Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Δεν ξέρω αν λέει τίποτα σαν μάρκα (Alpin)! Από ποιότητα κατασκευής είναι super!!

Είναι αρκετά δυνατός (60 lumens) κ βολικός.. των αγόρασα την Παρασκευή από media markt 20 ευρώ.

Είχε ακόμα έναν παρόμοιο ο οποίος ήταν 107 lumens και είχε δυο σκάλες φωτεινότητας 24 περίπου ευρώ τον άφησα για την επόμενη φορά.

attachment.php

Attachments

• Alpin1.jpg
    Alpin1.jpg
    142.5 KB · Views: 82
  • Alpin2.jpg
    Alpin2.jpg
    137.8 KB · Views: 13
  • Alpin3.jpg
    Alpin3.jpg
    116.6 KB · Views: 11
  • Alpin4.jpg
    Alpin4.jpg
    131.7 KB · Views: 7
  • Alpin5.jpg
    Alpin5.jpg
    98.6 KB · Views: 15
  • Alpin6.jpg
    Alpin6.jpg
    112.2 KB · Views: 11
  • Alpin7.jpg
    Alpin7.jpg
    115.3 KB · Views: 14
  • Alpin8.jpg
    Alpin8.jpg
    94.2 KB · Views: 14
Tους εχω δει κι εγω στο media markt. Φαινονται καλοί. Σίγουρα για όσους δεν εχουν προσβαση σε Internet η βιαζονται πολυ αποτελουν μια λύση γρηγορη και αξιοπρεπη αλλα λιγο ακριβή.

με λιγοτερα χρηματα παιρνετε φακους με xp-g led και οχι με rebel , με ιδια περιπου ποιοτητα και 120+ λουμεν με μια ΑΑ αλκαλικη ( με 2-5 σκαλες ).
μερικα παραδειγματα:
UltraFire K10 CREE XPE R5 ( στην πραγματικοτητα ειναι XP-G R5 )
2rcrj7s.jpg

33vhyxl.jpg

Ultrafire U20 Cree XP-G R5 3-Mode
31470bs.jpg

TrustFire R5-A3 XPG R5 3-Modes
25row1t.jpg

oqcc5i.jpg

ολοι αυτοι οι φακοι ( με σχετικα καλη ποιοτητα ) βγαζουν 110-120 λουμεν με μια ΑΑ και πανω απο 210-220 λουμεν με 14500. και η τιμη τους ειναι κατω τον 20 ευρω. ο τελευταιος ειναι ο ποιο δυνατος.

Φυσικα και υπαρχουν αυτα που λέτε, εδω εγινε αναφορα για μια αξιοπρεπη λυση που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρισκεις στο supermarket της γειτονιας (σχεδον). Και απ οτι θυμαμαι η ALPIN εχει διαφορους φακους οχι μονο αυτον που αναφέρθηκε για διάφορες χρήσεις. Ξεφυγαμε οπως και να εχεις απο τους φακους μπρελόκ/τσέπης.

Φυσικα και υπαρχουν αυτα που λέτε, εδω εγινε αναφορα για μια αξιοπρεπη λυση που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρισκεις στο supermarket της γειτονιας (σχεδον). Και απ οτι θυμαμαι η ALPIN εχει διαφορους φακους οχι μονο αυτον που αναφέρθηκε για διάφορες χρήσεις. Ξεφυγαμε οπως και να εχεις απο τους φακους μπρελόκ/τσέπης.
εχεις απολυτα δικιο

Το rebel 60 πάντως παραείναι παλιό λέντ, μιλάμε για 60 λούμεν ανά watt, οπότε καταλαβαίνετε...Ωστόσο, επιτέλους,καλά το λέτε, κάποιος έφερε ένα φακό υψηλής τεχνολογίας στα σούπερμάρκετ του!
Βέβαια, σαν κλασσικός μόντας, βάζοντάς του ένα xp-g R5 που ταιριάζει γάντι, ανεβάζεις στο υπερδιπλάσιο την απόδοσή του! :)

θα προσθεσω ενδιασμους για την αποδοση (efficiency) των ηλεκτρονικων....
αυτο σεν συνδυασμο με τα παλιοτερα λεντ δεν τυος κανε και πολυ συχρονους

Οπου nuflare/alprin διαβστε nuwai/favorlight.....κοιταξτε στην υπογραφη μου για τους καταλογους

Μου ηρθαν και εμενα οι 2 trust.
Βγαζουν πολυ φως για το μεγεθος τους και ειμαι ευχαριστημενος αν και δεν εχω μετρο συγκρισης μιας και ειναι οι πρωτοι μου φακοι.
Για μπρελοκ που συζηταμε παντως δεν ειναι γιατι εχουν ενα αλφα μεγεθος.

Παω για κανα θηριο τωρα και βλεπουμε.