:bang:Και εγω μέσα ... αλλά χωρίς macro φακό ........ ......
Ρε σεις μη μου το κάνετε αυτό! :bang:
Τώρα που έστειλα την ΟΜ στην Πορτογαλία λόγω της γνωστής ρωγμής στην lcd, τώρα θέλετε να πάμε;
Να μου βρείτε σώμα![]()
E-1 ή G3; Διάλεξε και πάρε
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Και σίγουρα αξίζει να προσπαθήσεις.
Ευκαιρίας δοθείσης, θα μπορούσαμε κάλλιστα να οργανώσουμε μια ..μακροσυνάντηση στον Βοτανικό κήπο στο Χαϊδάρι. Έναι και η κατάλληλη εποχή τώρα
Εμ αυτό τον τρόπο προσπαθώ να αποκτήσω .... άλλα αυτός ολο κάπου πάει και μου κρυβεται
4. Κάποια άλλη συμβουλή;Κόστος φακού 40$ με έξοδα αποστολής + 9.55$ το adapter (free shipping)...
(*) Edit2:την ώρα που έγραφα έγραφε κι ο Νίκος, κοιτάω μπροστά είναι μαύρος, made in japan σκέτος zuiko, λες?
Κύρο, λένε ότι οι καλύτερες εκδόσεις του 50/1.8 είναι οι black nose που γράφουν πάνω τους σκέτο Zuiko (όχι F.Zuiko δηλαδή) και made in Japan. Αν και δεν το γράφουν, είναι MC. Μία από τα ίδια είναι και οι μαυρομύτηδες που γράφουν MC και σκέτη τη λέξη Japan.
Άλλη συμβουλή;
Εεεε...., χωρίς σκόπευτρο θέλω να σε δω να κάνεις manual focus στη λιακάδα....![]()
Χωρίς σκόπευτρο θα πρέπει να έχεις καλά μάτια ή να φοράς γυαλιά για να εστιάσεις, πάντα ενεργοποιώντας την μεγένθυνση βέβαια. Εννοείται ότι μιλάμε για ακίνητα θέματα, μια και η χειροκίνητη εστίαση είναι... χειροκίνητη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.