Φακοι Thrunite

το λεντ με την βαση του ειναι στανταρ. μπορεις να βρεις παντου, δεν ειναι αναγκη να το παρεις απο αυτους
ειναι 16 η 16,5 χιλιοστα η διαμετρος της βασης?

τα ηλεκτρονικα απο την αλλη μερια δεν τα δειχνεις. ειναι ΟΚ?

Για πες...

Attachments

• uploadfromtaptalk1375036444447.jpg
    uploadfromtaptalk1375036444447.jpg
    51.9 KB · Views: 166
  • uploadfromtaptalk1375036457693.jpg
    uploadfromtaptalk1375036457693.jpg
    44.9 KB · Views: 166
  • uploadfromtaptalk1375036468591.jpg
    uploadfromtaptalk1375036468591.jpg
    51.5 KB · Views: 166
Η παλκετα δεν ειναι κακοποιημενη, το καταλαβαινεις και εσυ
αλλα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις με την αλλαγη των modes

επισης δεν καταλαβαινω απο τις φωτο, αλλα εχεις κομμενο το κοκκινο καλωδιο?

Καλημέρα. Βασικά δε με ενδιαφέρει τόσο η αλλαγή mods. Δε δεύλευαν έτσι κι αλλιώς. Να δουλεψει στο high mod θέλω, όπως πριν το ανοίξω. Θες να δοκιμάσεις να του ρίξεις μια ματιά;
Ήδη ψάχνω να βρω φακό, αν δε τον φτιάξω.

δεν εχει νοημα γιατι δεν μπορω να επεμβω στα ηλεκτρονικα τοσο πολυ. Εξαλλου το τσιπακι ελεγχου ειναι κατω απο την ασπρη παστα θερμοεπαγωγης.
Οπως εχουν τα πραγματα μονταρεις νεο λεντ και ξαναδοκιμαζεις.

(Υπαρχει πιθανοτητα τα προβληματα να ηταν θεμα κακης ηλεκτρικης επαφης)

Μετα σκεφτεσαι για αλλαγη drivers
Απο την εταιρια σου ειπαν αν εχουν να σου στειλουν driver?

Όχι δεν έχουν επειδή ο φακός (ΤΝ11) έχει σταματήσει να παράγεται.'Ασε που δεν ξέρω να μοντάρω άλλο led...:blush:

Last edited:
Λαστιχάκι για τον archer 1A που θα βρούμε?

Κάθε 2η - 3η αλλαγή μπαταρίας κόβετε.

Σκεφτομαι να αγοράσω μια-δύο μπαταρίες 14500 για το Thrunite Archer A1.Καπου ειδα οτι βγάζει σχεδον τα διπλασια λούμεν με τη 14500. Τι λετε να το κανω ή θα τον ξετιναξω?
Τελικά ηρθε μια nitecore 14500 και τη δοκίμασα. Ο φακος δουλευει μια χαρα και ειναι εμφανεστατα φωτεινότερος. Βεβαια λιγο που τον δουλεψα ζεστενεται γρηγορότερα, λογικό νομίζω

Λαστιχάκι για τον archer 1A που θα βρούμε?

Κάθε 2η - 3η αλλαγή μπαταρίας κόβετε.

Δεν υπαρχουν καταλληλα ο-rings για τον Archer.
Εχει το fasttech αλλα δεν κανει κανενα. Μονο μεσω thrunite αλλα και αυτα τσαμπα θα πανε.

Eιναι προφανως λαθος ο σχεδιασμος και τα μασαει. Κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος φακος.

http://www.fasttech.com/reviews/1208503/7201

γιατι τα κοβει? Εξεχουν πολυ ή εχει πολυ χωρο ωστε να κινουνται μπρος πισω και να τα πιανουν τα πασα?
Δοκιμασε κανεις να βαλει πιο μικρα στο ιδιο παχος ωστε με το τεντωμα να λεπτυνουν?

Έχω την εντύπωση ότι αν τον ανοίγουμε από μπροστά στην κεφαλή δεν τα κόβει.

Μπορει να ισχυει, δεν το εχω τσεκαρει.
Αν και το βλεπω κομματι δυσκολο να εχουν ανοιξει διαφορετικες βολτες με διαφορετικο μηχανημα..

Το δευτερο λαστιχάκι που έβαλα απο τοτε που το παστούρωσα στο λιπος μαζι με το σπειρωμα το έχω ανοιξει καμια 15αριά φορές και δεν έχει κόψει

Με τρια λεντακια να χωρεσουν,μαλλον εχεις δικιο, και με την θερμικη επαγωγη.

Αυτο που σκεφτομαι τοτε, ειναι οτι ισως να μπορει να κατσει καλα στον Thrunite TN31, o oποιος δεν εχει κανενα θεμα με θερμανση με το υπαρχον ΧΜ-L led, ουτε μετα απο μια ωρα χρησης.

http://budgetlightforum.com/node/23789

Ναι, πολυ ενδιαφερον. Και ο ΤΝ31 ανοιγει ευκολα, ευτυχως.
Θα περιμενω να διαβασω καμμια μοντα για το συγκεκριμενο καινουριο λεντ, που σιγουρα θα υπαρξει, και μετα μαλλον θα προχωρησω.

Γνωρίζει κανείς αν ο μικρός thrunite Ti μπορεί να κάνει βουτιά στη θάλασσα χωρίς να πάθει ζημιά;
Λέω να τον πάρω μαζί μου σε νυχτερινό μπάνιο. Θα αντέξει μερικές βουτιές ή θα πάρει νερό;

Επίσης να βάλω λίγο γράσο λιθίου που έχω για να αποτρέψει την είσοδο του νερού στο σπείρωμα ή θα καταστρέψει τα o-rings;

Το γρασσο λιθιου ειναι διαλυτικο καθαριστικο. Μην το βαλεις, θα καταστρεψει τα o-rings.

O Thrunite Ti ειναι ΙPX8 standard, δηλαδη μπαινει σε νερο για τουλαχιστον ενα μισαωρο, αλλα προσωπικα δεν θα τον εβαζα στο νερο συνεχως για πανω απο 1 λεπτο.

Αλλο να τον χρησιμοποιεις σε βροχη, που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι οκ, και αλλο να τον βυθισεις.

Συν του οτι η κινηση στο νερο αυξανει την πιεση στα λαστιχακια.
κανενας δεν δοκιμαζει φακους ετσι οποτε εισαι μονος σου.

Πιστευω οτι αν τον αναψει (δηλαδη σφιξει την κεφαλη) πριν μπει στο νερο δεν θα εχει προβλημα για λιγα λεπτα.
Αλλα γενικως φακοι που στριβει η κεφαλη για να αναβοσβησουν δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατω απο το νερο.
Εκτος αν εχουν 2 λαστιχακια και αρκετο σπειρωμα να βιδωσει, ωστε να εξασφαλιστει η στεγανοτητα, οπως καποιοι καταδυτικοι φακοι.