Φακοί Sigma

Re: Nέοι φακοί από Sigma

εγω πουλησα τον 35αρη canon για τα ματια του sigma και στο ελαντα δεν υπαρχει πουθενα
μετα φταιει το ebay?

Εδω ειναι ετοιμοπαραδοτος.... θελεις να στον φερω? Ερχομαι το Σαββατο...:fahne90:

http://www.prolaika.sk/e-shop/sigma-35mm-f-1-4-dg-hsm-baj-canon/

779 λεει... και ετοιμοπαραδοτος (αυτο ακομα και αν το λεει δεν ειναι σιγουρο)... Αθηνα δεν θα κατεβω, αλλα μπορω να στο στειλω απο Θεσσαλονικη... ποσο να κοστισει ενα κουριερ?

Με μικρη επιφυλαξη, μπορει να κοψουμε και το ΦΠΑ, ενα ποσοστο του τουλαχιστον...

Το προβλημα ειναι αν ειναι μουφα το κομματι... ποιος θα το ελεγξει...

Επιστρεφεται μεν (το καταστημα ειναι αξιοπιστο), αλλα μακρια διαδικασια...

ναι σωστα μπλεκει λιγο
και εχω ασχημη εμπειρια με την σιγμα

Κι εγω ετσι λεω... υπομονη... το καλο πραγμα αργει....

(προδοτηηηηηηηηηηη :violent-smiley-030::flipout:)

Παντως, οταν τον ειχα δει στη βιτρινα, δεν μου γεμισε το ματι.... εμφανισιακα τουλαχιστον... πολυ γυαλαδα και πλαστικο... σονυ θυμιζε...

Μηπως βρε, να επερνες κανεναν μανισιο 28ρη με 1,8....?? :flipout::AFADF0:

Σε αθηναϊκό κατάστημα που ρώτησα σήμερα πότε θα ερθει η απάντηση ήταν "κάτσε να δούμε ΑΝ θα έρθει, γιατί η αντιπροσωπεια... παραπαίει!".

Παντως, οταν τον ειχα δει στη βιτρινα, δεν μου γεμισε το ματι.... εμφανισιακα τουλαχιστον... πολυ γυαλαδα και πλαστικο... σονυ θυμιζε...

Μηπως βρε, να επερνες κανεναν μανισιο 28ρη με 1,8....?? :flipout::AFADF0:

χαχαχα :grinning-smiley-043
με βλεπω να ξανααγοραζω τον κανον 35 στο τελος

τελικα το αγορασα το sigma 35 1.4
Ηλια λες να τον φερω οταν ανεβω στα μερη σου να τον δοκιμασω?

Να τον φερεις, φυσικα, το προβλημα θα ειναι αν στον... δωσω να τον παρεις πισω...!!!!

Αντε να μας πεις αν εχει διαφορες απο τον κανον. Με οσα εχω διαβασει, για το δικο μας επιπεδο, που και να χασουμε μια φωτο λογω εστιασης ή δεν ξερω για ποιο αλλο λογο δεν ειναι και κατι σοβαρο, πρεπει να ειναι αστερι.

Καλοριζικος...

ευχαριστω!
με μια πολυ μικρη ασχολια 2 πραγματα μου κανουν εντυπωση,ποσο οξυς ειναι ακομα και σε 1.4 και ποσο καλη συμπεριφορα εχει σε flare
περισσοτερα συντομα

Απάντηση: Nέοι φακοί από Sigma

Tον εχω εδω και 3 βδομαδες περιπου, απλα απιστευτος!!!!!
Δειτε αυτες, τις εχω ξανανεβασει και ειναι με αυτον και την d3x τερμα ανοικτος. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης με ακριβης εστιαση η οποια βεβαια δεν βαζει και φωτια με την ταχυτητα της. Για να καταλαβετε εναι πιο γρηγορος απο τον nikon 50/1.4 αλλα πιο αργος απο τον 50/1,8.

Μεγεια φιλτατε, θα τον καταχαρης

σε ευχαριστω!
παντως παρατηρησα οτι ειναι αργος μονο σε live view,μικρο το κακο

Last edited:
Απάντηση: Re: Nέοι φακοί από Sigma

Ανακοινώθηκε η τιμή του Sigma 18-35 f1.8 στα 799 δολλάρια

http://www.dpreview.com/news/2013/06/14/Sigma-gives-price-and-availability-for-18-35mm-f1p8-DC-HSM

Με βαση τα δειγματα που έχει στο dpreview ο φακος φαίνεται αρκετά καλός και η τιμή είναι πολυ λογική. Μαλλον θα πουλήσει πολύ καλά.

Καλή τιμή για το εξωτικό 1.8 που δίνει. Δείχνει και συμπαγής κατασκευή . Θα βάλει σε σκέψεις αρκετούς για αντικατάσταση κάποιας κατηγορίας primes.

Το επόμενο βήμα είναι να περιμένουμε κάποιον DG 24-60/1.8 ? :worshippy: