Φακοί Sony e-mount

Λόγω τιμής. Η α6500 θα αργήσει πολύ ακόμη να φτάσει τα 400 ευρώ μτχ.

300 ευρώ χωρίζουν την α6300 και την α6500.
Και στα κιτ με τον 18-135 το ίδιο από grey.
959-1259 ευρώ

εχει λιγο χειροτερη εικονα, και υπερθερμανση .
Δεν θελω λυσεις τωρα με εξωτερικες μπαταριες κλπ...

Η α6500 δεν υπερθερμαίνεται ευκολα....η α6300 πολυ πιο ευκολα δυστυχως.

εχει λιγο χειροτερη εικονα, και υπερθερμανση .
Δεν θελω λυσεις τωρα με εξωτερικες μπαταριες κλπ...

Η α6500 δεν υπερθερμαίνεται ευκολα....η α6300 πολυ πιο ευκολα δυστυχως.

καλά σε βίντεο προσωπικά σπάνια τραβάω κάτι πάνω από 5 λεπτά συνεχόμενα ίσως λέω και πολλά...οπότε δεν με απασχολεί αυτό!!

δεν παει ετσι....

Ακομα και σε φωτο με μικρα βιντεο 4κ μπορεις να τη πατησεις.
Αν τραβηξεις 2-3 μικρα σε εσωτερικο χωρο με ζεστη, μετα δε ξερεις ποτε θα σε "πεταξει" !

Ο Τακης την πατησε ετσι και κοντεψε να χασει εκδηλωση των παιδιων του!

Αυτο με την υπερθερμανση ειναι σπαστικο ειδικα οταν θα στο παθει στο κορυφωμα αυτου που θελεις να τραβηξεις δηλαδη να εχεις τραβηξει σχεδον ολα τα παιδακια και να το παθεις οταν βγει στην σκηνη το δικο σου.
Αλλο ενα σπαστικο ειναι με το σωμα πχ το δικο μου A6000 που ειναι crop X1.5 και τον 35αρη τον κανει 50αρη κλπ.

Ειχα σκεφτει αν δωσω το σωμα μου να παω σε 6300 λογω 4k αλλα οπως λεει και ο Γιαννης τραβαει ζορια και αυτο με την θερμοκρασια.
Απο την αλλη να παω σε 6500 τα λεφτα που θα πρεπει να προσθεσω αγοραζω 4k βιντεοκαμερα.

δεν παει ετσι....

Ακομα και σε φωτο με μικρα βιντεο 4κ μπορεις να τη πατησεις.
Αν τραβηξεις 2-3 μικρα σε εσωτερικο χωρο με ζεστη, μετα δε ξερεις ποτε θα σε "πεταξει" !

Ο Τακης την πατησε ετσι και κοντεψε να χασει εκδηλωση των παιδιων του!

Πέρισυ το καλοκαίρι που την είχα σε φωτογράφηση και βίντεο όλη την μέρα στον ήλιο δεν μου έβγαλε κανένα θέμα, (αν θυμάμαι καλά έχει πάρει πλέον με Firmware update επιλογή να μην κλείνει από υπερθέρμανση) όπως είπα τραβάω σχεδόν πάντα μικρά κλιπάκια 1-2 λεπτά και συνήθως απέχουν αρκετή ώρα μεταξύ τους..σε σημαντική εκδήλωση παιδιών πάω σχεδόν πάντα με 2 μηχανές, μια για βίντεο και μια για φώτο...και αν κάτσει η στραβή στην μια έχω την άλλη και για βίντεο και φώτος.
Anyway προσωπικά δεν με απασχολεί το θέμα οπότε το παραβλέπω, ας είχε μια καλή, μεγάλη και φωτεινή οθόνη και ας ζεσταινόταν όσο ήθελε...

καλα , αμα την εβρισκα κι εγω στα 400 , θα τη χτυπαγα (λεμε τωρα)... για δευτερο σωμα μια χαρα ειναι!

Εννοείτε ότι μόνο με τέτοιες χαμηλές τιμές θα την συζητούσα, Foul price δεν θα πλήρωνα για αυτήν, έτσι και αλλιώς όπως είπα πάω σχεδόν παντού με 2 μηχανές και κάποιες φορές και με 3, οπότε δεν βασίζομαι αποκλειστικά σε 1 μηχανή.

Kανόνας απαράβατος σε Sony A mirorless πάντα έχουμε 2 μαζί. Εγώ έχω δύο σώματα και τους φακούς διπλούς. Αχρείαστα να είναι αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ που φοβάμαι μην χαλάσουν και θέλω να έχω τα ίδια.

Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ειδικά αν πάθεις και μάθεις. Πλέον τραβάω μόνο με εξωτερική μπαταρία όταν πρόκειται για μεγάλες λήψεις.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 6300 την οποία θα κρατήσω ως δεύτερο σώμα όταν βγει η 6700 (?).

3 νέοι και αρκετά οικονομικοί φακοί από τη viltrox, ο ένας μάλιστα με autofocus

https://www.sonyalpharumors.com/vil...l-lenses-for-sony-full-frame-e-mount-cameras/

o 20αρης είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, ειδικά αν βγει στην τιμή που αναφέρεται (280usd)

ο 85αρης ανταγωνίζεται τον sony που είναι από τα best-value-for-money του συστήματος - βέβαια είναι πολύ φθηνότερος αλλά και αρκετά βαρύτερος

Δηλαδη ο 18-105 στην ουσια τι ειναι;

Πρεπει να παρω τον 16αρη και εχει πεσει αρκετα η τιμη του μην πω οτι εδω εχει ποιο φτηνα απο grey