά, με τα εξής χαρακτηριστικά;

- Φθηνός
- να έχει δυνατότητα καλής δέσμης, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σινιάλο ή κατάδειξη (δεν θέλω λέιζερ)
- η αυτονομία δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, δεν θα έχει συχνή χρήση ή για μεγάλο διάστημα

Καλώς τον.
Πρίν ξεκινήσεις να ξέρεις ότι ήδη έχεις κολλήσει την γρίπη των φακών H4Ni2Mh4 :flipout:
Διάβασε και αυτό θα σε κατατοπίσει και σε μοντέλα και τον λόγο αγοράς.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62120

Η πρόταση μου πάντως για αυτό που ζητάς είναι αυτός ο φακός.
http://www.4sevens.com/product_info.php?cPath=297_332_411&products_id=2411

- Φθηνός

Φιλε μου θελουμε τα ιδια χαρακτηριστηκα,και φτηνος και για μπρελοκ και δυνατος και ΑΑΑ,παμε σ'αυτον(με το νεο R5)
http://www.shiningbeam.com/servlet/the-240/**NEW**-ITP-A3-EOS/Detail
Εαν το παραγγειλει κανεις θελω κι'εγω ενα τετοιο...

Last edited:
Εγώ μόλις το παρέλαβα το itp, βέβαια αν ο άλλος φίλος θέλει και σινιάλο η λύση είναι ίσως σε quark mini ή preon που τα έχει και σε προσφορά ο 4sevens συμφωνώ και με τη πρόταση του Παντελή!Εντυπώσεις θα σας πω πιο βράδυ από 5 φακούς που μόλις παρέλαβα, καθότι τους είχα παραγγείλει και έλειπα αρκετό καιρό.
Είμαι άρρωστος τι λέτε;

Α και κάτι άλλο, παραγγείλτε άφοβα τόσο από goinggear όσο και από Shiningbeam. Και οι δυο από άριστοι εώς τέλειοι μεταπωλητές, ό,τι και να πω και για τους 2 είναι λίγο, ένα παραπάνω για τον Shiningbeam γιατί οι φακοί του λες και έχουνε βύσμα και έρχονται σε 3-4 μέρες Κρήτη(ναι καλά διαβάσατε από την ώρα που παραγγέλνω 3-4 μέρες!!!)

Από τα δυο που προτείνατε, βρίσκω μόνο τον ITP στο ebay, Shiningbeam, 21 δολάρια με την αποστολή, λιγότερα θα είναι σε ευρώ!
Ίσως να έχει κάτι παραπάνω ο Preon, αλλά μιας και είναι ακριβότερος να ξεκινήσω με τον ITP (να μην μπλέξω και με τελωνεία) ;
Δυνατότητα beacon δεν είναι τόσο σημαντική, όσο γίνεται για την κατηγορία του συγκεντρωμένη δέσμη θα ήθελα να έχει...

μη φοβάσαι για τελωνεία δε ξέρουν να φορολογούν τους φακούς εκτός και αν βρουν κανά παραστατικό!
Πάρε τον είτε από 4sevens τον preon είτε itp r5 a3 από shinningbeam εγγύηση και οι 2!!!!

- Φθηνός

αν αυτο που λες για την δεσμη σημαινει οτι θελεις εμβελεια τοτε ειναι απαραιτητο φαρδυ κατοπτρο και ισως και βαθυ.....κατι που αποκλειει τους φακους για μπρελοκ

Βράδιασε... περιμένουμε νέα...

λοιπόν, θα σας πω για αυτόν που ενδιαφέρεστε, itp A3 eos R5 blue.
Είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των κλασσικών itp, η απόδοσή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη με της πρώτης έκδοσης, δε θυμάμαι διαφορά, δε τους έχω ωστόσο και δίπλα δίπλα για να δω να συγκρίνω, καθότι τον ένα τον maratac τον πούλησα και τον άλλο τον έδωσα σε ένα φίλο. Ωστόσο, θεωρητικά και μόνο πρέπει να είναι 25% πιο φωτεινός.
Επίσης, να ξέρετε, ο ΙΤΡ σε κλειδιά με αρκετή χρήση θα φθαρεί η ανοδείωση και θα φαίνεται το αλουμίνιο, ωστόσο σα κατασκευή είναι μια χαρά γερή!
Φωτογραφίες αύριο, έχω τη φωτογραφική στο αμάξι και μετά από μια πολύ κουραστική μέρα δε τη παλεύω να πάω να τη φέρω! :BDGBDGB53:
Δεν έχω για να συγκρίνω τον preon, έχω mini AA, ωστόσο, να ξέρετε νομίζω πως έχουν παρόμοια ποιότητα κατασκευής με τους ΙΤΡ ,να μη σας πω ότι τους παράγει και το ίδιο εργοστάσιο, απλά έχουν τα hidden modes και αυτό από μόνο του(+το όνομα) τους κάνει πιο ανταγωνιστικούς.
Προσωπικά στα κλειδιά σπιτιού έχω mini cr123 ti και στου αμαξιού θα μπει ο itp A3 R5,που θα τρώει και πιο ελαφριά χρήση, ο mini123 τρώει πολλές γρατζουνιές χτυπήματα!

O mini cr123 ti δεν μου αρέσει προσωπικά γενικώς για φακός μπρελόκ διότι δεν παίρνει μπαταρίες ΑΑ ή ΑΑΑ ενώ ο itp A3 R5 παίρνει, απόψεις είναι αυτές όμως...