Ήταν ενστικτώδης μάλλον αγορά.
Δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να κρατήσω τον 19άρη Sigma.
Έχω για wide τον Samyang 12
Άμα δε σε βολέψει ρίξε μου ενα πμ...
Ήταν ενστικτώδης μάλλον αγορά.
Δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να κρατήσω τον 19άρη Sigma.
Έχω για wide τον Samyang 12
Τον zeiss sony 24mm 1,8fΓια τον Sigma 30mmf1,4 δεν έχετε καλή γνώμη?? Δεν αξίζει θεωρείται σε σχέση με τους sony φακούς?....βρήκα μια φτηνή Sony A5100 και σκέφτομαι να πάρω τον Sigma 30mmf1,4 για να την συνοδέψω κυρίως για Low light φώτος...τι θα παίρνατε στην θέση μου από τους φακούς που αναφέρατε παραπάνω?
Τον zeiss sony 24mm 1,8f
28mm sony ή 35mm 1,8Συμφωνώ άλλα είναι δυστυχώς πολύ ακριβώς για τα δεδομένα μου, από τους Sony 35mmf1,8 - Sony 28mmf2 - Sigma 30mmf1,4 ποιον θα επιλέγατε με κύριο σκοπό τις φώτος???
Εγώ τον sigma θα πρότεινα. έχω/είχα και τους 3. Ο sigma έχει παρεμφερή απόδοση με τον 28/2, αλλά έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του f1.4, ενώ ο 35/1.8oss είναι soft στο 1.8 και πρέπει να πας f2 για να γράψει καλά..
Χθες παρέλαβα τον 24/1,8 από το mpb.
Μια μέρα νωρίτερα απ' ότι μου είχαν πει.
Άψογη συσκευασία, από χθες όπως καταλαβαίνετε ασχολούμαι με τον φακό ο οποίος δείχνει να λειτουργεί εξαιρετικά.
View attachment 142317View attachment 142318
...
Ο Sony FE 28 f 2.0 έχει ένα ενδιαφέρον. Δεν τον είχα σκεφτεί. Αλλά πως συμπεριφέρεται σε APS μηχανή ένας φακός Full Frame ? (αυτό είναι ένα καλό ερώτημα).
Ο Sony 35mm f 1.8 είναι σίγουρα μια πολύ πιθανή επιλογή λογω OSS και AF και βασικός του αντίπαλος νομίζω είναι ο Sigma 30mm f 1.4 ο οποίος έχει επίσης καλό AF, δεν έχει το OSS αλλά έχει f 1.4 και το ερώτημα ειναι εκτός απο την ποιότητα που νομίζω ότι οι δύο φακοί είναι ισάξιοι περίπου, το ΟSS βελτιώνει τη σταθεροποίηση στη a6500 ή δεν έχει και πολύ νόημα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.